Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:41, 18.03.2021

Reţetă: Turtiță de post

Turtiță de post – rețetă Ingrediente: 1 kg făină Gold Maya; 30 gr drojdie; 1 lingură sare; 1 lingură ulei; 500 ml apă Mod de preparare: Se amestecă făina Gold Maya cu drojdia, sarea si uleiul, adaugând din când…




17:23, 12.11.2019

România, cu Moraru selecționer, locul II la Ruse

În perioada 8-9 noiembrie 2019, Echipa Națională de Cadeți a României a participat la Turneul Internațional pe echipe «Russenski Legendi», desfășurat în orașul bulgar Ruse. Selecționata țării noastre a avut în…




22:36, 30.06.2019

Balmoşul din Maramureş devine tot mai cunoscut peste hotare

Balmoşul tradiţional din Maramureş se face la ceaun, afară, în curtea casei, dar se poate realiza şi în bucătăriile moderne. Reţetă tradiţională de balmoş fost primită de la Complex Lostriţa, Baia Mare (Maramureş)…




17:03, 14.08.2018

Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați

Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…




13:54, 06.07.2018

Reţetă germană: Măr în foietaj

Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…




22:04, 30.12.2017

#citesteDobrogea: O descriere necunoscuta a Dobrogei. Lucrari din Biblioteca Virtuala ZIUA de Constanta

Un alt capitol, cu siguranta cel mai scurt din intreaga lucrare "Dobrogea 1878 1928. Cincizeci de ani de vieata romaneasca", ii apartine lui Nicolae Iorga, marele istoric roman reusind sa ilustreze in doar cateva…




09:16, 18.06.2015

Rețetă franțuzească: Piept de rață în sos de portocale

Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”€ program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie…




13:10, 09.06.2015

Coaste de porc marinate, la gratar

Reteta Coaste de porc marinate la gratar face parte din a 2a editie a programului de educatie culinara &ldquo50 de saptamani in bucatariile lumii&rdquo program derulat de agentia de relatii publice Russenart …




09:30, 05.06.2015

Reţetă: Coaste de porc marinate, la gratar

Ingrediente- Coaste de porc țambal,- bere,-  miere,- ulei sau unt-  pastă de roșii-  amestec de condimente de porc-  boia dulce,- pastă de ardei (opțional)- piper boabe- foi de dafin-   cartofi, -  usturoi,-  smântânăMod…




20:06, 04.06.2015

Te ajutam noi. Te-ai intrebat cum se gatesc cele mai gustoase coaste de porc?

resita.ro si Russenart Comunication va prezinta azi o reteta absolut delicioasa care cu siguranta va va face sa va pregatiti sortul de bucatar. Tinand cont ca e perioada picnicurilor poate nu ar fi rau sa va apucati…




19:41, 01.06.2015

Simplu ca „buna ziua”. Te ajutam sa gatesti ”Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte”

lugojinfo.ro si Russenart Comunication iti propune o noua reteta. In aceasta saptamana va invatam sa gatiti ceva din bucataria mediteraneana. Reteta este una simpla si se gateste in cateva minute. Pentru a va apuca…




12:05, 30.05.2015

Burger de vită cu chiflă din aluat cu ceapă şi muguri de pin

Ingrediente· Carne de vita tocata· Chifla din aluat cu ceapa si muguri de pin (facuta in casa)· Cartofi – 3 buc.· Ceapa – 1 buc. · Ciuperci – 3 buc.· Branza Cedar – o felie· bacon – o felie· rosii· maioneza · mustar·…




10:50, 25.05.2015

Reţetă: Supă cehească de cartofi

Ingrediente·    Cartofi – 2 buc.·    Morcovi – 3 buc ·    Ceapă – 3 buc ·    Carne afumată·    Vinete·    Ciuperci ·    Ulei de măsline·    Ienibahar – 1 vârf de cuțit ·    Sare ·    Piper     Mod de preparareMorcovii…




23:05, 21.05.2015

Alimentatia la 40 de ani: 10 motive sa consumi hrișcă

Material realizat in cadrul campaniei de informare si crestere a respectului de sine a femeilor &rdquoFrumusetea la 40 de ani&rdquo proiect derulat in perioada martie 2015 &ndash februarie 2016 de Russenart Communications…




09:15, 05.05.2015

Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte

Ingrediente- antricot de vită 350 g- roșii cherry 100 g- salată verde 30 g- unt 20 g- rozmarin - sare - piper - ulei de măsline - ardei iute 5 g Mod de preparareAntricotul de vită se crestează și se condimentează…




