Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:36, 05.06.2014

Reţetă tiroleză: Fondue de brânză

  Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul…




16:51, 30.04.2014

Rețetă veche din Banat: Mâncare de brozbe

Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu... ----




09:21, 30.04.2014

Mancare de brozbe - Reteta veche din Banat

Reteta veche din Banat Mancare de brozbe face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in…




21:12, 28.03.2014

Rețetă veche din Ardeal: Clepezeu

Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu... ----




16:51, 18.03.2014

Salata de Nopal (Ensalada de Nopales) - reteta mexicana

Reteta mexicana a fost oferita si preparata de Restaurantul El Torito si face parte din programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications…




17:57, 14.03.2014

Reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti " derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…




13:30, 09.03.2014

Intinsoare Bistriteana - reteta veche din Ardeal

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…




09:57, 25.02.2014

Reteta italiana. Risotto al negro di seppie

Reteta italiana ”Risotto al negro di seppie” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu…




10:36, 11.02.2014

Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana

Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat…




11:48, 06.02.2014

Pui in sos dulce-acrisor - reteta indiana

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Kotanyi Romania.




08:42, 05.02.2014

Reţetă: Murgh Makami – Pui în sos dulce-acrişor

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și Kotanyi... ----




08:18, 02.02.2014

Branza de vaca in sos de spanac - reteta indiana

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.




12:42, 01.02.2014

Rețetă tradițională din Maramureș: Hremzli (Hermze) (video)

  Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat... ----




11:09, 01.02.2014

Hremzli (Hermze) - Reteta traditionala din Maramures

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…




22:33, 28.01.2014

Rețete: Brânză de vacă în sos de spanac (Palak Paneer)

Reţeta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și... ----




17:24, 28.01.2014

Cocurei - reteta traditionala din Maramures

Reteta, traditionala din Maramures,  face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti”. Programul este derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…




18:57, 24.01.2014

Rețetă tradițională din Maramureș: Cocurei (video)

Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu... ----




13:36, 24.01.2014

Reteta traditionala din Maramures: Cocurei

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…




20:42, 19.01.2014

Chiftele din carne de pui in sos picant

Reteta pentru  Chiftele din carne de pui in sos picant, Murgh kofla curry, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…




12:09, 18.01.2014

Rețete: Chiftele din carne de pui în sos picant – Murgh kofla curry

Reţeta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și... ----




21:48, 13.01.2014

Cum pregatesti Piroste ca in Maramures? (video)

Reteta face parte din programul de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold... ----




10:12, 13.01.2014

Programul de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti - rezultatele primei editii

In 2013 peste 1500 de articole și știri despre reţetele tradiţionale românești au fost publicate în perioada 1 februarie - decembrie 2013, în cadrul primei ediții a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile…




10:06, 13.01.2014

Piroște - rețetă tradițională din Maramureș

Reţeta face parte din programul de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și Kotanyi Romania.




13:21, 04.10.2013

Reţetă tradiţională din Crişana: Gimicuş.

Gimicusul este un preparat traditional din Crisana, care se gateste cu malai, slanina afumata si caltabos sau sangerete, conform unui comunicat al Russenart Communications, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste…




11:06, 08.03.2013

Peste 200 de articole şi 3 milioane de persoane informate cu privire la reţetele ...

Peste 200 de articole despre retetele traditionale bucovinene au fost publicate in perioada 1 – 28 februarie 2013, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala “Descopera traditiile culinare romanesti', derulat…




15:20, 26.11.2012

Târgul de Cultură, Tradiţie şi Manufactură Românească va avea loc de Ziua României.

In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 are loc Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca, in sala Panoramic a hotelului de 5 stele, Marshal Garden. Evenimentul este organizat de Russenart Communications,…




15:24, 10.10.2012

Salon Luxury & Elegance

Peste 300 de persoane vor participa joi, la Hotel Marshal Garden la evenimentul exclusivist Luxury & Elegance organizat de Russenart Communications. Dacă vă întrebaţi în constă un astfel de eveniment, vă spunem…




17:52, 01.03.2012

„Comunicarea in slujba societatii, primul Congres al comunicatorilor.

Sub titlul 'Comunicarea in slujba societatii", Russenart Communications a organizat prima editie a Congresului comunicatorilor, ieri, 29 februarie 2012. Au participat 650 de reprezentanti ai industriei de comunicare…