Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:21, 20.08.2014

Cum iti dai seama daca un produs este traditional sau nu?

Directorul general al mărcii CEFF (Certified E-Friendly Food), Daniela Niculescu, prezintă 5 moduri prin care consumatorul de rând poate verifica dacă un produs este într-adevăr tradițional sau nu. 1. Logo-ul"Cea…




20:48, 16.02.2014

CEFF, ştampila care atestă alimentele fără E-uri periculoase.

La inceputul lunii februarie, a fost lansat in Romania sistemul CEFF, Certified E-Friendly Food, care atesta faptul ca produsele alimentare inscriptionate cu aceasta stampila nu contin conservanti, indulcitori,…




11:06, 16.02.2014

Piaţa agroalimentară intră în normalitate - produsele fără E-uri vor fi marcate special

Un studiu realizat la începutul acestui an de către cei de la Certified E-Friendly Food (CEFF) România, arată că doar 14% dintre respondenţi cunosc cu adevărat diferenţa între tipurile de E-uri prezente în alimentele…




13:15, 13.02.2014

Un logo special pentru alimentele care NU conţine E-uri. Iată ce simbol trebuie să cauţi pe produs

Un procent de 80- dintre români citesc cu atentie eticheta produselor alimentare si continutul de E-uri, dar pentru noua din zece dintre ei, acestea sunt greu de înteles, potrivit unui studiu realizat la începutul…




01:57, 13.02.2014

VIDEO Industria alimentară ar falimenta fără E-uri

  Coloranţi artificiali, îndulcitori, conservanţi şi glutamaţi – o listă întreagă de substanţe chimice sunt adăugate în hrana noastră de zi cu zi şi ne pun în pericol sănătatea încet, dar sigur, fără măcar…




21:21, 12.02.2014

CEFF - o ştampilă pentru alimentele fără E-uri

Printr-o dietă sănătoasă se evită 70% dintre boli şi 80% dintre cazurile de cancerÎn curând, ştamplila CEFF (Certified E-Friendly Food) aplicată pe ambalaj va atesta că produsele alimentare nu conţin nici una dintre…




19:21, 12.02.2014

Cehii aduc in Romania un nou sistem de certificare: cum sa evitam aditivii din alimente

CEFF Romania a lansat pe piata locala marca CEFF Certified E-Friendly Food, inregistrata la nivelul Uniunii Europene, care atesta faptul ca produsele alimentare inscriptionate cu acest logo nu contin conservanti,…




18:15, 12.02.2014

ŞTIRILE SERII BUCUREŞTI - 12 FEBRUARIE

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că nu va creşte cota unică de la 16%, dar se încearcă reducerea ei la 12% şi la 8% pentru anumite categorii de persoane defavorizate. Foto: (c) AGERPRES FLUX/CRISTIAN NISTOR/AGERPRES…




18:03, 12.02.2014

Sistemul de certificare a alimentelor fara aditivi, lansat in Romania. Vezi ce presupune

Sistemul de certificare a alimentelor fara aditivi cu potential periculos sau controversati a fost lansat miercuri in Romania, in contextul in care studiile au aratat nevoia tot mai mare a consumatorilor de informatii…




16:30, 12.02.2014

Adevărul Live:  Industria alimentară ar falimenta fără ele - care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnică

  Coloranţi artificiali, îndulcitori, conservanţi şi glutamaţi – o listă întreagă de substanţe chimice sunt adăugate în hrana noastră de zi cu zi şi ne pun în pericol sănătatea încet, dar sigur, fără măcar…




16:12, 12.02.2014

Adevărul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnică

Coloranţi artificiali, îndulcitori, conservanţi şi glutamaţi – o listă întreagă de substanţe chimice sunt adăugate în hrana noastră de zi cu zi şi ne pun în pericol sănătatea încet, dar sigur, fără măcar să fim…




14:57, 12.02.2014

ALIMENTATIE - Sistemul de certificare a alimentelor fara aditivi cu potential periculos sau controversati, lansat in Romania

Sistemul de certificare a alimentelor fara aditivi cu potential periculos sau controversati a fost lansat astazi, 12 februarie, in Romania, in contextul in care studiile au aratat nevoia tot mai mare a consumatorilor…




14:27, 12.02.2014

Sistemul de certificare a alimentelor fără aditivi cu potenţial periculos sau controversaţi, lansat în România

Sistemul de certificare a alimentelor fără aditivi cu potenţial periculos sau controversaţi a fost lansat miercuri în România, în contextul în care studiile au arătat nevoia tot mai mare a consumatorilor de informaţii…