Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:20, 31.12.2021

Meniu de Revelion. Ce să pui pe masă în noaptea dintre ani

Ce meniu faci de Revelion? Dacă nu te-ai gândit la ce să pui pe masă în noaptea dintre ani, atunci îți vei găsi inspirația mai jos. De la antrenuri, feluri principale și desert, aceste rețete sunt extrem de simple…




13:50, 14.06.2015

Preparatele secuiești i-au fermecat în acest weekend pe bucureșteni

Delicioasele preparate secuiești i-au fermecat în acest weekend pe bucureșteni. La evenimentul gastro-cultural Ozosep, curioșii au putut degusta tot felul de specialități din bucătăria maghiară, dar și vinuri alese.…




13:30, 14.11.2014

Fundaţia Progress a finalizat proiectul “Bistriţa gastronomică”

Fundaţia Progress a finalizat proiectul “Bistriţa gastronomică”, proiect prin care mai mulţi voluntari s-au ocupat de colectarea de reţete tradiţionale. Poriectul s-a materializat printr-o carte virtuală, eBook,…




13:52, 12.04.2013

Zilele gastronomiei ungureşti la Piaţa Pipera în acest weekend

Piaţa Pipera, unica piaţă privată agroalimentară şi gourmet din Bucureşti, situată pe şoseaua Bucureşti Nord nr.14 anunță spectacolul gastronomic şi cultural intitulat - "Zilele Gastronomiei Ungureşti", ce va avea…




09:15, 02.12.2011

Paprikas de pui

Se prajeste puiul taiat bucati in ulei, pana e rumenit. Se scoate din tigaie/oala si se adauga ceapa. Cand s-a rumenit se adauga si usturoiul, iar dupa un minut paprika si paste de tomate. Se adauga puiul rumenit.…