Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:15, 26.04.2024

Cum recunoști căpșunile românești, naturale. Învață să identifici otrava de import

Cum recunoști căpșunile românești, naturale. Învață să identifici otrava de import

Agricultorii spun să fim atenţi la miros şi să le gustăm dacă se poate. Aroma ne ajută să le recunoaştem pe cele româneşti.Căpșunile românești sunt mult mai aromate decât cele din caserole aduse din export. Cum…




23:40, 05.11.2023

Cea mai gustoasă ciorbă de origine ucraineană - Cum a fost adaptată Soleanca în preparat tradițional rusesc

 Soleanca este o ciorbă foarte delicioasă rusească. Unii susțin că originea ei este ucraineană (secolul 17). Bucătari renumiți optează prepararea după rețeta clasică, alții pun carne de vită sau porc, unii pun…




16:30, 12.07.2023

Brânză Hi-Tech în piață. Gustăm şi apoi scanăm codul QR. „Ăla tânăr se pricepe, dar cel bătrân rămâne tot cu gustul”

Cea mai cunoscută metodă de a alege produsele în piaţă, degustarea, este dublată la Iași de tehnologie. Sistemul QR a fost implementat pentru lactate şi brânzeturi. Tot ce trebuie să facă oamenii este să scaneze…




18:25, 11.09.2021

Consumul de alcool în rândul tinerilor s-a ACCENTUAT. Medicii dau ALARMA: Tot mai multe persoane ajung în stare gravă la spital

Numărul celor care au ajuns în sevraj, la Spitalul de Psihiatrie din Iași, a crescut cu aproape 20%. Printre aceștia se regăsește și un tânăr de 25 de ani, care s-a internat pe 1 septembrie după ce a decis să pună…




15:36, 10.09.2021

Consumul de alcool în rândul tinerilor s-a ACCENTUAT. Medicii dau ALARMA: Tot mai multe persoane ajung în stare gravă la spital

Numărul celor care au ajuns în sevraj, la Spitalul de Psihiatrie din Iași, a crescut cu aproape 20%. Printre aceștia se regăsește și un tânăr de 25 de ani, care s-a internat pe 1 septembrie după ce a decis să pună…




13:09, 21.06.2020

REPORTAJ | Călătorie în Delta Dunării, după trei luni de pandemie. De la Maliuc la Mila 23 și în rezervația Pădurea Letea

Abia ieșiți de sub imperiul restricțiilor, oamenii Deltei se bucură nespus când turiștii le calcă pragul. Pentru ei, pandemia nu a însemnat mai nimic. Izolați trăiesc de când se știu, iar cazuri prin părțile locului…




17:37, 15.04.2020

Pr. Bogdan Ivanov, despre Drumul Domnului și al nostru în Săptămâna Pătimirilor: 'Ne pregătim pentru bucurie, dar mai întâi gustăm din durere'

Într-un editorial semnat pentru Radio Renașterea, Părintele Bogdan Ivanov, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Clujului, abordează Săptămâna Sfintelor Pătimiri precum „un exerciţiu de trăire, de empatie a creştinului…




17:42, 12.07.2019

Am văzut cum arată pizza făcute de Bogdan, Shurubel și Ionuț. Și am încercat să le și gustăm… – VIDEO

În dimineața asta am avut din nou poftă de pizza. Deja se știe, luni și vineri, totul până la ultima felie! Am lansat din nou provocarea prin care poți câstiga unul din cele 10 vouchere pentru pizza de la Jerry’s…




20:54, 13.02.2019

Rețeta miraculoasă -Cum se prepară cea mai sănătoasă maioneză

Maioneza de avocado este o alternativă mult mai sănătoasă a celei tradiționale, grozavă pentru perioadele de post sau pur și simplu când vrem să mâncăm mai natural și mai sănătos scrie realitatea.net.Ingrediente:…




10:37, 25.10.2018

(P) 10 obiceiuri nutriționale care îți pot schimba viața

„Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, excelența nu este un act, ci un obicei!”, spunea Aristotel cu mai bine de 2000 de ani în urmă. Astăzi rămâne un adevăr care se reconfirmă în fiecare zi. Ritualurile…




00:04, 16.01.2018

Buzoianca Odette de la MasterChef vă invită la o seară de gastronomie japoneză

Gustăm, ne distrăm, învăţăm! Asta promite buzoianca Odette Mîndruţă, care a concurat la MasteChef în 2014. Odette ne invită, săptămâna viitoare, la o seară de neuitat cu arome şi gusturi japoneze! Buzoianca şi…




15:41, 22.11.2017

Cu drag pentru copiii noştri!

„Cu drag pentru viitor”, proiectul iniţiat de Cetatea Voluntarilor şi Anamaria Nyeki pentru reabilitarea Compartimentului de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a generat…




22:54, 07.11.2017

Note mici la jurizare. Chefii au scuipat mâncarea: ”Toate tâmpeniile pe care le fac ei în farfurie, noi trebuie să le gustăm. Of!..”

Chefii, clipe de coșmar în timpul jurizării. ”Doar nucile au fost interesante. Am dat doi”, exclamă Scărlătescu, iar chef Bontea spune puțin iritat: ”A trebuit să scuip mâncarea. Mi-a amorțit limba!”.




