Mortadella - Stiri si informatii despre Mortadella | prima pagina Ultima actualizare: 20:16:23, 17.06.2024
16:41, 22.11.2022
De la mortadella la parizer – cum s-a ajuns aici
Parizerul este o mâncare pe care orice român a încercat-o cu siguranță măcar o dată, dacă nu pe vremea comunismului, măcar acum, de poftă sau pentru că nu și-a putut permite salam de calitate mai bună. Parizerul…
17:55, 01.11.2021
Verdino Green Foods – Producător român dublu premiat la World Plant-Based Taste Awards 2021
În cadrul ceremoniei World Plant-Based Taste Awards 2021, două produse Verdino Green Foods au fost premiate cu locul întâi la două categorii importante. Astfel, pizza Verdino Pepperoni a primit locul I în categoria…
12:40, 22.06.2015
Sosul Bolognese, unul dintre produsele tipice ale bucătăriei din Bologna
Adevărata capitală gastronomică a Italiei este Bologna, căreia în cultura populară i se mai spune 'la grassa', pentru felurile sale de mâncare tradiționale. Este și capitala unei regiuni foarte interesante pentru…
14:40, 16.03.2015
GASTRONOMIE DIPLOMATICĂ Mortadela italiană din carne de porc iberic
Companiile producătoare de mezeluri Jamones Carrasco Guijuelo din Spania și Negrini din Italia s-au unit pentru a crea o mortadela excepțională și a schimba astfel conceptul acestui produs gourmet italian, relatează…
11:20, 22.12.2014
Aperitive chic pentru Crăciun GALERIE FOTO
In locul platourilor cu mezeluri si al salatei boeuf, pune la aperitiv batonase din pui in crusta de susan, briose cu rosii si branza sau tartine cu somon. Cat despre ouale umplute, in locul traditionalei paste…