Pufos - Stiri si informatii despre Pufos | pagina 2 Ultima actualizare: 11:41:06, 06.05.2024
15:20, 23.12.2023
Gospodinele din Sibiu au dezvăluit secretul cozonacilor pufoşi pentru masa de Crăciun. Cozonac tradiţional fraged, umplut cu nucă
Mirosul îmbietor al cozonacului începe să se răspândească în toate locuințele în preajma sărbătorilor de irană. Gospodinele din Sibiu au „demarat” deja pregătirile pentru Crăciun și prezența cozonacului umplut…
20:50, 22.12.2023
Rețeta de cozonac moldovenesc de peste 150 de ani. Secretul moldovencelor pentru a fi atât de pufos
Se apropie Crăciunul și gospodinele deja au început pregătirile pentru marele eveniment. Masa trebuie să fie plină, îndestulată, cu tot felul de preparate și nu trebuie să lipsească nici cozonacul, care este vedeta…
15:15, 20.12.2023
Ministrul Agriculturii îi invită pe români la „cozonac pufos şi aburind” şi vin „din podgoriile româneşti” – VIDEO
E târg de Crăciun în curtea Ministerului Agriculturii, din București. Locuitorii Capitalei sunt așteptați să viziteze târgul, deschis până vineri, 22 decembrie, unde vor găsi o mulțime de produse tradiționale.…
13:51, 19.12.2023
Funcţia pe care trebuie să o setezi la cuptorul electric pentru cozonaci perfecţi. Aşa vor creşte mari şi pufoşi, fără să se ardă
Cozonacul devine vedeta meselor tradiționale românești, aducând cu sine mirosul inconfundabil și gustul delicios. Acest desert îndrăgit este nelipsit în Ajunul Crăciunului și în apropierea Paștelui, însuflețind…
09:50, 18.12.2023
Top 5 greşeli în prepararea cozonacului. Ingredientul care nu îl lasă să crească pufos, puţine gospodine ţin cont de asta
De Crăciun, de Revelion, de Paște, de pe mesele celor mai mulți români nu poate lipsi tradiționalul desert ce a devenit, cu timpul, sinonim cu ideea de sărbătoare. Cu toate că vorbim despre o rețetă veche, le dă…
09:40, 14.12.2023
De ce nu nu ies cozonacii mari și pufoși, ca la cofetărie. Greşelile care strică aluatul din prima
Cozonacul este un preparat specific sărbătorilor de iarnă. Pentru că este nelipsit de pe mesele românilor de Crăciun și de Revelion, acest preparat este deseori, din cauza timpului, achiziționat din marile lanțuri…
23:25, 13.12.2023
Cea mai ieftină reţetă de cozonac. E economic, pufos, uşor de făcut şi aromat
Cozonacul este vedeta sărbătorilor de iarnă, nelipsit de pe masa românilor. Este un preparat pe care nu oricine știe să îl pregătească, dar și foarte costisitor. Există, însă, și alternative ceva mai ieftine, pe…
13:36, 13.12.2023
Rețeta celor mai pufoși covrigi de casă. Preparatul de care nu te mai saturi, cât lași aluatul la crescut
Cu sare mare, susan, mac, semințe de in sau chimen, covrigii de casă sunt un preparat cu care nu veți da greș. Pentru a ieși pufoși, în timpul preparării este necesar ca aceștia să fie opăriți timp de câteva secunde.
15:35, 11.12.2023
Ce să faci cu făina cu 48 de ore înainte să prepari cozonacul. Aluatul va crește miraculos
Cozonacul este desertul tradițional românesc nelipsit de pe mesele tuturor de sărbători. Cine ar refuza o felie caldă de cozonac, cu miez pufos și coajă crocantă? Cu toate acestea, puține gospodine știu să-l preparare…
09:05, 11.12.2023
Rețete de dulciuri și prăjituri cu cafea
Cu o aroma puternică și un gust inconfundabil, cafeaua poate fi ingredientul vedetă dintr-o prăjitură. Mai jos îți oferim câteva idei pentru a face acasă prăjituri cu cafea, dar și alte rețete pentru dulciuri ce…
23:10, 09.12.2023
Rețetă de prăjitură de casă la tavă cu blat pufos. Preparatul cromos și delicios pentru întreaga familie
Prăjitura de casă cu blat pufos este extrem de delicioasă și poate fi preparată doar câțiva pași. Dacă vrei să o pregătești pentru masa de Crăciun, noi îți prezentăm tot ce trebuie să faci, dar și ingredientele…
08:30, 07.12.2023
Cum să faci piure de cartofi pufos, exact ca în reviste. Singurul ingredient care face diferența
De la restaurantele de lux până la bucătăria casnică, piureul cucerește inimile iubitorilor de mâncare din întreaga lume. Românii îl prefer deseori ca și garnitură, oferind o savoare deosebită cărnii sau altor…
15:50, 06.12.2023
Ce să adaugi în compoziția cârnaților de casă ca să pufoși și gustoși. Ingredientul care le de textura perfectă
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele încep deja să-și procure rețetele și ingredientele necesare pentru pregătirea bucatelor pe îndelete. Există multe preparate tradiționale pe care gospodinele…
14:56, 05.12.2023
Când se scoate cozonacul din tavă. Cum se păstrează moale și pufos zile întregi
Cozonacul, acest deliciu tradițional de sărbători, are câteva secrete bine păstrate. Ca să faci cozonac trebuie să știi cum să îl frămânți, ce ingrediente să folosești și când se scoate cozonacul din tavă. Aluatul…
13:11, 24.11.2023
Cozonac pufos care se desface fâșii. Ce ingredient trebuie să adaugi
Cozonacul este bucuria fiecărei sărbători, iar Crăciunul nu ar putea fi complet fără el. Este o tradiție în România și fiecare gospodină are secretele ei pentru a îl prepara. Dacă vrei un cozonac pufos care se…