17:24, 26.04.2017

Program inedit în comuna argeşeană Corbi, iniţiat de către edilul localităţii, Virgil Baciu

La Corbi s-a pregătit pentru această dată un adevărat periplu prin localitate, urmând să fie vizitată Mânăstirea Corbii de Piatră, căsuţa Albastră, Uriaşul din stâncă, se va porni pe urmele partizanilor din satul…




11:13, 06.12.2016

(P) Grace Couture Cakes lansează ediția 2017 a colecției Signature Cakes

Grace Couture Cakes ( www.gracecc.ro ) lansează ediția 2017 a colecției Signature Cakes. Celor 10 torturi preferate din colecția Signature Cakes, prezentate acum în forme noi, cu decoruri ce lansează în România…




17:24, 05.12.2016

Grace Couture Cakes lansează ediția 2017 a colecției Signature Cakes

Celor 10 torturi preferate din colecția Signature Cakes, prezentate acum în forme noi, cu decoruri ce lansează în România tendințele internaționale din haute patisserie, li se adaugă două compoziții speciale. Signature…




09:57, 11.11.2016

ACOLO UNDE FEERIA E ACASĂ: Sibiul, între noapte și zi

Nu avem nevoie de toate lucrurile din lume ca să gustăm viaţa, este de ajuns că avem viata, ca să „gustăm” toate lucrurile din lume. (Cristian Turcanu) Se ia o lingură mare de fantastic, se amestecă bine cu cerul,…




17:58, 01.11.2016

Haide, vino copilărie înapoi, cu gustul tău cu tot! Cea mai gustoasă rețetă de NUCI UMPLUTE!

Nu o dată când eram de-o șchiaopă uitam numărul de nuci umplute pe care-l mâncam! Gustam din savoarea copilăriei și eram mai fericiți ca niciodată! ! Nucile umplute învie amintirile demult pierdute în timp! Iar…




22:58, 13.09.2016

VIDEO / Preparatul acesta i-a pus pe fugă pe chefi: „Trebuie să gustăm?!”

Roșca Vasile are 53 de ani și crede că este o ființă calculată și talentată la gătit. Totul a început la șapte ani. Este un cunoscut al concursurilor culinare. Face combinații surprinzătoare. &"Puțin moldovenesc…




15:22, 29.05.2016

Efectul unei gume de mestecat fără zahăr în timpul mesei. Cum facem să nu mâncăm cât putem

Dacă mâncăm împreună cu prietenii putem conversa între felurile de mâncare, potrivit „Abecedarului de nutriţie“. Însă, nu trebuie să uităm de ceea ce ne-au învăţat părinţii, respectiv „nu vorbi când mănânci“ sau…




10:07, 25.05.2016

Gabriela Firea, un nou program pentru bucureșteni. La ce se referă

"Voi înființa, în colaborare cu primarii de sector, șase piețe țărănești, unde producătorii agricoli tradiționali să-și poată vinde marfa. Programul "Hrană sănătoasă pentru București" e una din prioritățile…




22:20, 18.06.2015

Muzica clasică poate da senzaţia că vinul băut este mai...scump

La testele senzoriale desfăşurate în Sony Multi-Room Sonic Wonderland au participat 50 de membri din şase ţări europene. Experimentele au urmărit confirmarea teoriei asezonării sonice a preparatelor culinare cu…




16:41, 14.06.2015

Adof Hitler nu mânca niciodată fără să se asigure că nu este OTRĂVIT. Dezvălurile unei degustătoare

"Am fost degustătoarea mâncării lui Hitler", a spus Margot Woelk, atunci când a împlinit 95 de ani. Potrivit femeii, Hitler mânca fructe şi legume proaspete, sparanghel, ardei, mazăre, orez şi salate. Woelk a fost…




19:40, 06.06.2015

Târg DULCE și COLORAT în Capitală. Vizitatorii au savurat gustul căpșunelor și al mierii

Explozie de gusturi şi culori la un festival al căpşunelor şi mierii, care se desfăşoară în aceste zile în centrul Capitalei. Zeci de fermieri şi-au expus producţia, iar banii colectaţi în aceste zile vor fi donaţi…




21:15, 26.08.2014

Gemul de rubarbăr al prinţului Charles

Coborâm de la biserica din deal, unde am „cercetat”, curioşi, „tur­­nul slăninii”. La Criţ, ca peste tot în sa­tele săseşti risipite între culmile moi ale arcului carpatic transilvan, unul din­tre turnuri servea…




16:42, 20.06.2014

Greseli care scad efectul exercitiilor fizice

Iti doresti sa pierzi rapid in greutate? Din prea mult zel, e posibil sa iti pui singura bete in roate.. Iata care sunt principalele greseli pe care le facem la sala, care ne impiedica sa ardem cate grasimi ar…




21:21, 01.04.2014

O adolescentă îşi povesteşte pe blog viaţa sexuală, cu MULTE amănunte! "În timp ce eu îi gustam lichidul... "

O elevă din Brăila are o pasiune pentru scris. Nu vă imaginaţi că scrie rime sau că îşi expune sentimentele într-un text siropos. Adolescenta îşi descrie cu lux de amănunte experienţele sexuale.




22:57, 25.12.2013

Zeci de mii de turişti sărbătoresc Crăciunul la munte. Distracţia a început cu tradiţionala pomană a porcului

Zeci de mii de turişti români şi străini petrec sărbătoarea Crăciunului la munte, în hotelurile şi pensiunile din Valea Prahovei şi zona Braşovului. Startul distracţiei a fost dat încă de ieri, cu tradiţionala…




12:18, 07.09.2012

Reţete raw: Cheesecake de dovleac cu nucă şi rodii fără foc

Ingrediente crustă: 2 ceşti nuci sau nuci pecan1 ceaşcă curmale fără sâmburi, înmuiate circa 2 ore în prealabilUn vârf de cuţit de sare de Himalaya sau de mare1 linguriţă scorţişoarăEsenţă de vanilie după gustAmestecaţi…