Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11.445 de teste de coronavirus în DOAR 24 de ore: autoritățile CALCĂ pedala la venirea weekend-ului

Publicat:

In plina stare de urgența, numarul testelor de coronavirus nu sarea de 8.000 zilnic. Odata cu intrarea in stare de alerta, acestas-a dublat, de unde și o aparenta creștere a cazurilor de coronavirus. Pana la aceasta data, la nivel național, au fost prelucrate 759.037 de teste, anunța GCS.

Citește și: SONDAJ CURS - va fi controlat la limita de o mare alianta de dreapta

In ultimele 24 de ore au fost prelucrate 11.445 de teste de coronavirus.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama la festival. O dubița cu inghețata calca 29 de copii. 7 sunt in stare grava! Video dramatic

09:45, 04.05.2024 - O dubița care transporta inghețata a scapat de sub control la un festival, ranind grav 29 de copii. Imaginile surprinse la fața locului sunt dramatice și prezinta momentul in care vehiculul coboara cu viteza un deal, lovind o mulțime de copii care participau la eveniment.

Un cunoscut cantareț din Franța a fost gasit impușcat. In ce stare este și ipoteza autoritaților

15:16, 22.04.2024 - Kendji Girac, unul dintre caștigatorii emisiunii „The Voice” din Franța a fost gasit impușcat in piept. Autoritațile au fost alertate in jurul orei locale 5:30. Artistul a fost dus, de urgența, la spital.

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Rusia: Stare de urgența din cauza unor radiații

15:05, 05.04.2024 - O sursa de radiații a fost descoperita intr-unul dintre cartierele orașului Khabarovsk. Anterior, aici, a fost instituita stare de urgența, a declarat administrația orașului pentru TASS. „Sursa a fost confiscata și se iau masuri pentru eliminarea ei”, a spus administrația. La fața locului a fost organizat…

Stare de urgența in Islanda: o noua erupțe vulcanica in Peninsula Reykjanes VIDEO

09:10, 17.03.2024 - Autoritațile din Islanda au declarat stare de urgența sambata seara, dupa ce o noua erupție vulcanica a izbucnit in Peninsula Reykjanes. Este a patra erupție in aceasta zona, din luna decembrie și pana in prezent, conform raportului furnizat de AFP.

De ce autoritațile nu au fost in stare sa depoziteze motorina oferita de Romania. Ce a decis Guvernul

22:50, 19.02.2024 - Premierul țarii, Dorin Recean, susține ca autoritațile nu au gasit unde sa depoziteze motorina oferita gratuit de Romania pentru ca niciun agent economic nu era de acord sa ofere aceasta capacitate de pastrare, motivul fiind tipul de motorina. Dupa ce aceasta capacitate se utilizeaza, ea trebuie sa…

Cinci morți in tragedia de la supermarketul din Italia – cei doi romani sunt in stare grava

21:50, 18.02.2024 - Salvatorii italieni au confirmat moartea celui de-al cincilea muncitor, in urma dezastrului care a avut loc pe șantierul unui supermarket din Florența. Presa italiana a declarat ca victimele sunt un italian, trei marocani și un tunisian. Autoritatile au proclamat sambata zi de doliu in orasul Florenta…


Ce parere ai despre aceasta stire?