Stanca Tudor - Stiri si informatii despre Stanca Tudor | prima pagina Ultima actualizare: 19:11:07, 03.05.2024
13:41, 19.09.2018
Probleme la zi: Pesta porcină africană
Probleme la zi: Pesta porcină africană Foto: Agerpres 13.20 PROBLEME LA ZI. Pesta porcină africană – măsuri pentru limitarea extinderii şi măsuri pentru prevenirea apariţiei pestei micilor rumegătoare.…
11:47, 27.07.2018
O întreagă industrie riscă să DISPARĂ. Oamenii își închid afacerile
România este în alertă din cauza epidemiei de pestă porcină africană. Statul încearcă să gestioneze și să prevină apariția de noi focare. La ora actuală sunt în evoluție 440 de focare în șapte județe din țară.…
13:54, 19.01.2018
2018-Producatorii autohtoni vor ramane in pierdere
Anul 2018 a inceput cu scumpiri si un euro in crestere. S-a majorat pretul gazelor si al energiei electrice, inclusiv rovinieta s-a scumpit, iar inflatia este asteptata sa ajunga la 3,4%, potrivit specialistilor.…
10:17, 22.12.2016
De sărbători, românii vor bea alcool la fel ca anul trecut, dar vor mânca mai mult
Crăciunul și Revelionul reprezintă pentru mulți români o perioadă cu consum excesiv de alcool și alimente. Patronatele de profil estimează că în acest an românii vor mânca mai multă carne și cozonaci, dar vor bea…
18:22, 05.06.2013
Participare de prestigiu la Conferinta Internationala infoALIMENT - Meat & Milk 2012
Agentia infoALIMENT, detinatoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii si Industriei Alimentare din Romania, si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza in perioada…
00:08, 09.01.2013
GALERIE FOTO: Dumitreşti Liceană la 61 de ani
După ce şi-a clădit o gospodărie, şi-a crescut propriii copii şi are grijă de micuţii altora, în calitate de asistent maternal, Stanca Tudoroiu, din Dumitreşti, a găsit cale să-şi desăvârşească educaţia făcând…
22:44, 01.11.2012
„Nu vor mai fi majorări de preţ la carnea de porc anul acesta“
Stanca Tudor, directorul executiv al Patronatului Român al Cărnii de Porc consideră că anul 2012 a fost unul cu multe schimbări pentru sectorul cărnii de porc. Peste investiţiile impuse de noile norme europene…
14:12, 06.06.2012
Fiecare român mănâncă anual 32 kilograme carne de porc, în timp ce un vest european consumă 42 kilograme
Un român consumă anual câte 32 de kilograme de carne de porc, dar producătorii speră ca în 2020 să se ajungă la nivelul consumului unui vest european de 42 kilograme, a spus Stanca Tudor, director executiv al Asociaţiei…