Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 alimente nocive pe care le avem în bucătărie. Din păcate, le consumăm zilnic

Publicat:

Aditivii alimentari și conservanții se regasesc in aproape toate alimentele cumparate și de aceea este necesara citirea etichetelor produselor, pentru a le evita pe cele nocive. Este foarte important sa eliminați din dieta alimentele toxice. Iata care sunt acestea. 10 alimente nocive pe care le avem in bucatarie se face din uleiuri vegetale […] The post 10 alimente nocive pe care le avem in bucatarie. Din pacate, le consumam zilnic appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci beneficii uimitoare ale supei pe care americanii o numesc „bulion de oase”. Ce se intampla daca o consumam zilnic

14:35, 26.04.2024 - Nu e un secret ca supa preparata din oase ne face sa ne simțim mai bine atunci cand suntem bolnavi. Acest preparat simplu e indicat insa nu doar atunci cand ne simțim rau. Dieteticienii o recomanda ca parte a meniului obișnuit, datorita multiplelor sale beneficii asupra organismului.

Cat de rau este zaharul pentru organismul nostru si cat ar trebui sa consumam zilnic?

20:35, 23.04.2024 - Zaharul, in numeroasele sale forme, a fost un subiect de dezbatere in domeniile sanatații și nutriției. De la preocuparile legate de creșterea in greutate pana la impactul sau asupra sanatații generale, discutiile privind consumul de zahar continua.

Alimentele care stimuleaza sistemul imunitar pentru tot anul. Sigur le ai și tu in bucatarie

10:00, 21.03.2024 - Exista zece alimente care stimuleaza sistemul imunitar pentru tot anul. Aceste produse sunt extrem de benefice pentru sanatatea organismului uman. Sigur le ai și tu in bucatarie și este indicat sa le consumi!

Legumele recomandate pentru consumul zilnic. Foarte puțini romani le mananca, din pacate

12:10, 14.03.2024 - Legumele sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente, pe care orice medic le recomanda. Unele dintre ele ar trebui consumate chiar zilnic, așa cum spun specialiștii. Puțini sunt cei ce știu care sunt cele mai sanatoase opțiuni și cat de des ar trebui sa intre in meniul nostru. Legumele, o adevarata…

Care sunt cele mai falsificate alimente din lume. Multe dintre ele sunt consumate zilnic de catre romani

13:10, 04.03.2024 - Alimentele contrafacute au inceput sa fie din ce in ce mai prezente pe piața din toata lumea.Astfel, potrivit experților din domeniul siguranței alimentare aproximativ 10% dintre produsele alimentare din țarile dezvoltate sunt contrafacute. Unele produse sunt falsificate mai des ca altele, existand…

Alimentele care sunt nocive pentru tine daca le ții in frigider. Nu mai greși de acum inainte

15:55, 21.02.2024 - Refrigerarea este importanta pentru depozitarea multor alimente, dar, in unele cazuri, nu este necesara. Așa ca, ne-am gandit sa-ți spunem care sunt alimentele care sunt nocive pentru tine daca le ții in frigider. Depozitarea adecvata a alimentelor este esențiala Atunci cand ești creativ in bucatarie,…

Ce trebuie sa mananci prima data dimineata. Alimentele care iți ofera aportul zilnic de calorii și nutrienți

22:40, 17.02.2024 - Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Astfel, alimentele pe care le consumam in aceasta parte a zilei au un impact major asupra funcționarii organismului uman. Iata regulile de care trebuie sa ții cont pentru a avea parte de aportul zilnic de calorii și nutrienți!

Romania sufocata de poluare. Elementele din aer contamineaza alimentele pe care le consumam

15:35, 30.01.2024 - Poluarea este un fenomen care afecteaza tot mai multe vieti. Calitatea slaba a aerului, in special in zonele urbane, conduce anual la peste 200.000 de decese premature, o arata datele oferite de Agentia Europeana de Mediu.


Ce parere ai despre aceasta stire?