Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

23:15, 25.10.2022

Ferma cu Red Angus, o investiție de 30.0000 de euro recuperată rapid

Tânărul crescător de bovine vasluian Dimitrie Andrei Druțu, de doar 20 ani, este sufletul unei ferme de bovine Red Angus din comuna Șuletea, județul Vaslui. Tânăr şi energic – aşa poate fi caracterizat, pe scurt…




17:20, 12.05.2022

Experiența Red Angus Steakhouse, acum în Piața Amzei

Red Angus Steakhouse, unul dintre cele mai longevive restaurante de tip steakhouse din țară, anunță mutarea în Piața Amzei, din București, într-un spațiu nou, cu o capacitate de 80 de locuri la masă. Astfel, începând…




16:43, 23.03.2020

COVID-19 | Un restaurant bucureștean va asigura meniuri zilnice pentru 600 de cadre medicale

Restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” - inițiativa prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României să își unească forțele, pentru a livra prânzul…




19:57, 04.07.2019

Economica.net: Casa Hrisicos din Constanta e scoasa la licitatie de Artmark Historical Estate. Care este pretul de pornire (galerie foto)

Casa Hrisicos din Constanta e scoasa la licitatie de Artmark Historical Estate. Conform Economica.net, cladirea construita in 1903 dupa planurile arhitectului francez Louis Giveacute;rt e vanduta de proprietar,…




07:25, 26.07.2017

Povestea eșecului unui restaurant de lux din Dorobanți: „Vindeam meniul de prânz la 30 de lei”

Pe 4 martie 2015, Dragos Panait inaugura restaurantul The Beef Club, pozitionat premium, deschis dupa o investitie de 500.000 de euro, vizavi de TVR. Desi Calea Dorobantilor este vazuta ca o zona unde se intalnesc…




12:15, 20.07.2017

Povestea EȘECULUI unui restaurant de lux din Dorobanți

Pe 4 martie 2015, Dragos Panait inaugura restaurantul The Beef Club, pozitionat premium, deschis dupa o investitie de 500.000 de euro, vizavi de TVR. Desi Calea Dorobantilor este vazuta ca o zona unde se intalnesc…




23:33, 01.05.2017

Dragos Panait (Red Angus), antreprenorul care nu are timp liber: Nu este deloc echilibru intre business si viata personala. Anul trecut nu am avut nicio…

Voi ce ati face daca ati fi antreprenori si, implicit, ati avea bani sa va permiteti orice, inclusiv timp liber? Desi poate parea un paradox, Dragos Panait, proprietarul restaurantului Red Angus, este un antreprenor…




18:54, 25.05.2016

Cel mai savuros festival al verii îşi anunţă coloana sonoră

Cel mai savuros festival al verii îşi anunţă coloana sonoră. Şi pentru că nu neglijează niciunul dintre simţuri, cu siguranţă una dintre principalele atracţii ale Bucharest Gourmet Festival va fi scena live, pe…




16:02, 28.01.2016

Corporatistul bucureștean, client fidel al restaurantelor fine dining: Comandă la birou foie gras și risotto de 100 de lei

Corporatistul din București este client fidel al restaurantelor fine dining: plătește aproape 100 de lei pentru foie gras și risotto, pe care le comandă de cele mai multe ori la birou, la ora prânzului, potrivit…




06:33, 25.01.2016

Dragos Panait, Red Angus: 8 din 10 rezervari sunt la nefumatori. Se schimba trendul

Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, sustine ca se schimba trendul in ce priveste clientii fumatori si ca, in ultima vreme, tot mai multe rezervari se fac in zona de nefumatori.…




20:04, 24.01.2016

Dragos Panait, proprietarul Red Angus, deschide un restaurant in Constanta

Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, spune ca in martie va deschide un restaurant in Constanta, dupa trei ani in care a tatonat piata din orasul de la malul marii. Investitia…




22:58, 26.11.2015

Restaurantul Red Angus Steakhouse vinde 1.000 de burgeri si 1.500 de steakuri pe luna

Restaurantul Red Angus Steakhouse, aflat in Centrul Vechi din Capitala, vinde 1.000 de burgeri si 1.500 de steakuri pe luna, ar bonul mediu este de 110 lei. 13  7 0 7 0 0 Red Angus, specializat in carne de…




12:45, 13.03.2015

Dragos Panait (Red Angus si The Beef Club) explica reteta unei afaceri de succes pe piata restaurantelor

Dragos Panait, fondatorul restaurantului Red Angus, vorbeste despre noua investitie din centrul Capitalei: The Beef Club. Cum arata piata restaurantelor din Capitala? Cat costa chiria pentru un restaurant in centrul…




22:45, 08.03.2015

Tendintele momentului in fiscalitate, discutate la WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in fiscalitate. Urmareste emisiunea WALL-STREET 360, realizata…




18:40, 05.03.2015

Proprietarul Red Angus si-a deschis restaurant langa TVR si se asteapta sa obtina 6.000 euro/zi

Proprietatul Reg Angus din Centrul Vechi, Dragos Panait, a deschis un nou restaurant, The Beef Club, dupa o investitie de 500.000 euro. El se asteapta sa obtina 6.000 de euro pe zi. Restaurantul se afla pe Calea…