00:00, 20.04.2015

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean

Reţeta face parte din a 2-a ediţie a programului de educaţie culinară “50 de săptămâni în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie…




10:25, 18.04.2015

File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean

Ingredientel    200 g. file de sibasl    100 g. spaghetti l    5 g. pulpă de măsline klamata l    20 g. pulpă de roșie l    ulei de măsline l    100 ml zeamă de lămâiel    2 g. caperel    2 bucăți ardei iute l   …




12:25, 01.04.2015

Sarmale din legume și carne de pui, la cuptor

Ingrediente 10 porțiil    1 kg pulpe puil    500 g. roșiil    300 g. morcovil    500 g. ceapăl    500 g. dovlecell    500 g. ardei grasl    500 g. conopidăl    1,5 kg. varză muratăl    Sare, piper - după gust Mod…




09:40, 22.03.2015

Campania ”Frumusețea la 40 de ani”

În  perioada martie 2015 &ndash februarie 2016 Russenart Communications în parteneriat cu Hebra Dermatologie i Pirifan Distribution deruleaz campania educaional de informare i cretere a respectului…




16:10, 17.03.2015

Rețetă românească: Taci și înghite

Ingrediente: mălai - 1 kg, unt – 250 g, lapte – 2 l, cașcaval afumat – 300 g, brânză de burduf - 300 g, cârnăciori - 500 g, ouă - 6 buc, mozarella - 300 g, smântână – 900 ml.Mod de preparare: Se fierbe mălaiul…




07:40, 17.03.2015

Taci și înghite - reteta românească

Reeta româneasc &rdquoTaci i înghite&rdquo face parte din a 2a ediie a programului de educaie culinar &ldquo50 de sptmani în buctriile lumii&rdquo program derulat de agenia de relaii publice Russenart…




00:01, 12.03.2015

Reţete delicioase pentru pofticioşi Chifteluțe la cuptor

Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie…




11:30, 11.03.2015

Chifteluțe la cuptor - rețetă românească

Reeta Chiftelue la cuptor face parte din a 2a ediie a programului de educaie culinar &ldquo50 de sptmani în buctriile lumii&rdquo program derulat de agenia de relaii publice Russenart Communications în…




09:40, 11.03.2015

Rețetă românească: Chifteluțe la cuptor

Ingrediente: l Pulpe de pui - 1 kgl ceapă albă - 3 bucăți mediil usturoi - 6 căpățînil dovlecel - o jumătatel marar - 3 legăturil oua - 2 bucățil ciuperci - 200 g.l psyllium - 1 lingurițăl quinoa - 2 linguril sare…




20:00, 07.02.2015

Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare) - reteta italiana

Reeta italian &rdquoPlatou din fructe de mare cu biban&rdquo face parte din a doua ediie a programului de educaie culinar &ldquo50 de sptmani în buctriile lumii&rdquo program derulat de agenia de relaii publice…




09:20, 08.12.2014

Reţetă: Saramură boierească de crap

Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…




00:02, 29.11.2014

GALERIE FOTO: Reţete de Sfântul Andrei: Turtuca şi Covașa – băutura anti-strigoi

În calendarul popular, Sfântul Andrei este denumit Sântandrei dar și Moș Andrei, Andrei de iarnă sau Indrea, fiind sărbătorit la datã fixă, în 30 noiembrie, iar în calendarul ortodox este ziua Sf. Apostol Andrei…




09:45, 25.11.2014

Reţetă mediteraneană: Cotlețele de miel prăjite

Ingrediente: Cotlețele de miel; ulei Arpis; rosii cherry; sare; piper; sos din fructe de pădure. Mod de preparare: Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.…




12:40, 22.11.2014

Reţetă de post: Plăcinta de Ovidenie (umplută cu varză sau dovleac)

Plăcinta de Ovidenie se prepară în Moldova, fiind un tip de plăcințele de post, consumate ca fel principal sau ca desert. Placintele de Ovidenie sunt pregătite din aluat de pâine, cu ocazia sărbătorii religioase…




11:05, 19.11.2014

Rețetă oltenească: Mâncare de limbă de porc cu praz și măsline

Reteta "Mâncare de limbă cu praz și măsline" este folosită în Oltenia și preparată la restaurantul Celebration Garden, în cadrul Campaniei "Descoperă tradițiile culinare românești!". Ingrediente: 300 g limbă de…