Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:15, 20.07.2017

Povestea EȘECULUI unui restaurant de lux din Dorobanți

Pe 4 martie 2015, Dragos Panait inaugura restaurantul The Beef Club, pozitionat premium, deschis dupa o investitie de 500.000 de euro, vizavi de TVR. Desi Calea Dorobantilor este vazuta ca o zona unde se intalnesc…




06:33, 25.01.2016

Dragos Panait, Red Angus: 8 din 10 rezervari sunt la nefumatori. Se schimba trendul

Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, sustine ca se schimba trendul in ce priveste clientii fumatori si ca, in ultima vreme, tot mai multe rezervari se fac in zona de nefumatori.…




20:04, 24.01.2016

Dragos Panait, proprietarul Red Angus, deschide un restaurant in Constanta

Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, spune ca in martie va deschide un restaurant in Constanta, dupa trei ani in care a tatonat piata din orasul de la malul marii. Investitia…




22:58, 26.11.2015

Restaurantul Red Angus Steakhouse vinde 1.000 de burgeri si 1.500 de steakuri pe luna

Restaurantul Red Angus Steakhouse, aflat in Centrul Vechi din Capitala, vinde 1.000 de burgeri si 1.500 de steakuri pe luna, ar bonul mediu este de 110 lei. 13  7 0 7 0 0 Red Angus, specializat in carne de…




14:38, 17.09.2015

Chef londonez: De ce nu avem restaurante cu stele Michelin în România

                    „Românii sunt foarte focusati pe percepţie şi pe cum 'suna' meniurile, decât pe calitatea metodelor de gătit şi calitatea produselor. Măreţia…




16:40, 14.06.2015

retailArena 2015, sub sloganul ReShape Retail. Save the date: 11-12 noiembrie

vezi galeria Evenimentul retailArena, dedicat comertului multichannel si organizat de wall-street.ro, va avea loc in acest an pe 11-12 noiembrie. A treia editie a evenimentului a fost lansata in cadrul unui eveniment…




20:50, 15.03.2015

Cum arata piata restaurantelor de fine dining din Capitala. Patronul Red Angus si The Beef Club: Tintim afaceri de 1 MIL. euro

Restaurantele din zona de fine dining incep sa ia avant in Capitala, insa mai este loc pe piata Dragos Panait, proprietarul Red Angus si, de curand, al The Beef Club. Dragos Panait, antreprenorul care detine restaurantul…




12:45, 13.03.2015

Dragos Panait (Red Angus si The Beef Club) explica reteta unei afaceri de succes pe piata restaurantelor

Dragos Panait, fondatorul restaurantului Red Angus, vorbeste despre noua investitie din centrul Capitalei: The Beef Club. Cum arata piata restaurantelor din Capitala? Cat costa chiria pentru un restaurant in centrul…