Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:05, 24.05.2018

FOTO-VIDEO: „Un bucătar prin Cetatea Alba Iulia”. Tort Doboş, reţeta tradiţională, prezentată de Chef Cosmin Toma

Chef Cosmin Toma continuă să promoveze Cetatea Alba Iulia şi preparatele tradiţionale, într-un mod inedit. Cea mai recentă reţetă prezentată în spaţiul istoric este tortul doboş de Transilvania. Reţeta originală…




10:59, 08.01.2016

Reţeta zilei: Tort Doboş cu migdale

Pentru a obţine un tort Doboş cu migdale reuşit, foloseşte unt şi cacao de foarte bună calitate. Ţine ingredientele, peste noapte, la temperatura camerei. Ca să nu plesnească stratul de caramel, când porţionezi…




10:55, 08.01.2016

Tort Doboş cu migdale

Pentru a obţine un tort Doboş cu migdale reuşit, foloseşte unt şi cacao de foarte bună calitate. Ţine ingredientele, peste noapte, la temperatura camerei. Ca să nu plesnească stratul de caramel, când porţionezi…




09:44, 06.11.2015

Dulciuri la comandă, marca Savori Urbane

Pofticioşii de dulciuri, cei dornici să consume produse de cofetărie manufacturate integral şi preparate doar din ingrediente naturale au la dispoziţie „Atelier Gurmand” – laboratorul de cofetărie şi patiserie…




13:15, 09.06.2015

DULCEGĂRII Timiș: Tort Doboș Mokra, din brânză de Mokrin

Vă propunem rețeta unei 'prăjitură-sărată' din Banatul istoric - tortul Doboș Mokra făcut cu brânză de la Mokrin (Serbia) - pe care au scos-o la lumină, din rețetare vechi, studenții de la Universitatea de Vest…




10:52, 24.12.2012

Reteta zilei: Tort Dobos

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul aproximativ 10 minute pana devine o compozitie cremoasa. Se adauga faina si se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare.