Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12 turişti israelieni în arest preventiv, sub bănuiala că au violat o tânără britanică

Publicat:

Doisprezece turisti israelieni au fost trimisi joi in arest preventiv in Cipru, sub banuiala ca ar fi violat o tanara din in statiunea balneara din sud-estul insulei mediteraneene, relateaza AFP si Reuters.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Londra il va expulza pe atasatul militar al Rusiei - Prima reacție de la Moscova

17:00, 08.05.2024 - Marea Britanie a anuntat miercuri ca il expulzeaza pe atasatul militar rus, ca elimina statutul diplomatic al unor proprietati si ca limiteaza durata vizelor diplomatice rusesti, informeaza Reuters, potrivit news.ro.

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Arheologii israelieni au descoperit o ascunzatoare subterana imensa ce dateaza din perioada revoltelor impotriva romanilor

17:55, 03.04.2024 - Arheologi din nordul Israelului au descoperit o ascunzatoare subterana imensa, alcatuita din tuneluri inguste și camere mai mari, aceasta fiind sapata de evreii care traiau aici cu 2.000 de ani in urma, in timpul unei revolte impotriva Imperiului Roman, relateaza Reuters.

Rusia trimite un jurnalist in arest preventiv pentru doua luni

19:15, 29.03.2024 - Un tribunal rus a plasat-o in arest preventiv pe jurnalista Antonina Favorskaia pentru doua luni, dupa ce a fost acuzata de participare la o organizație extremista, a anunțat serviciul judiciar din Moscova, potrivit Reuters. Favorskaya a fost reținuta la 27 martie și acuzata ca a participat la Fundația…

Al optulea suspect implicat in atentatul terorist de la Moscova a fost arestat preventiv

13:45, 26.03.2024 - Un al optulea suspect in ancheta privind atentatul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost plasat marti in arest preventiv de un tribunal din capitala rusa, a anuntat serviciul sau de presa pe Telegram, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Un al optulea suspect in cazul masacrului de la Moscova a fost plasat in arest preventiv

12:55, 26.03.2024 - Un al optulea suspect in ancheta privind atentatul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost plasat marti in arest preventiv de un tribunal din capitala rusa, a anuntat serviciul sau de presa pe Telegram, transmit AFP si Reuters.

Prima nava cu ajutor umanitar pentru Fasia Gaza a plecat pe coridorul umanitar dinspre Cipru

11:25, 12.03.2024 - Prima nava cu ajutor umanitar pentru Fasia Gaza a plecat pe coridorul maritim dinspre insula Cipru marti dimineata, a anuntat organizatia nonguvernamentala spaniola Open Arms, careia ii apartine nava respectiva, transmit AFP, Reuters si DPA, potrivit Agerpres. Nava, care se numeste tot Open Arms,…

Presupușii criminali ai lui Sorin Anghel raman in arest preventiv! Ce motiv au avut, cand au cerut sa fie eliberați

13:25, 20.02.2024 - Barbații despre care se spune ca l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, in Padina, raman in arest preventiv. Fiii vrajitoarei Sidonia au cerut, in urma cu o zi, sa fie eliberați, dar magistrații au respins solicitarea. Iata ce motiv au invocat in instanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?