Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:45, 10.02.2014

De ce să ţinem cont când alegem mierea

Mierea este un aliment cu numeroase beneficii pentru sănătate, de aceea este indicat să o consumăm cât mai des dacă nu suferim de diabet. Este sursă de vitamine din complexul B, de minerale (potasiu, magneziu),…




12:39, 05.09.2013

Aceste 3 alimente iti grabesc imbatranirea!

Daca vrei sa imbatranesti frumos si anii sa nu ti se citeasca pe chip, incearca sa eviti aceste alimente!1. Faina de grau - painea alba are indeicele glicemic 71, asa ca incearca sa reduci consumul de produse care…




15:02, 17.07.2013

Ce foloseşte Andreea Raicu în loc de zahăr, pentru a arăta atât de bine

Andreea Raicu este recunoscută pentru faptul că are grijă de corpul ei aşa cum ştie mai bine şi este mereu atentă la ce anume consumă. Pentru a împărtăşi din experienţa ei, Andreea le-a explicat fanilor săi, prin…




06:22, 09.06.2013

Alimentele bio: Mit sau realitate?

Tot mai multe persoane aleg în ultima vreme produsele bio. Însă oferă acestea avantajele care se tot vehiculează? Şi îşi merită preţul piperat? Sursa: Hepta Trăim timpuri în care orice produs care include titulatura…




15:18, 07.06.2013

Sănătate: Alimentele bio, între mit şi realitate

Trăim timpuri în care orice produs care include titulatura "natural", "eco", "bio", "organic" are mai multă credibilitate în rândul consumatorilor, chiar dacă nu sunt accesibile oricui. Însă este oare justificată…




10:36, 11.04.2013

Cât de PERICULOASE sunt băuturile carbogazoase. Vezi sfaturile dr. Mencinicopschi

Băuturile carbogazoase nu hidratează organismul şi sunt periculoase pentru sănătate deoarece conţin coloranţi şi zaharuri. "Această culoare (a sucurilor n.r.) de cele mai multe ori este obţinută în mod artificial…




12:54, 23.02.2012

Laptele crud, de două ori mai periculos decât cel pasteurizat

Dacă optaţi pentru lapte crud în locul celui pasteurizat, sunteţi de două de ori mai predispuşi la toxiinfectii alimentare, arată un studiu recent al cercetătorilor americani.