15:18, 24.09.2014

Jean Valvis şi alţi oameni de afaceri, case pentru 80 de copii orfani FOTO

Jean Valvis (Valvis Holding), Eric Stab (GDF SUEZ Energy România), Mihai Boldijar (Bosch România), Irina Ashukina (Philip Morris Trading), Adrian Garofeanu (Knauf Insulation), Iulia Lascău (Euroglobal), Dragoș…




14:33, 18.09.2014

Voluntariat pentru 80 de copii orfani: 12 case avariate din Bucureşti, renovate de managerii unor companii de top

În aceste case locuiesc mame sociale care au în grijă şase-şapte copii, locuinţele fiind date în folosinţă acum 20 de ani. În prezent, casele se află într-o stare avansată de degradare şi au un consum energetic…




14:27, 18.09.2014

12 case avariate din Bucureşti, renovate de managerii unor companii de top. Aceştia fac voluntariat pe şantier în sprijinul a 80 de copii orfani

În aceste case locuiesc mame sociale care au în grijă şase-şapte copii, locuinţele fiind date în folosinţă acum 20 de ani. În prezent, casele se află într-o stare avansată de degradare şi au un consum energetic…




14:03, 18.09.2014

12 case avariate din Bucureşti, renovate de managerii unor companii de top

În aceste case locuiesc mame sociale care au în grijă şase-şapte copii, locuinţele fiind date în folosinţă acum 20 de ani. În prezent, casele se află într-o stare avansată de degradare şi au un consum energetic…




17:24, 10.09.2014

Cum să faci să nu se întărească friptura de vită

  Secretul unei fripturi de vită perfecte este dat de detalii cum ar fi rasa animalului, nutreţul pe care l-a mâncat, temperatura la care a fost menţinută carnea, sau perioada de macerare. În plus, orice friptură…




20:12, 17.03.2014

[Galerie Foto] WALL-STREET.RO sprijina mediul de business prin intalniri informale de networking

WALL-STREET.RO a continuat seria de intalniri tematice din cadrul restaurantului Red Angus , incercand prin aceasta initiativa sa sprijine diferite industrii din Romania. In a doua editie s-au intalnit pentru o…




21:15, 27.11.2013

(P) Revelion 2014 - Un An Nou cu adevarat Fericit incepe la Red Angus Steakhouse!

In seara de 31 decembrie 2013, incepand cu ora 21:00, Red Angus Steakhouse, restaurantul cu cele mai suculente si fragede fripturi din Bucuresti, isi va rasfata oaspetii si ii va transpune intr-o ambianta cu totul…




18:45, 28.10.2013

Red Angus: Au inceput rezervarile pentru petrecerile corporate de sarbatori. Companiile au crescut bugetele

Petrecerile de sfarsit de an reprezinta pentru din ce in ce mai multe companii un bun prilej pentru a sarbatori finalul de an si de a petrece timp impreuna, departe de birou. Iar departamentele de resurse umane…




09:42, 25.08.2013

Vacanta de manager in Seychelles: O destinatie primitoare, fara a fi comerciala

Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse , restaurant din Centrul Istoric al Capitalei, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta - Insulele Seychelles din Oceanul Indian.




17:42, 11.08.2013

Seful Red Angus: Angajez un ospatar dupa 50-60 de interviuri fata in fata si 500 de CV-uri

Proprietarii de restaurante din Romania se confrunta de multa vreme deja cu problema lipsei de pregatire a angajatilor. Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse, povesteste intr-un interviu acordat Wall-Street.ro…




11:34, 30.06.2013

Red Angus Steakhouse redeschide restaurantul din Centrul Istoric

Red Angus Steakhouse redeschide restaurantul din Centrul Istoric după o investiție de 280.000 de euro în rebranding și reamenajarea localului. IŽncepând cu luna iunie, clienții restaurantului vor putea să deguste…




21:02, 10.08.2012

INCREDIBIL Ghiţă Mureşan a dat de văcuţa preferată a vedetelor

Fostul mare baschetbalist Ghiţa Mureşan (2,31 metri înălţime), singurul sportiv român care a jucat în NBA, dar şi într-un film american ("Gigantul meu"), se află în aceste zile la Bucureşti. El se află la a şasea…




20:16, 06.07.2012

„Am stat 36 de ore închis într-o ladă“

Fostul pugilist dezvăluie ce sacrificii a trebuit să facă pentru a fugi din ţară în 1987, deoarece visa să boxeze pentru Franţa. Într-o cămaşă albă şi pantaloni închişi, Mihai Leu coboară de la volanul BMW-ului…




19:46, 21.06.2012

Andreea de la Amadeus, luată prin surprindere de Roxana Ciuhulescu!

Vedeta tv, Roxana Ciuhulescu, a fost complicele lui Marius Beju, impresarul trupei Amadeus, care a organizat o petrecere surpriză pentru Andreea Runceanu. Violonista a împlinit 32 de ani, astfel că familia şi apropiaţii…




14:02, 01.06.2012

De 1 iunie, vedetele petrec şi donează jucării

Anul acesta, vedetele sărbătoresc Ziua Internaţională a Copilului, în cadrul unui eveniment special organizat la un restaurant cu specific american din Cartierul Francez. Mihaela Cernea (Class), Roxana Ciuhulescu,…