Piperpentru - Stiri si informatii despre Piperpentru | prima pagina Ultima actualizare: 19:16:32, 24.05.2024
13:11, 28.04.2023
Ce să găteşti de 1 MAI după mesele îmbelșugate de sărbătorile de Paște - 3 rețete rapide și ușoare
Soluția pentru refacerea organismului după mesele copioase din timpul sărbătorii de Paște este mâncarea ușoară, dar delicioasă. În plus, hidratează-te bine, consumă fructe şi legume şi încearcă să balansezi mesele…
14:38, 04.02.2016
Reţetă - Raţă umplută şi glazurată la cuptor
Pentru această reţetă averm nevoie de o raţă de cel putin 1,6 kg, 2 cepe mari tăiate rondele groase, sare şi piperPentru umplutură avem nevoie de:1 linguri cu ulei de măsline2 cepe verzi tocate mărunt1 căţei...
23:00, 05.06.2015
ecuisine.ro: Reteta traditionala din Muntenia - Vinete umplute
Ingrediente 3 vinete medii 500 g carne tocata 2 cepe mari 1 cutie mica rosii in bulion 1 ardei gras rosu 2 linguri ulei Arpis 100 g cascaval sare piperPentru sosul alb 50 g unt 2 linguri faina alba Arpis 300 ml…
12:36, 19.11.2013
Curcan la cuptor pentru Ziua Recunostintei (video)
Curcanul este nelipsit de pe mesele americanilor de Ziua Recunostintei. Pentru a pregati vestitul curcan aveti nevoie de multa rabdare, pentru veti petrece aproximativ trei ore in bucatarie, si bineinteles un curcan.…
08:58, 26.06.2013
Confit Byaldi (tocanita turceasca de legume)
Celebrul ratatouille are ca sursa de inspiratie aceasta veche reteta turceasca.IngredientePentru primul strat:frac12; ardei gras rosufrac12; ardei gras galbenfrac12; ardei gras portocaliu2 linguri cu ulei de masline1…
15:08, 20.06.2013
Salata de branza si legume coapte
Salata de branza si legume coapte o poti servi ca fel principal la o masa impreuna cu familia, dar si la cina.Ingrediente500 g branza feta5 rosii2 dovlecei mici2 cepe2 linguri cu ulei de masline1 2 lingurita cu…
09:46, 04.12.2012
REŢETA ZILEI: Ciorbă de perişoare
Ingrediente: Pentru perişoare: 600g carne tocata (amesteca vita si porc)1 ceapa2 oua 20 gr faina 100 gr orez1 lingurita de sare1/2 lingurita piperPentru ciorba: 2 morcovi1/2 telina mica1 radacina patrunjel50…