Ingrediente Paste - Stiri si informatii despre Ingrediente Paste | prima pagina Ultima actualizare: 06:06:16, 03.05.2024
10:20, 20.11.2022
10 rețete delicioase pentru zilele din post cu dezlegare la pește
Păstrav la cuptor # Rețeta 1 Ingrediente Pastrav la cuptor pastrav – 3 buc morcov – 2-3 buc ceapa – 1 buc patrunjel – 2-3 legaturi sare piper Sos Meuniere: 50-100 g unt Sare + piper 1-2 lamai Mod de preparare Pastrav…
08:52, 27.08.2019
REŢETA ZILEI: Paste cu branza si smantana
Paste cu branza si smantana Ingrediente Paste cu branza si smantana 100 g paste(melcisori, macarone etc.) 100 g branza 50 g smantana sare dupa gust Mod de preparare Paste cu branza si smantana Pastele se pun pe…
11:07, 03.01.2019
Paste cu brânză de burduf şi smântână
Ingrediente Paste cu branza de burduf si smantana jumatate de pachet de paste o felie de branza de vaca 3 gramajoare de branza de burduf o bucatica de unt 4 linguri de smantanaMod de preparare Paste cu branza de…
10:33, 14.11.2018
Păstrăv la cuptor. 10 reţete delicioase pentru zilele din post cu dezlegare la peşte
Iata 10 retete delicioase de pastrav la cuptor trimise de cititoarele site-ului nostru. Sunt numai bune de preparat in zilele cu dezlegare la peste, din post. Poti afla cand e dezlegare la peste in Calendar ortodox…
23:34, 08.10.2018
Paste cu brânză şi legume la cuptor
Ingrediente Paste cu branza si legume la cuptorpentru 8 portii 350 g de paste fussili sau alt tip de paste, o punga de broccoli congelat– 350 g sau un broccoli proaspat, o lingurita de unt, o ceapa taiata marunt…
09:10, 14.04.2018
REŢETA ZILEI: Paste cu brânză şi sos de roşii
Ingrediente Paste cu branza si sos de rosii o punguta paste 200 g branza 200 suc de rosii Mod de preparare Paste cu branza si sos de rosii Punem la fiert pastele intr-o oala cu apa fierbinte. Cand sunt gata scurgem…
23:27, 17.01.2018
Paste Carbonara. Cele mai bune şi uşoare reţete de spaghete carbonara
Se pare ca denumirea "carbonara" vine de la minerii care scoteau carbune in Muntii Apenini. Ei se bazau pe alimentele usor de preparat, transportat si depozitat. Iar piperul pe sosul alb il asemanau cu carbunele…