Gunter Kuhnle - Stiri si informatii despre Gunter Kuhnle | prima pagina Ultima actualizare: 12:11:20, 04.05.2024
Un studiu sugerează o posibilă legătură între anumiţi emulsifianţi şi riscul de diabet
Consumul frecvent al anumitor emulsifianţi pare să fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugerează un studiu amplu publicat recent, a cărui metodologie face însă obiectul mai multor critici, transmite AFP,…
17:50, 04.06.2023
Ce alimente încetinesc îmbătrânirea minții
Anumite alimente încetinesc îmbătrânirea minții, consumul lor întârziind declinul mintal provocat de trecerea anilor, datorită unor compuși pe care îi conțin, potrivit unor studii recente realizate de cercetători.…
22:51, 05.03.2014
CARNEA şi OUĂLE consumate excesiv dăunează la fel de mult ca TUTUNUL?
Persoanele care mănâncă alimente bogate în proteine de origine animală sunt de patru ori mai predispuse la cancer decât cei care mânâncă o dată pe săptămână, de exemplu. Specialiştii în nutriţie sunt de părere…