Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.
Penicillium Roqueforti - Stiri si informatii despre Penicillium Roqueforti | prima pagina Ultima actualizare: 14:41:30, 23.05.2024
20:30, 12.03.2022
Cum alegi brânza cu mucegai? Care este cea mai bună
Cum alegi brânza cu mucegai? Brânza albastră, așa cum i se mai spune, nu este pentru toată lumea. Cu aroma sa îndrăzneață, ascuțită și picantă, această brânză poate fi un gust dobândit pentru un palat pretențios.…
12:54, 26.01.2013
La Colline pregăteşte un sortiment nou: brânza de capră cu mucegai albastru
La Colline, producătorul clujean de produse lactate de capră, îşi măreşte portofoliul cu o nouă delicatesă: brânza cu mucegai albastru. Suprafaţa ei este acoperită cu Penicillium Roqueforti, iar masa este brăzdată…