22:50, 23.11.2023
Rețetă de prăjitură de casă la tavă. Desertul cu blat pufos, nucă și cremă din gălbenușuri este perfect pentru sărbătorile de iarnă
Îți este poftă de ceva dulce și nu știi ce să mai pregătești pentru a-i mulțumi pe cei dragi? Noi îți punem la dispoziție astăzi, o nouă rețetă cu care îi vei satisface până și pe cei mai pretențioși membrii ai…
10:15, 20.11.2023
Secretul orezului pufos. Trucul prin care nu se lipește niciodată, ce trebuie să pui în cratiță
Un orez perfect se prepară respectând câțiva pași simpli. De multe ori, gospodinele se confruntă cu dificultăți la fierbere. Ori se adaugă prea multă apă, ori prea puțină. Cert e că boabele nu rămân întregi și…
11:05, 15.11.2023
Cel mai bun piure de post. Cu ce trebuie să înlocuiești untul ca să iasă pufos și delicios
Piureul este unul dintre cele mai cunoscute preparate, mai ales în perioada postului. Având în vedere că este interzis consumul de lactate, află cum trebuie să îl gătești, ca să iasă pufos și delicios. Iată cea…
08:35, 14.11.2023
Rețetă de rulouri cu scorțișoară și nucă. Ingredientul secret care face desertul pufos și aromat
Chiar dacă ne aflăm pe final de toamnă, un desert clasic specific atât acestui sezon, cât și celui de iarnă, îl reprezintă rulourile cu scorțișoară și nucă. Acest deșert este pufos și aromat îl poți prepara alături…
10:20, 12.11.2023
Cozonac cu Fanta, varianta de post a pufosului desert. Nici nu zici că nu are lapte sau unt, aşa bun iese
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Gospodinele își fac deja liste cu preparatele de post pe care să le prepare spre finalul anului. Playtech Știri îți prezintă o rețetă de cozonac cu Fanta, varianta…
11:26, 09.11.2023
Rețetă de langoși cu chefir și smântână. Cum să obții un aluat pufos
Spre deosebire de pâine, aluatul pentru langoși trebuie să fie mai moale și așa vor ieși plăcintele pufoase, delicioase și numai bune de servit cu cașcaval pe deasupra. Cum trebuie să procedezi, pas cu pas.
22:10, 30.10.2023
Rețetă de tort Pădurea Neagră. Cum să obții un blat pufos cu doar câteva ingrediente
Combinația de blat pufos de ciocolată, cu fructe și frișcă este delicioasă și poate fi alegerea ideală de desert pentru momentele în care vrei să îi surprinzi pe cei dragi. Cum să pregătești această rețetă, pas…
01:10, 27.10.2023
Rețetă de minciunele din aluat pe bază de chefir. Un preparat rapid, pufos și delicios
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru a-i surprinde pe cei dragi, noi îți propunem să încerci să prepari această rețetă de minciunele din aluat pe bază de chefir. Vezi în rândurile de mai jos de ce ingrediente…
11:30, 26.10.2023
Rețetă de sezon: pandișpan pufos cu mere și nucă măcinată - Savoare absolută
Această rețetă simplă vă va ghida pas cu pas prin procesul de preparare a pandișpanul pufos cu mere și nucă, relatează Știri Diaspora . Ingrediente:- 3 mere mari, curățate, decojite și tăiate cubulețe (aproximativ…
19:55, 24.10.2023
Reţetă tradiţională de papanaşi. Ce trebuie să faci pentru a fi pufoşi
Cui nu îi plac papanașii? Acoperiți cu smântână și asezonați cu dulcețuri de casă din afine, căpșune, zmeură, după preferințe, aceștia vor fi mereu în topul celor mai delicioase deserturi din România. Iată, așadar,…
10:50, 24.10.2023
Vrei să obții cel mai pufos piure? Iată ce trebuie să pui în apa în care fierb cartofii!
Dintre toate garniturile rapid de pregătit, piureul de cartofi rămâne unul dintre cele mai iubite și apreciate. Cu textura sa fină și gustul bogat, acest preparat simplu este potrivit alături de orice tip de carne,…
08:41, 24.10.2023
Rețetă de prăjitură cu afine și brânză dulce. Ai nevoie de doar câteva ingrediente simple pentru a obține un blat pufos
Prăjiturile cu fructe și brânză dulce sunt ușor de pregătit și ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru a obține un desert cu care să îi surprinzi pe cei dragi. Așa obții un blat pufos, cu un minim de efort.
11:15, 21.10.2023
Secretul piureului gustos și pufos. Ce pun gospodinele în apa în care fierb cartofii
Piureul este un preparat ce se privește de minune ca garnitură la multe feluri de mâncare. Poate părea foarte ușor de preparat, dar, dacă vrei să iasă cremos și gustos, ar fi bine să urmezi mai mulți pași importanți.…
15:00, 20.10.2023
Ce pune Radu Anton Roman în mici. Ingredientul care îi face pufoși și le dă cel mai bun gust
Micii se numără printre felurile de mâncare preferate ale românilor. Uneori, aceștia preferă să îi prepare chiar ei. Pentru a nu da greș, puteți apela la rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Ce obișnuia…
08:55, 19.10.2023
Ce să pui în apa în care fierbi cartofii pentru piure! Secretul gospodinelor pentru un preparat pufos și gustos
Povestea piureului de cartofi a început în urmă cu sute de ani. De-a lungul timpului, bucătarii și nu numai au încercat nenumărate rețete pentru a obține cel mai bun preparat. Ce să pui în apa în care fierbi cartofii…