Russenart Communications - Stiri si informatii despre Russenart Communications | pagina 3 Ultima actualizare: 04:11:21, 16.06.2024
09:36, 05.06.2014
Reţetă tiroleză: Fondue de brânză
Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul…
16:51, 30.04.2014
Rețetă veche din Banat: Mâncare de brozbe
Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu... ----
09:21, 30.04.2014
Mancare de brozbe - Reteta veche din Banat
Reteta veche din Banat Mancare de brozbe face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in…
21:12, 28.03.2014
Rețetă veche din Ardeal: Clepezeu
Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu... ----
16:51, 18.03.2014
Salata de Nopal (Ensalada de Nopales) - reteta mexicana
Reteta mexicana a fost oferita si preparata de Restaurantul El Torito si face parte din programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications…
17:57, 14.03.2014
Reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti " derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…
13:30, 09.03.2014
Intinsoare Bistriteana - reteta veche din Ardeal
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…
09:57, 25.02.2014
Reteta italiana. Risotto al negro di seppie
Reteta italiana ”Risotto al negro di seppie” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu…
10:36, 11.02.2014
Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana
Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat…
11:48, 06.02.2014
Pui in sos dulce-acrisor - reteta indiana
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Kotanyi Romania.
08:42, 05.02.2014
Reţetă: Murgh Makami – Pui în sos dulce-acrişor
Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și Kotanyi... ----
08:18, 02.02.2014
Branza de vaca in sos de spanac - reteta indiana
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.
12:42, 01.02.2014
Rețetă tradițională din Maramureș: Hremzli (Hermze) (video)
Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat... ----
11:09, 01.02.2014
Hremzli (Hermze) - Reteta traditionala din Maramures
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…
22:33, 28.01.2014
Rețete: Brânză de vacă în sos de spanac (Palak Paneer)
Reţeta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și... ----
17:24, 28.01.2014
Cocurei - reteta traditionala din Maramures
Reteta, traditionala din Maramures, face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti”. Programul este derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…
18:57, 24.01.2014
Rețetă tradițională din Maramureș: Cocurei (video)
Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu... ----
13:36, 24.01.2014
Reteta traditionala din Maramures: Cocurei
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…
20:42, 19.01.2014
Chiftele din carne de pui in sos picant
Reteta pentru Chiftele din carne de pui in sos picant, Murgh kofla curry, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…
12:09, 18.01.2014
Rețete: Chiftele din carne de pui în sos picant – Murgh kofla curry
Reţeta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și... ----
21:48, 13.01.2014
Cum pregatesti Piroste ca in Maramures? (video)
Reteta face parte din programul de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold... ----
10:12, 13.01.2014
Programul de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti - rezultatele primei editii
In 2013 peste 1500 de articole și știri despre reţetele tradiţionale românești au fost publicate în perioada 1 februarie - decembrie 2013, în cadrul primei ediții a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile…
10:06, 13.01.2014
Piroște - rețetă tradițională din Maramureș
Reţeta face parte din programul de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și Kotanyi Romania.
13:21, 04.10.2013
Reţetă tradiţională din Crişana: Gimicuş.
Gimicusul este un preparat traditional din Crisana, care se gateste cu malai, slanina afumata si caltabos sau sangerete, conform unui comunicat al Russenart Communications, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste…
11:06, 08.03.2013
Peste 200 de articole şi 3 milioane de persoane informate cu privire la reţetele ...
Peste 200 de articole despre retetele traditionale bucovinene au fost publicate in perioada 1 – 28 februarie 2013, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala “Descopera traditiile culinare romanesti', derulat…
15:20, 26.11.2012
Târgul de Cultură, Tradiţie şi Manufactură Românească va avea loc de Ziua României.
In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 are loc Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca, in sala Panoramic a hotelului de 5 stele, Marshal Garden. Evenimentul este organizat de Russenart Communications,…
15:24, 10.10.2012
Salon Luxury & Elegance
Peste 300 de persoane vor participa joi, la Hotel Marshal Garden la evenimentul exclusivist Luxury & Elegance organizat de Russenart Communications. Dacă vă întrebaţi în constă un astfel de eveniment, vă spunem…
17:52, 01.03.2012
„Comunicarea in slujba societatii, primul Congres al comunicatorilor.
Sub titlul 'Comunicarea in slujba societatii", Russenart Communications a organizat prima editie a Congresului comunicatorilor, ieri, 29 februarie 2012. Au participat 650 de reprezentanti ai industriei de comunicare…