Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:30, 05.03.2024

Cu ce să înlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

Cu ce să înlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

Perișoarele, un adevărat deliciu care rareori lipsește de pe mesele românilor. Există mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astăzi vă vom prezenta una fără orez. Cu ce poți înlocui orezul…




16:31, 04.03.2024

Motivul pentru care oamenii păstrează cutiile goale de pizza. Nu te-ai fi gândit niciodată la asta

Motivul pentru care oamenii păstrează cutiile goale de pizza. Nu te-ai fi gândit niciodată la asta

Probabil unul dintre cele mai comandate preparate de români, pizza, vine mereu în cutii de carton pătrate. Mulți oameni le păstrează, dar de ce? Aflați răspunsul în rândurile următoare. De ce păstrează oamenii…




09:35, 04.03.2024

Prețul cu care se vinde un kilogram de pulpă de miel, în supermarketurile din România. Cât vor plăti clienții pentru preparatele de Paște

Carnea de miel s-a scumpit drastic în România, iar prețul continuă să crească pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de Paște. Un kilogram de pulpă de miel s-a scumpit și mai mult față de anul trecut. Iată cât sunt…




13:01, 03.03.2024

Rețeta delicioasă de cheesecake pe care Carmen Brumă o prepară des. E foarte simplu de gătit

Carmen Brumă are un stil de viață sănătos și echilibrat și reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Vedeta recunoaște că este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasă de cheesecake pe care iubita lui…




08:25, 03.03.2024

Data la care se fac mucenicii, de fapt. Care este semnificația acestui preparat

Prăznuirea Sfinților 40 de Mucenici este o sărbătoare importantă în rândul credincioșilor. Aceasta este celebrată în fiecare an la începutul lunii martie. De asemenea, acest eveniment este unul în privința căruia…




21:10, 02.03.2024

Băutura care te ajută să tratezi transpirația excesivă sau bufeurile. Se prepară rapid și ușor: ”O să vedeți ce minunat e”

Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura însă poate fi foarte incomodă, mai ales dacă lasă urme vizibile. Cum poți scăpa de bufeuri sau transpitație excesivă. Băutura eficientă pentru femeile…




20:46, 01.03.2024

Coliva la cornet, noua atracție în materie de deserturi. Cât costă acest preparat dulce

În București, un nou desert face ravagii. Este vorba despre un preprat dulce tradițional pe care sigur toată lumea l-a gustat măcar o dată în viață. Colivă la cornet este noua atracție în materie de deserturi.…




09:06, 01.03.2024

Ce sunt ouăle poşate şi cum se prepară

Ce sunt ouăle poşate şi cum se prepară

Ouăle sunt alimentul important de care organismul are nevoie, deoarece ajută la funcționarea în mod optim a sistemului nervos și a creierului. Sunt consumate adesea la micul dejun și, datorită varietății lor, în…




17:10, 29.02.2024

Trei rețete de primăvară cu leurdă. Preparate simple, dar delicioase

Cu gustul său inconfundabil și aromele intense, leurda adaugă un strop de savoare oricărei rețete. Click! a prezentat trei variante delicioase pentru integrarea leurdei în bucătăria de primăvară.




21:15, 28.02.2024

Ce să pui în omletă pentru a-i schimba gustul. Va fi mai aromată

Un preparat pe care mulți îl consideră banal, pus pe masă, la micul dejun, de generații întregi de români, poate fi transformat cu ușurință într-un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Află, din rândurile…




19:35, 28.02.2024

Rețetă de mucenici cu brânză. Un preparat delicios pentru luna martie

Se apropie o sărbătoare extrem de importantă în România, și anume Sfinții 40 de Mucenici din Sebastia. Pe data de 9 martie, creștinii ortodocși pregătesc mucenici. Noi îți vom da o idee interesantă, astfel că îți…




19:00, 28.02.2024

Rețeta prăjiturii cu mălai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transformă în delicatesă

Rețeta prăjiturii cu mălai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transformă în delicatesă

Florin Dumitrescu, fostul component al îndrăgitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețetă delicioasă de prăjitură cu mălai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gândul la copilărie, dar reinterpretarea…




11:25, 28.02.2024

Rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum să prepari un desert tradițional ca la carte pentru luna martie

Mucenicii se sărbătoresc an de an la data de 9 martie atunci când Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe cei 40 de Sfinţi Mucenici. Însă, gospodinele desăvârșite își pregătesc încă de pe acum rețetă preferată a acestui…




09:05, 28.02.2024

Reţete de biscuiţi de casă

Reţete de biscuiţi de casă

Biscuiții sunt printre cele mai consumate produse făinoase, pregătiți din aluat pe bază de făină, zahăr, ouă. Crocanți, dulci sau sărați, biscuiții se pot consuma simpli sau pot fi adăugați într-o varietate de…




07:01, 28.02.2024

Boom al livrărilor la domiciliu, chiar și după pandemie. Un bucureștean a comandat anul trecut mâncare de 27.000 de euro

Boom al livrărilor la domiciliu, chiar și după pandemie. Un bucureștean a comandat anul trecut mâncare de 27.000 de euro

Livrarea de mâncare este un sector care crește puternic în România, chiar dacă nu mai este pandemie și lumea nu mai este obligată să stea acasă. Românii au descoperit tot mai mult confortul livrărilor acasă sau…




06:35, 28.02.2024

Topul celor mai mici salarii din România: Oamenii care ne prepară și ne servesc mâncarea la restaurant, dar și cei care ne fabrică hainele, câștigă cel mai prost

Topul celor mai mici salarii din România: Oamenii care ne prepară și ne servesc mâncarea la restaurant, dar și cei care ne fabrică hainele, câștigă cel…

