Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

18:55, 16.09.2020

EXCLUSIV! Interviu cu antreprenoarea care readuce deserturile copilăriei la viață sub formă de înghețată

Când ai mâncat ultima oară o înghețată cu gust de copilărie? În plină pandemie, Ana Consulea a lansat gelateria Zelato – sora mai mică și plină de personalitate a cofetăriei ei celebre, Zexe Braserie. Ana Consulea…




06:34, 25.05.2020

Tendința cofetăriilor în vreme de pandemie: scurtarea listei de produse. Ana Consulea, Zexe Braserie: Peste noapte, a dispărut 60% din motivul existenței…

Industria ospitalității a suferit o criză fără precedent în urma impactului Covid-19. Iar pentru a putea rezista presiunii, antreprenorii români au regândit modul de funcționare a business-urilor, eliminând cheltuielile…




10:48, 15.12.2019

Retailer: Cele mai comandate deserturi de Crăciun sunt cozonacii şi checurile. În decembrie, vânzările cresc cu 25%

Cele mai comandate deserturi de Crăciun sunt cozonacii şi checurile, iar per familie se comandă, în medie, trei cozonaci, a declarat pentru News.ro Ana Consulea, cofetar şi proprietar Zexe Braserie, care precizează…




17:03, 21.10.2019

Zexe Braserie lansează o nouă colecție de ambalaje, în colaborare cu artista Alexia Udriște

Proiectul „Cofetari cu Spirit de Artist” continuă și anul acesta. În cadrul său, un artist este invitat anual să creeze o lucrare de artă care se va regăsi pe ambalajele de la Zexe Braserie. În 2019, artistul care…




09:42, 27.09.2019

Prăjituri cu gust de business

Ana Consulea (28 de ani) şi-a descoperit pasiunea pentru businessul dulce încă din 2011, după terminarea facultăţii, când a decis să se specializeze în Franţa, unde a studiat cofetăria în cadrul Şcolii de Cofetari…




12:17, 11.11.2018

Cel mai bun restaurant din România este din CLUJ

Un restaurant din Cluj este considerat cel mai bun din România, iar cele mai bune festivaluri sunt tot din Cluj.Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian…




11:38, 26.09.2018

Ana Consulea: “România înseamnă mai mult decât papanași la capitolul cofetărie”

 La doi ani și jumătate de la deschiderea Braseriei Zexe, renumitele deserturi semnate de cofetarul Ana Consulea și echipa sa au ambalaje noi, semnate de artista Maria Dermengiu. Momentul marchează lansarea unui…