Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui în apa în care fierbi cartofii pentru piure! Secretul gospodinelor pentru un preparat pufos și gustos

Publicat:

Povestea piureului de cartofi a inceput in urma cu sute de ani. De-a lungul timpului, bucatarii și nu numai au incercat nenumarate rețete pentru a obține cel mai bun preparat. Ce sa pui in apa in care fierbi cartofii pentru piure! Secretul gospodinelor pentru un rezultat pufos și gustos care sa ii cucereasca pe cei care il servesc.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce condimente se pun la drobul de miel. Secretul gospodinelor pentru un gust desavarșit

08:55, 04.05.2024 - In acest an, creștinii ortodocși praznuiesc Invierea Domnului pe data de 5 Mai. In Saptamana Mare, gospodinele incep sa pregateasca bunatațile pentru masa de Paște, iar unul din preparatele tradiționale nelipsite, ca-n fiecare an, este drobul de miel. Pentru ca el sa iasa delicios, trebuie sa știți…

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific

18:06, 19.04.2024 - Salata orientala este o alegere delicioasa in perioada in care renunțam la carne, iar secretul este unul la care nu te-ai fi gandit. Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific, o textura cremoasa și un plus de savoare. Iata secretul.  Ingredientul secret din salata orientala…

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gatit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

17:25, 23.03.2024 - In episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzaționala din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o sa faca tot ce poate pentru a gati un preparat tradițional pe gustul tuturor: cozonac.

Rețeta de covrigi de casa. Un preparat gustos de post

13:20, 22.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de covrigi de casa. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.


Ce parere ai despre aceasta stire?