Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14 răniţi, după ce un microbuz a intrat într-un TIR, la Iaşi

Publicat:

14 persoane au fost ranite usor in urma unui accident petrecut in localitatea ieseana , intre un microbuz si un TIR.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit pe DN 73, printre raniți se afla cinci copii

14:35, 25.05.2024 - Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN 73, in zona localitații Dragoslavele, județul Argeș. Cinci copii din microbuz sunt raniți.Traficul se desfașoara alternativ, pe un sens, fiind dirijat de polițiști.

Spitalele din Romania vor trata mai mulți copii palestinieni raniți, a anunțat Alexandru Rafila

16:05, 17.05.2024 - Vineri, la Iași, ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca se fac pregatiri pentru a primi mai mulți copii palestinieni in unitațile medicale din Romania. Acești copii au fost raniți in atacurile armatei israeliene din Fașia Gaza.

Copii palestinieni raniti, tratati in spitale romanesti

12:50, 17.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iasi, ca se fac pregatiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi tratati in unitati medicale din Romania, dupa ce au fost raniti in atacurile armatei israeliene din Fasia Gaza. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat,…

FOTO Doi barbati, raniti dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o cisterna, pe DN 6

08:50, 17.05.2024 - Doi barbati, in varsta de 21 si 52 de ani, au fost raniti, vineri dimineata, dupa ce un microbuz si o cisterna s-au ciocnit, pe DN 6, in judetul Dolj. Accidentul s-a produs pe DN 6, in comuna Bradesti.

Explozie intr-un bloc din Craiova. Un om a murit, alți trei sunt raniți. 50 de locatari, evacuați. Video. Update

03:00, 18.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, intr-un bloc din Craiova. Potrivit primelor informații, o persoana și-a pierdut viața. Alți trei oameni sunt raniți. 50 de locatari au fost evacuați de forțele de intervenție. Explozie intr-un bloc din Craiova, soldata cu un mort și trei raniți Incident…

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.


Ce parere ai despre aceasta stire?