Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

24 de minute. Andrei Roșu: Sportul te ține departe de spitale 

Publicat:

a fost invitatul la emisiunea „24 de minute” de astazi și a vorbit despre ce inseamna un stil de viața sanatos.

Andrei Rosu a devenit anul trecut primul roman care a traversat inot si este și primul roman care a reusit vreodata sa termine un ultratriatlon. A alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente.

„Un stil de viața sanatos te ține departe de spitale. Eu am ajuns la spital de doua ori, cand s-au nascut copii mei”, a spus Andrei Roșu, care s-a apucat de sport in 2009, din dorința de a fi un model pentru fiul sau.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce proiect important are Cristian Popescu Piedone pentru Bucuresti. Nu renunta la Primaria Capitalei: „Programe sterile, neimplementate”

21:20, 26.04.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidatul din partea PUSL pentru funcția de primar al Capitalei, si-a prezentat programul politic. El a precizat ca urmeaza sa puna bazele unui proiect important pentru bucureșteni. Iata despre ce e vorba! Proiectul important al lui Cristian Popescu Piedone pentru Bucuresti…

Centrul comunitar de igiena și sanatate – un proiect care vine in sprijinul comunitatii defavorizate din municipiul Turda, cu accent special pe copiii aflati in situatie de risc social (VIDEO)

12:30, 16.03.2024 - Lucrarile la cele doua cladiri ale centrului, situate pe strada 22 Decembrie, se concentreaza pe finisajele exterioare ale corpului B, in timp ce pentru corpul A se desfașoara lucrarile la finisajele interioare. Odata ce finisajele interioare si exterioare vor fi finalizate, centrul va fi echipat cu…

Romania va avea o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. Mircea Abrudean: „Este un pas important pentru a asigura schimbul eficient de informații”

14:20, 14.03.2024 - Proiectul este menit sa aduca o transparența mai mare in administrația publica, permițand cetațenilor, mediului de afaceri și altor parți interesate sa acceseze ușor și rapid informațiile de contact ale autoritaților și instituțiilor publice.

VIDEO Centura Comarnic ar putea fi gata pana la finalul anului. Drumul va fi parcurs in 4 minute

10:15, 02.03.2024 - Centura Comarnic ar trebui sa fie gata pana la sfarșitul anului. Drumul de șase kilometri va putea fi parcurs in 4 minute. Lucrarile la Centura Comarnic sunt in grafic. Drumul ar putea fi gata pana la finalul anului, astfel traficul pe Valea Prahovei va fi mai lejer. Centura Comarnic, in lungime de…

Anunt important al Primariei Constanta! Vizate, lucrarile de reabilitare din zona centrala a municipiului

16:20, 29.02.2024 - In ultimele zile s a tot vehiculat in spatiul public faptul ca Primaria Constanta a pierdut fonduri europene din proiectul "Acces si mobilitate in zona centrala a municipiului Constantaldquo;. In acest comntext, reprezentantii Primariei Constanta precizeaza ca programul Operational Regional 2014 2020…

Orașul din Romania care iși doteaza spitalele cu roboți. Pot distruge in doar cateva minute bacteriile și virusurile

19:45, 26.02.2024 - Un spital din Romania a investit in cumpararea roboților pentru a dezinfecta salile de operație mult mai rapid. Orașul din Romania care iși doteaza spitalele cu roboți. Pot distruge in doar cateva minute bacteriile și virusurile De la 3 ore la doar 7 minute. Atat dureaza de astazi igienizarea unei sali…

Orașul care iși doteaza spitalele cu roboți. Pot fi controlați de pe telefon și distrug in doar cateva minute bacteriile și virusurile

16:05, 26.02.2024 - Unic in regiunea Moldovei: un numar de 22 roboți pentru dezinfecția saloanelor și salilor de operație au ajuns la Spitalul Județean Galați. Pot fi controlați de pe telefon sau tableta, iar igienizarea unei sali de operație dureaza doar șapte minute.

Cum iți pot influența primele 15 minute ale zilei productivitatea la locul de munca: „Este important sa te cunoști bine”

20:35, 13.02.2024 - Primele 15 minute pot da tonul intregii zile. Cu puțina organizare, o stare de spirit pozitiva și un plan de acțiune, specialiștii susțin ca primele 15 minute ale zilei te pot face mai productiv, relateaza Fox Business.


Ce parere ai despre aceasta stire?