Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:54, 07.10.2017

Prăjitura Doboş, vedeta Festivalului 'Simfonii de toamnă - Zilele culturale târgumureşene'

O prăjitură Doboş făcută după o reţetă secretă a Cameliei Hegbeli, din satul Boiu, este cel mai bine vândut preparat de cofetărie de la Festivalul 'Simfonii de toamnă - Zilele culturale...




13:40, 07.10.2017

Prăjitura Doboș, după rețeta secretă a Cameliei Hegbeli, vedeta Festivalului 'Simfonii de toamnă-Zilele culturale târgumureșene'

O prăjitură Doboș făcută după o rețetă secretă a Cameliei Hegbeli, din satul Boiu, este cel mai bine vândut preparat de cofetărie de la Festivalul 'Simfonii de toamnă - Zilele culturale târgumureșene', care se…




03:53, 03.04.2017

O cofetărie din Miercurea Ciuc respectă reţeta tortului Doboș, ţinută secretă 20 ani. Iată secretul cofetarilor

Reţeta tortului Doboș, una dintre prăjiturile emblematice ale Ungariei, a fost ţinută secretă timp de 20 ani şi este respectată acum cu stricteţe în cofetăria din Miercurea Ciuc deţinută de singurul campion paralimpic…




09:52, 03.02.2016

Ăsta e cel mai BUN DOBOŞ! Tortul copilăriei, transformat într-o prăjitură demenţială. Ciocolata şi untul sunt vedetele

Vlădutz ne încântă cu gustul copilăriei. Astăzi, pregătim Prăjitura Doboş De ce avem nevoie?      pentru foi     un cub de unt (50 gr)     100 gr faina…




11:08, 07.01.2013

REŢETA ZILEI: Prăjitură Doboş

Ingrediente: Pentru foi dobos: 5 oua100 gr faina plus 25 gr 100 gr zaharulei pentru uns tava Pentru crema de cacao: 2 oua100 ml lapte70 gr cacao250 gr unt sau margarinaesenta de rom150 gr zahar Barot de nuci si…