Zexe Braserie - Stiri si informatii despre Zexe Braserie | prima pagina Ultima actualizare: 20:41:02, 03.05.2024
18:55, 16.09.2020
EXCLUSIV! Interviu cu antreprenoarea care readuce deserturile copilăriei la viață sub formă de înghețată
Când ai mâncat ultima oară o înghețată cu gust de copilărie? În plină pandemie, Ana Consulea a lansat gelateria Zelato – sora mai mică și plină de personalitate a cofetăriei ei celebre, Zexe Braserie. Ana Consulea…
06:34, 25.05.2020
Tendința cofetăriilor în vreme de pandemie: scurtarea listei de produse. Ana Consulea, Zexe Braserie: Peste noapte, a dispărut 60% din motivul existenței…
Industria ospitalității a suferit o criză fără precedent în urma impactului Covid-19. Iar pentru a putea rezista presiunii, antreprenorii români au regândit modul de funcționare a business-urilor, eliminând cheltuielile…
10:48, 15.12.2019
Retailer: Cele mai comandate deserturi de Crăciun sunt cozonacii şi checurile. În decembrie, vânzările cresc cu 25%
Cele mai comandate deserturi de Crăciun sunt cozonacii şi checurile, iar per familie se comandă, în medie, trei cozonaci, a declarat pentru News.ro Ana Consulea, cofetar şi proprietar Zexe Braserie, care precizează…
17:03, 21.10.2019
Zexe Braserie lansează o nouă colecție de ambalaje, în colaborare cu artista Alexia Udriște
Proiectul „Cofetari cu Spirit de Artist” continuă și anul acesta. În cadrul său, un artist este invitat anual să creeze o lucrare de artă care se va regăsi pe ambalajele de la Zexe Braserie. În 2019, artistul care…
09:42, 27.09.2019
Prăjituri cu gust de business
Ana Consulea (28 de ani) şi-a descoperit pasiunea pentru businessul dulce încă din 2011, după terminarea facultăţii, când a decis să se specializeze în Franţa, unde a studiat cofetăria în cadrul Şcolii de Cofetari…
12:17, 11.11.2018
Cel mai bun restaurant din România este din CLUJ
Un restaurant din Cluj este considerat cel mai bun din România, iar cele mai bune festivaluri sunt tot din Cluj.Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian…
11:38, 26.09.2018
Ana Consulea: “România înseamnă mai mult decât papanași la capitolul cofetărie”
La doi ani și jumătate de la deschiderea Braseriei Zexe, renumitele deserturi semnate de cofetarul Ana Consulea și echipa sa au ambalaje noi, semnate de artista Maria Dermengiu. Momentul marchează lansarea unui…