Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16:41, 22.11.2022

De la mortadella la parizer – cum s-a ajuns aici

Parizerul este o mâncare pe care orice român a încercat-o cu siguranță măcar o dată, dacă nu pe vremea comunismului, măcar acum, de poftă sau pentru că nu și-a putut permite salam de calitate mai bună.  Parizerul…




17:55, 01.11.2021

Verdino Green Foods – Producător român dublu premiat la World Plant-Based Taste Awards 2021

În cadrul ceremoniei World Plant-Based Taste Awards 2021, două produse Verdino Green Foods au fost premiate cu locul întâi la două categorii importante. Astfel, pizza Verdino Pepperoni a primit locul I în categoria…




12:40, 22.06.2015

Sosul Bolognese, unul dintre produsele tipice ale bucătăriei din Bologna

Adevărata capitală gastronomică a Italiei este Bologna, căreia în cultura populară i se mai spune 'la grassa', pentru felurile sale de mâncare tradiționale. Este și capitala unei regiuni foarte interesante pentru…




14:40, 16.03.2015

GASTRONOMIE DIPLOMATICĂ Mortadela italiană din carne de porc iberic

Companiile producătoare de mezeluri Jamones Carrasco Guijuelo din Spania și Negrini din Italia s-au unit pentru a crea o mortadela excepțională și a schimba astfel conceptul acestui produs gourmet italian, relatează…




11:20, 22.12.2014

Aperitive chic pentru Crăciun GALERIE FOTO

In locul platourilor cu mezeluri si al salatei boeuf, pune la aperitiv batonase din pui in crusta de susan, briose cu rosii si branza sau tartine cu somon. Cat despre ouale umplute, in locul traditionalei paste…