Prajitura Lamaita - Stiri si informatii despre Prajitura Lamaita | prima pagina Ultima actualizare: 22:26:16, 03.05.2024
23:30, 23.03.2018
Prăjitura Lămâiţă cu miere de albine şi glazura de ciocolată albă
Pentru foi se pun la fiert uleiul cu laptele si zaharul iar dupa cateva clocote adaugi mierea,bicarbonatul si amesteci bine.Dai de pe flacara si adaugi cele 2 oua batute bine si turnate in fir subtire,amestecand…
12:40, 15.09.2015
REŢETA ZILEI: Lămâiţă cu biscuiţi
Zeama de lămâie atât de populară în zonele mediteraneene, este folosită frecvent şi în gastronomia românească datorită aromei puternice şi gustului acid. Bucură-te şi tu de gustul acrişor al acestui fruct pregătind…
12:05, 15.09.2015
Prăjitură Lămâiţa cu biscuiţi
Originea lămâilor se pierde în negura timpului. Ele au ajuns în Europa aduse de cruciaţi. Zeama de lămâie atât de populară în zonele mediteraneene, este folosită frecvent şi în gastronomia românească datorită…
19:16, 12.06.2011
Prajitura Lamaita, un desert delicios
Ingrediente: Pentru foi: avem nevoie de: 3 oua intregi, 8 linguri ulei, 8 linguri zahar, 6 linguri lapte fierbinte in care se dizolva 1 lingurita amoniu pentru prajituri, faina cata cuprinde (aproximativ 550 -…