Zaharisirea - Stiri si informatii despre Zaharisirea | prima pagina Ultima actualizare: 15:06:25, 14.05.2024
06:20, 04.05.2023
Cristalizarea mierii e semn că e naturală
Zaharisirea mierii, care se mai numește cristalizare sau granulare, este un fenomen natural prin care deliciosul produs al albinelor trece din stare lichidă într-o stare semisolidă. De la bun început trebuie subliniat…
10:50, 16.04.2022
Cum trebuie să faci mămăliga pentru a nu avea cocoloaşe. Trucul la care apelează bucătarii la restaurant
1. Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece.2. Sfecla pentru salata isi pastreaza vie culoarea rosie daca inainte de a o pune la fiert o spalati bine in apa…
15:01, 01.11.2021
Cum trebuie să faci mămăliga pentru a nu avea cocoloașe. Trucul pe care doar gospodinele de la sat îl știu
1. Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece.2. Sfecla pentru salata isi pastreaza vie culoarea rosie daca inainte de a o pune la fiert o spalati bine in apa…
08:34, 11.03.2017
Cum deosebeşti mierea de albine bună de cea contrafăcută. De ce zaharisirea sau alţi indicatori tradiţionali ne pot înşela
Preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din Transilvania şi organizatorul târgului apicol care a avut loc la Cluj, la finalul săptămânii trecute, Radu Pandrea, a explicat: „Cel mai important este să reţii…
05:57, 11.03.2017
Cum deosebeşti mierea de albină bună de cea contrafăcută. De ce zaharisirea sau alţi indicatori tradiţionali ne pot înşela
Preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din Transilvania şi organizatorul târgului apicol care a avut loc la Cluj, la finalul săptămânii trecute, Radu Pandrea, a explicat: „Cel mai important este să reţii…
00:07, 18.06.2016
Cum se prepară dulceața perfectă
1466197250 Încep cu cireșele, vișinele și caisele, primele fructe care se coc în sezon și continuă cu boabele de soc. Este vremea când gospodinele scot din sertar caietul de rețete scris de bunicile lor și încep…
10:45, 10.02.2014
De ce să ţinem cont când alegem mierea
Mierea este un aliment cu numeroase beneficii pentru sănătate, de aceea este indicat să o consumăm cât mai des dacă nu suferim de diabet. Este sursă de vitamine din complexul B, de minerale (potasiu, magneziu),…