Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:30, 30.04.2024

Un studiu sugerează o posibilă legătură între anumiţi emulsifianţi şi riscul de diabet

Un studiu sugerează o posibilă legătură între anumiţi emulsifianţi şi riscul de diabet

Consumul frecvent al anumitor emulsifianţi pare să fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugerează un studiu amplu publicat recent, a cărui metodologie face însă obiectul mai multor critici, transmite AFP,…




17:50, 04.06.2023

Ce alimente încetinesc îmbătrânirea minții

Anumite alimente încetinesc îmbătrânirea minții, consumul lor întârziind declinul mintal provocat de trecerea anilor, datorită unor compuși pe care îi conțin, potrivit unor studii recente realizate de cercetători.…




22:51, 05.03.2014

CARNEA şi OUĂLE consumate excesiv dăunează la fel de mult ca TUTUNUL?

Persoanele care mănâncă alimente bogate în proteine de origine animală sunt de patru ori mai predispuse la cancer decât cei care mânâncă o dată pe săptămână, de exemplu. Specialiştii în nutriţie sunt de părere…