Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:00, 19.05.2023

Ce evenimente au loc astăzi, 19 mai, la Romanian Creative Week

PROGRAM 19 mai 2023 14.00, Piata Unirii Vernisaj Manifest of Now Curator: Marlene Herberth/KraftMade Producator: Elena Viziteu Ionescu Artist: Cristian Rusu   A Walk in the Park (O Plimbare în Parc), lucrarea realizata…




06:30, 22.07.2019

Cum se pregăteşte deliciosul escalop a la zingara. Secretele sotării ingredientelor care dau savoare preparatului

Gustul apetisant al escalopului stă în combinaţia de carne de porc, ciuperci, bacon şi mirodenii şi, mai ales, în ordinea corectă de adăugare a ingredientelor, dar şi în preparea termică a acestora.




04:38, 07.01.2019

Cum se prepară cea mai gustoasă bibilică cu mere. Secretul sotării cărnii şi al fructelor în unt

Carnea de bibilică, o pasăre sălbatică domesticită, este uşor de preparat, însă e nevoie de atenţie la pregătirea termică. Gustul dulce acrişor al merelor şi cartofii aromatizaţi cu cimbru şi usturoi dau preparatului…




04:56, 05.09.2018

Secretul preparării delicioasei tocăniţe de porc cu ciuperci şi mămăligă. Cum evităm lipirea legumelor în timpul sotării

Preparatul este unul cu tradiţie în zona Ardealului, combinaţia dintre carnea de porc şi ciuperci dând un gust deosebit mâncării. Timpul de preparare îl dă carnea de porc, care trebuie tăiată în bucăţi de o anumită…




06:31, 03.06.2018

Cum se prepară cea mai bună tocană de rapane. Secretul sotării care dă un gust special delicatesei

Pregătirea rapanelor nu necesită mai mult de 30 de minute. E nevoie însă de atenţie la ordinea adăugării ingredientelor şi prepararea termică a rapanelor, pentru a avea garanţia că obţinem o aromă delicioasă.




04:14, 23.05.2018

Cum faci cea mai bună mâncare de somn cu măsline la cuptor. Secretul sotării sosului de legume

Preparatul este specific zonele pescăreşti din România, dar se prepară des şi în alte zone ale ţării pentru mixtura de arome şi gustul deosebit al peştelui. Pentru reuşita mâncării este important să se respecte…




04:38, 28.03.2018

Plachie moldovenească de crap. Secretele sotării legumelor şi întrepătrunderii aromelor

Plachia este una dintre mâncărurile tradiţionale româneşti de peşte, cu un sos dulce-acrişor, pe baza de ceapă. Pentru preparare se foloseşte peşte alb cu carnea dulceagă, crapul fiind peştele ales cel mai des.