Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:36, 13.07.2017

Cipsuri din dovlecei italieneşti. Gustarea care este gata în doar câteva minute

Bucătarul reşiţean Uica Mihai se declară fan al dovlecelului importat de pe meleagurile italiene şi spune că îi place să-l cultive, dar şi să-l gătească. Cum e perioada în care se strânge recolta de Zuchinni, Uica…




06:14, 09.02.2016

Cea mai delicioasă reţetă de muşchi de vită cu risotto, ca în Italia. Chef Mihai Cristian dezvăluie secretele preparatului „Turnedo Rossini şi Risotto“

“Într-o tigaie teflonată se topeşte untura de gâscă. Se dă crustă la muşchiul de vită pe toate părţile. După 5 minute se introduce la cuptor pentru 10-15 minute la 170 grade. Scoatem muşchiul de vită şi îl lăsăm…




15:00, 04.03.2015

Reţeta zilei - Miercuri: Paste Singapore recomandate de Chef Cătălin Scărlătescu

Astăzi îţi recomandăm o reţetă care-ţi lasă gura apă. Pastele Singapore se prepară uşor, sunt sănătoase, iar Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă, pas cu pas, cum să le găteşti. Ai nevoie de: Paste de…