Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11 ani cu Ziua de Cluj

Publicat:

11 ani cu Ziua de Cluj 22.10.2004-22.10.2015. S-au implinit 11 ani de cand Ziua de Cluj este un reper in societatea clujeana.

11 ani de când îi aparam pe clujeni în fata abuzurilor. 11 ani de când suntem cu ochii pe primarie si pe Gheorghe Funar, Emil Boc sau Sorin Apostu, pe Consiliul Judetean si pe Marius Nicoara, Alin Tise sau Horea Uioreanu. 11 ani de când criticam urbanismul desantat, blocurile între case si abuzurile constructorilor. 11 ani de când amendam indolenta politicienilor si incompetenta alesilor locali. 11 ani de când stam cu…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analistul politic clujean George Jiglau, despre o alianța intre PSD și PNL: „Este varianta cea mai confortabila pentru ambele partide”

13:05, 21.02.2024 - Liderii PSD si PNL vor anunta la ora 19,00 decizia in privinta organizarii alegerilor din acest an. Analiștii politici atrag atenția asupra oportunitații unei alianțe intre cele doua partide din coaliția de guvernare.

Analistul politic clujean George Jiglau: „Tensiunile din coaliție, un simplu dezacord intre partidele de la putere. Colaiția nu se va rupe”

15:26, 15.02.2024 - Analistul politic clujean George Jiglau califica ultimele discuții și tensiuni din coaliția de guvernare drept un simplu dezacord de moment, care nu va duce la o rupere a colaborarii dintre cele dou[ partide de la putere foarte curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?