Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

18:25, 15.03.2015

Imbatranirea prematura. 7 factori pe care trebuie sa-i controlezi daca vrei sa-ti pastrezi tineretea cat mai mult

Imbatranirea nu este un declin al sistemelor care alcatuiesc organismul nostru, ci un proces biologic plin de semnificatii. Avem toate resursele si mecanismele interne pentru a incetini imbatranirea organismului,…




12:20, 04.02.2015

Beneficiul nestiut al berii. De ce e bine sa o consumam regulat

Spre deosebire de vinul rosu, berea a fost mai putin cercetata pentru potentialele ei efecte benefice, dar un studiu recent scoate in evidenta o informatie neasteptata. Berea contine o substanta care tine la distanta…




09:15, 30.01.2015

E-urile periculoase din maslinele cumparate din supermarketuri

De multe ori plecam dintr-un magazin cu senzatia ca am ales alimente naturale, fara E-uri sau alte substante daunatoare, insa certitudinea ne-o da doar lista ingredientelor de pe ambalaj. Atunci cand alegi alimente…




10:05, 01.01.2015

Cum iti poti curata arterele cu ajutorul unui singur fruct delicios

Uimitoarele beneficii ale tratamentului cu extract de rodie continua sa uimeasca si astazi. Printre cele mai importante avantaje se numara: reducerea acumularilor de lipide la nivelul muschiului cardiatic; reducerea…




21:21, 08.09.2014

Suc natural pentru reducerea nivelului de radicali liberi din organism

Oxigenul este un element vital pentru organism. Acolo unde există oxigen, există şi oxidare. Procesul de transformare a carburantului (nutrienţi) în energie se numeşte oxidare. Reziduurile nocive rămase în urma…




13:48, 02.09.2014

Si merele taiate se pot pastra proaspete, fara sa-si schimbe culoarea. Iata cateva sfaturi

Oxidarea merelor are loc atunci cand fructul este decojit sau taiat si miezul intra in contact cu oxigenul. Reactia se observa de indata ce merele capata culoarea maronie. Acelasi lucru se poate observa cu fructele…




18:45, 13.08.2014

Antioxidantii – rol, importanta si surse

Antioxidantii reprezinta o categorie de vitamine si ingrediente nutritive care ajuta organismul sa scape de actiunea nociva a radicalilor liberi, molecule care produc oxidarea celulelor si instalarea diverselor…




22:27, 02.05.2014

Un tractor economic şi manevrabil Massey Ferguson 5600

Noile tractoare MF 5600 stabilesc un etalon în ceea ce priveşte puterea motorului şi cuplul oferit de acesta. Ceea ce îl distinge însă complet de competitorii din segmentul de piaţă este manevrabilitatea excelentă,…




14:12, 07.04.2014

Continental dă 9,5 milioane de euro pentru ca fabrica de anvelope din Timişoara să nu mai miroasă urât

Continental anunţă implementarea unei soluţii tehnice pentru reducerea disconfortului olfactiv în vecinătatea fabricii sale din Timişoara, a anunţat compania. Se pare că protestele continue ale locuitorilor din…




00:54, 20.03.2014

Ce sunt antioxidanţii şi ce nu ştiai despre ei

Antioxidanţii sunt substanţele care previn şi încetinesc îmbolnăvirea şi îmbătrânirea celulelor. Ele apără organismul de efectele dăunătoare ale unor molecule denumite radicali liberi, care se acumulează în organism…




23:15, 14.01.2014

Spectaculos: Ce s-ar fi întâmplat dacă n-ar fi existat viață pe Terra

Această concluzie îi poate ajuta pe astrobiologi în căutarea vieții pe alte planete, pentru că dacă observă mase continentale la suprafața acestora, atunci crește și probabilitatea să existe și forme de viață,…




09:00, 24.12.2013

Lupta cu agentii de imbatranire

Genele joaca cu siguranta un rol in imbatranire, dar nu unul pe atat de important pe cat ne-am imagina. Dr. OZ spune ca ne putem controla pana la 70% din destinul imbatranirii, daca facem alegerile corecte. Afla…




20:51, 22.08.2013

Beti cat mai mult ceai negru. Iata ce beneficii are

In Orientul Mijlociu si Europa ceaiul negru este regele absolut.Imediat dupa locul ocupat de ceaiul verde vine ceaiul negru in ceea ce priveste proprietatile antioxidante. Ceaiul negru este de fapt ceaiul verde…




02:51, 04.08.2013

Şase motive pentru a consuma usturoi

1. Un compus chimic din usturoi poate să pătrundă membranele groase ale bacteriilor mult mai eficient şi mai repede decât antibiotice care prezintă efecte adverse, cum ar fi ciprofloxacinul. 2. Testele pe…




09:20, 04.02.2013

Eucar, flacoane - Carenta primara si secundara de carnitina

Actiune terapeutical-carnitina este un constituent natural al organismului ce dezvolta un rol esential in utilizarea substraturilor lipidice. Acesta este utilizat de catre acizii grasi cu catena lunga pentru traversarea…




10:52, 17.09.2012

Cultura și civilizația vinului: Doaga, vârsta venerabilă și moartea

A venit vremea să prezentăm, în sfârșit, ce înseamnă baricarea , învechirea și degradarea vinului. Inspirator, mentor și furnizor de informații pentru această alfabetizare într-ale vinului serios rămâne același…