Svetlana Caraman - Stiri si informatii despre Svetlana Caraman | prima pagina Ultima actualizare: 13:06:21, 07.05.2024
08:15, 25.04.2019
Cozonacul moldovenesc PIERDE TEREN în faţa celui italian
De la an la an, tradiţionalul cozonac moldovenesc pierde teren în faţa celui italian. Brutarii de la cel mai mare combinat de panificaţie spun că, în ultimii 14 ani, producţia de cozonac fabricat după…
07:52, 13.09.2018
Cum se face pâinea „Franzeluța”: Ingredientele naturale și tradițiile reprezintă adevărate valori pentru cea mai mare fabrică de panificație din țară
Pentru moldoveni, pâinea nu este doar un aliment sățios, ci și o hrană spirituală. Indiferent de formă, compoziţie sau denumire, pâinea rămâne un simbol al elementelor primordiale, precum este apa, focul și pământul.…
15:02, 05.03.2017
În Moldova nu se produce pâine fortificată în cantităţile planificate
Pâinea fortificată ce ar trebui să fie găsită în orice magazin până la sfârşitul anului curent, este deocamdată un produs-fantomă în mai multe puncte comerciale. Angajamentele…