Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13:05, 18.10.2023

Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman. Ordinea în care se gătesc, de fapt, legumele - secretul care asigură un gust desăvârșit

Regretatul Radu Anton Roman le-a dezvăluit gospodinelor cea mai gustoasă rețetă de zacuscă de vinete. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 3 kilograme de vinete3 kilograme de gogoșari roșii3 kilograme de roșii2…




11:50, 17.10.2023

Rețeta de zacuscă a lui Radu Anton Roman. Ordinea în care se gătesc, de fapt, legumele - secretul care asigură un gust desăvârșit

Regretatul Radu Anton Roman le-a dezvăluit gospodinelor cea mai gustoasă rețetă de zacuscă de vinete. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 3 kilograme de vinete3 kilograme de gogoșari roșii3 kilograme de roșii2…




13:00, 26.09.2023

Ce trebuie să faci cu varza înainte de o pune la murat. Secretul lui Radu Anton Roman, dezvăluit. Va schimba tot

Dacă îți dorești să prepari sarmale delicioase, cheia succesului este ingredientul principal: foile de varză murată. Regretatul Radu Anton Roman a dezvăluit un truc neașteptat, dar cu efecte spectaculoase. Află,…




10:10, 02.09.2023

Nu mai pune ulei în sarmale! Ingredientul lui Radu Anton Roman, aflat de la moldovence. Aşa ies pufoase

Chiar dacă a ajuns să fie considerat un ingredient nelipsit din celebrul preparat, nu mai pune ulei în sarmale! Regretatul Radu Anton Roman, un iubitor al gastronomiei românești, a dezvăluit, într-una dintre lucrările…




12:07, 26.08.2015

Cei mai buni mititei preparaţi fără bicarbonat, aşa cum se făceau în Ardealul şi Muntenia secolului al XIX-lea

Micii erau la fel de savuraţi şi pe vremea în care bicarbonatul de sodiu încă nu era amestecat cu felurile de carne tocate mărunt, alături de condimente, pentru a-i face suculenţi şi afânaţi. Regretatul Radu Anton…