România are în prezent aproximativ 5,7 de milioane de angajați activi și un salariu minim care a rămas înghețat la 3.300 de lei brut, majorat cu 300 de lei de la 1 octombrie 2023. Salariul mediu net a ajuns, la…




22:35, 27.02.2024

Rețetă de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute în familie

Mâncarea de tip fast-food este foarte populară, dar are și o mulțime de calorii. Dacă preferi să gătești acasă. Rețeta de mai jos este perfectă pentru tine și vei fi sigur că știi ce consumi. Poți adaugă și cartofi…




19:35, 27.02.2024

Rețeta prăjiturii cu mălai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transformă în delicatesă

Rețeta prăjiturii cu mălai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transformă în delicatesă

Florin Dumitrescu, fostul component al îndrăgitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețetă delicioasă de prăjitură cu mălai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gândul la copilărie, dar reinterpretarea…




17:51, 27.02.2024

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasă a lui Cătălin Scărlătescu: aroma de care te vei îndrăgosti

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasă a lui Cătălin Scărlătescu: aroma de care te vei îndrăgosti

Ingrediente mucenici muntenești à la chef ScărlătescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de făină50 de grame de drojdie200 de ml de apă călduţă100 ml de uleisarezahăr vanilatPentru zeama mucenicilor2-3…




10:11, 27.02.2024

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasă a lui Cătălin Scărlătescu: aroma de care te vei îndrăgosti

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasă a lui Cătălin Scărlătescu: aroma de care te vei îndrăgosti

Ingrediente mucenici muntenești à la chef ScărlătescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de făină50 de grame de drojdie200 de ml de apă călduţă100 ml de uleisarezahăr vanilatPentru zeama mucenicilor2-3…




19:05, 26.02.2024

Ce este MASLENIȚA, vechiul obicei al rușilor lipoveni din Deltă?

Ce este MASLENIȚA, vechiul obicei al rușilor lipoveni din Deltă?

Înaintea intrării în postul mare al Paștelui există o săptămână a serbărilor de primăvară, numită ,,Masleniţa” (Săptămâna Brânzei/Albă), echivalentul Lăsatului Sec la românii ortodocși. Obiceiul ancestral rusesc…




11:21, 26.02.2024

Cum se prepară soluția pentru văruirea pomilor primăvara. De ce se practică an de an

Cum se prepară soluția pentru văruirea pomilor primăvara. De ce se practică an de an

Văruirea pomilor în primăvară este esențială pentru a obține o recoltă generoasă în anul următor. Experții dezvăluie momentul potrivit pentru aplicarea varului, evidențiind importanța acestui proces pentru sănătatea…




08:11, 26.02.2024

5 cocktailuri clasice pe care trebuie să știi să le prepari pentru petreceri memorabile

Ți se mai spune și sufletul petrecerii? Sau ești cel care nu ratează nicio petrecere și îi place să le organizeze de la zero? Indiferent de categoria în care te regăsești, știi că de la un astfel de eveniment nu…




18:55, 25.02.2024

Rețetă de paste cu sos de ardei. Preparatul este simplu și rapid

Pastele sunt des consumate de români datorită versatilității lor. Ele sunt delicioase și se pot combina cu o mulțime de ingrediente pentru ca rezultatul să fie unul delicios. Rețeta de mai jos se prepată foarte…




11:30, 25.02.2024

Vacanță De Vedetă. Răzvan Simion a mâncat gândaci în vacanță. Prezentatorul TV este deschis și încearcă orice preparat: „Turismul culinar...” / VIDEO

În cadrul emisiunii Vacanță de Vedetă de la Antena Stars, Răzvan Simion a vorbit despre ultima vacanță în care a fost alături de Daliana Răducan, și anume în Thailanda. El a mărturisit că a mâncat gândaci în vacanță.…




19:55, 24.02.2024

SONDAJ: Unde mâncăm cele mai bune paste în Turda? Intră și votează-ți locul preferat!

Ți s-a întâmplat să vii acasă după o zi lungă, să nu ai nimic de mâncare în frigider și să te gândești că cea mai rapidă variantă este să-ți gătești o porție de paste? Cred că tuturor ni s-a întâmplat acest scenariu.…




12:15, 24.02.2024

Habar nu aveau la câte lucruri poate fi folosit zațul de cafea! Cum prepari un foarte bun exfoliant pentru piele din zaț

Habar nu aveau la câte lucruri poate fi folosit zațul de cafea! Cum prepari un foarte bun exfoliant pentru piele din zaț

Zațul de cafea, subprodusul rămas după ce prepari cafeaua, poate fi folosit în diverse moduri utile despre care sigur nu știați. Toată lumea îl folosește la exfolierea pielii, iar mai jos prezentăm  cum se prepară…




13:20, 23.02.2024

O delicatese de preparat în acest weekend Galușcuțe din făină-Nokedli cu tocăniță din aripioare cu smântână

O delicatese de preparat în acest weekend Galușcuțe din făină-Nokedli cu tocăniță din aripioare cu smântână

O rețetă perfectă pentru acest sfârșit de săptămână!  The post O delicatese de preparat în acest weekend Galușcuțe din făină-Nokedli cu tocăniță din aripioare cu smântână first appeared on Informaţia Zilei .




19:50, 22.02.2024

Rețetă de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

Dacă ești în căutarea unui desert simplu și rapid cu care să îi dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi îți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iată cum se prepară acest preparat dulce, rapid și ieftin pe…




09:06, 22.02.2024

Reţete de fagure cu cremă

Reţete de fagure cu cremă

Una dintre cele mai cunoscute rețete care amintește de gustul copilăriei este, fără îndoială, cea de fagure cu cremă. Desertul care nu lipsea de pe nicio masă de sărbătoare, faguri crocanți umpluți cu cremă, poți…