Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15 roluri ale lui Robin Williams pentru care l-am iubit VIDEO

Publicat:

 

1. Adrian Cronauer (Buna dimineata Vietnam, 1987)

Unul din primele roluri in care actorul s-a facut remarcat pentru aparitii in drame. Sensibilitatea si umorul lui Robin Williams se potriveau perfect cu acest rol tragic.

2. John Keating (Cercul Poetilor Disparuti, 1989)

Robin Williams face un rol magistral in rolul profesorului nonconformist. Nu numai ca a reusit sa inspire generatii intregi cu discursurile lui despre viata si fericire, dar a aratat ca profesorii nu trebuie sa fie rigizi ca sa predea bine.

3. Parry (Regele pescar, 1991)

Acest…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Examenul teoretic pentru permisul auto se poate da oriunde in țara. Iohannis a promulgat legea

12:50, 13.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice care prevede ca examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere poate sa fie dat oriunde in tara, nu numai in…

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

„Regele” lui Dinamo e de nerecunoscut » Cum arata acum, la 5 ani de cand se lauda cu abdomenul sau

21:10, 18.02.2024 - Ajuns la 35 de ani, nigerianul Simon Zenke arata de nerecunoscut fața de perioada in care juca la Dinamo (noiembrie 2018 – iulie 2019). Fost jucator de banda,. Zenka ajungea la Dinamo in toamna lui 2018. Și din primele impresii au fost ca este supraponderal. A tras tare la antrenoamente a slabit, iar…

Examenul teoretic pentru permisul de conducere poate fi dat oriunde in tara. Nu și traseul

13:56, 13.02.2024 - Examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere va putea fi susținut oriunde in tara, nu numai in localitatea de domiciliu, insa examenul practic va ramane sa fie dat in conditiile actuale.

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Gheorghe Hagi, „Regele fotbalului romanesc”, implineste astazi 59 de ani

07:35, 05.02.2024 - Fostul capitan si selectioner al echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, considerat „Regele” fotbalului romanesc, implineste, luni, 59 de ani. Tot luni, Farul Constanta, echipa patronata si antrenata de Gheorghe Hagi joaca in deplasare, cu FCSB, in etapa a XIV-a din Superliga. „Regele” fotbalului…


Ce parere ai despre aceasta stire?