Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

23:30, 23.03.2018

Prăjitura Lămâiţă cu miere de albine şi glazura de ciocolată albă

Pentru foi se pun la fiert uleiul cu laptele si zaharul iar dupa cateva clocote adaugi mierea,bicarbonatul si amesteci bine.Dai de pe flacara si adaugi cele 2 oua batute bine si turnate in fir subtire,amestecand…




12:40, 15.09.2015

REŢETA ZILEI: Lămâiţă cu biscuiţi

Zeama de lămâie atât de populară în zonele mediteraneene, este folosită frecvent şi în gastronomia românească datorită aromei puternice şi gustului acid. Bucură-te şi tu de gustul acrişor al acestui fruct pregătind…




12:05, 15.09.2015

Prăjitură Lămâiţa cu biscuiţi

Originea lămâilor se pierde în negura timpului. Ele au ajuns în Europa aduse de cruciaţi.  Zeama de lămâie atât de populară în zonele mediteraneene, este folosită frecvent şi în gastronomia românească datorită…




19:16, 12.06.2011

Prajitura Lamaita, un desert delicios

Ingrediente: Pentru foi: avem nevoie de: 3 oua intregi, 8 linguri ulei, 8 linguri zahar, 6 linguri lapte fierbinte in care se dizolva 1 lingurita amoniu pentru prajituri, faina cata cuprinde (aproximativ 550 -…