Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

22:00, 22.01.2023

Cimișirul – Un singur leac pentru cancer, artrite, reumatism, , noduli, chisturi, gută sau parazitoze intestinale! Mod de administrare

Noduli la sân, chisturi ovariene, cancer de ficat, de stomac, de piele, de vezică urinară sau de colon, artrite reumatoide, reumatism cronic…..Iată doar câteva dintre afecțiunile care își găsesc inamic într-o singură…




14:25, 29.08.2019

Mai puțin și începe școala? MedLife Oradea e alături de copilul tău, pentru un start sănătos

Astfel, odată cu începerea anului școlar, specialiștii în pediatrie recomandă următoarele analize: 1. Exudat nazal și faringian – identifică bacteriile responsabile pentru amigdalite, otite, pneumonii etc. Astfel,…




12:24, 30.01.2017

VIDEO / Întrebarea zilei: Luni - Ce sunt paraziţii intestinali şi cum pot fi eliminaţi?

 Te confrunţi cu paraziţii intestinali? Atenţie, pot să îţi provoace probleme grave de sănătate şi îţi fură din energie! Un medic specialist a vorbit în cadrul emisiunii "Star Matinal"…




23:18, 28.09.2016

Sănătate: Parazitozele

Săptămâna aceasta vom discu­ta despre parazitozele intestinale, dintre care cel mai frecvent se întâlneşte giardioza. Giardioza este o boală provocată de giardia duodenalis, care există sub două forme, de trofozoit…




05:02, 14.06.2016

Parazitozele intestinale

Parazitozele intestinale sunt afecţiuni contagioase, cu care se confruntă deopotrivă copiii şi adulţii. Totuşi, copiii sunt mult mai expuşi unor astfel de îmbolnăviri, fie din cauză că frecventează colectivităţi…




00:20, 26.06.2015

Parazitoze intestinale (viermii intestinali)

Parazitozele intestinale sunt foarte frecvente la copii si neavând semne zgomotoase de boala pot trece neobservate, uneori; efectele asupra dezvoltarii copilului sunt negative. Cum ajung viermii la copil? Unii…




18:01, 25.05.2015

Terenurile de joacă, contaminate de câini şi pisici! Recomandările specialiştilor

Terenurile de joacă amplasate în zonele rezidenţiale, inclusiv în curţile blocurilor şi grădiniţe, sunt doldora de bacterii şi paraziţi, care ameninţă sănătatea copiilor. Specialiştii Centrului Național de Sănătate…




10:00, 17.03.2015

Bolile parazitare la copii. Cum se manifesta si cum le putem preveni

Bolile determinate de paraziti ocupa un loc important in patologia intalnita la copiii prescolari si scolari, de aceea este important sa stim cum le putem preveni si combate. Cele mai frecvente boli parazitare…




11:05, 18.01.2015

O planta pe care o gasim in zonele montane, LEAC de exceptie pentru greata, boli ale sistemului nervos, astenie, arterioscreloza, miocardita, boli reumatismale,…

Arnica montana are in componenta siliciu in cantitati mari, camfor, kaliu, calciu, taninuri.  Florile contin ulei volatil, colina, alcooli triterpenici si substante colorate. Principiile active din flori au…




07:21, 27.03.2014

"Armele secrete" din cămară care ucid parazitozele

Igiena deficitară, apa nefiltrată, legumele și fructele consumate nespălate sunt cele mai obișnuite surse de îmbolnăvire cu paraziți intestinali Legumele din cămară, consumate în porții mai mari sau mai mici, pot…




12:12, 02.10.2013

Ce boli pot lua copiii de la şcoală şi grădiniţă

Viroze, când imunitatea este scăzută Odată cu scăderea temperaturilor, riscul ca micuţii să sufere de viroze este destul de ridicat. Răceala şi infecţiile respiratorii se transmit cu uşurinţă de la un copil la…




10:57, 09.09.2013

Alinări pentru suferinţele copiilor

Câte bătăi de cap le dau viermişorii şi celor mici, dar şi nouă, părinţilor, care nu mai ştim cum să le alinăm mai repede durerea de burtică. Parazitozele, în limbaj medicinal, se întâlnesc frecvent la copiii care…




10:36, 06.09.2013

Ceaiuri bune pentru afectiuni ginecologice

Coada-soricelului este folosita in tratarea numeroaselor boli. Cele mai eficiente rezultate le are insa in cadrul afectiunilor ginecologice. Acestea pot fi indepartate sau ameliorate cu ceaiuri, tincturi sau bai…




02:59, 11.04.2012

Copii: inainte de a recurge la tratament pentru paraziti intestinali, suspiciunea parazitozelor trebuie confirmata prin analize de laborator!

Atentie: medicamentele antiparazitare nu tin loc de profilaxie. Ceea ce inseamna ca nu se dau preventiv pentru a proteja copilul de o eventuala infestare. Irina, din Iasi: &"Mi s-a spus ca baietelul meu, de trie…




22:36, 29.08.2011

Ţineţi la distanţă afecţiunile de toamnă.

Parazitozele, ulcerul gastric sau infectiile urinare se pot reactiva la sfarsitul verii. Parazitozele apar de regula cam pe la mijlocul verii si sunt exacerbate toam-na, mai ales cand incepe scoala. 'Parazitii…