Stanley Hazen - Stiri si informatii despre Stanley Hazen | prima pagina Ultima actualizare: 18:51:29, 15.05.2024
09:25, 19.10.2023
Eritritol, unul dintre cei mai puternici factori de risc cardiac?
Un înlocuitor al zahărului numit eritritol – folosit pentru a adăuga în vrac sau pentru a îndulci stevia, fructul călugărului și produsele keto, cu conținut de zahăr redus – a fost asociat cu coagularea sângelui,…
05:10, 09.03.2023
Îndulcitorul eritriol ar putea creşte riscul de AVC şi infarct
Eritritolul, un îndulcitor utilizat pe scară largă, ar favoriza formarea cheagurilor de sânge, crescând riscul de AVC şi de infarct, arată un studiu recent, publicat în revista Nature Medicine. Folosit în special…
10:35, 08.03.2023
Cel mai folosit îndulcitor fără calorii care ne ucide încet: provoacă infarct, AVC și chiar decesul - Cum poate fi evitat
Îndulcitorul ERITRITOL crește riscul de infarct și de AVC și de DECESÎnlocuitor al zahărului, eritritolul este folosit pentru a îndulci ștevia sau a îngroșa produse din zahăr influențează major coagularea sângelui,…
11:05, 06.11.2014
Produsele de origine animala dauneaza grav sanatatii inimii
Modul in care sunt digerate alimentele este motivul pentru care riscul de dezvoltare a insuficientei cardiace si a decesului cauzat de aceasta creste in cazul consumatorilor de produse de origine animala, au descoperit…
10:03, 30.01.2014
Cum poate afecta sanatatea colesterolul bun
In urma mai multor analize, cercetatorii americani au descoperit ca si colesterolul ,,bun&" se poate transforma în cel ,,rau&". Ei sustin ca lipoproteinele cu densitate mare – cunoscute ca fiind colesterolul…
16:12, 27.01.2014
Când colesterolul „bun“ se transformă într-un duşman pentru sănătate
O echipă de medici de la Clinica din Cleveland, SUA, a demonstrat cum colesterolul bun se poate transforma şi poate conduce la blocarea vaselor de sânge. Medicii spun că oamenii trebuie să mănânce sănătos în continuare,…
13:06, 09.04.2013
Cercetătorii au identificat încă un factor de risc în carnea roşie
Nivelurile ridicate de grăsimi saturate şi colesterol din carnea roşie sunt considerate de multă vreme un factor de risc pentru boli cardiovasculare, însă un nou studiu identifică un factor de risc suplimentar,…
04:00, 09.04.2013
Motivul pentru care carnea rosie dauneaza inimii indiferent daca e grasa sau slaba
Un studiu publicat in jurnalul Nature Medicine explica de ce nu este indicat sa consumati prea multa friptura, carnea tocata sau sunca. Se pare ca nu doar grasimile saturate pe care le contine carnea rosie sunt…