Floricel Cercel - Stiri si informatii despre Floricel Cercel | prima pagina Ultima actualizare: 04:06:31, 09.05.2024
Folie biodgradabilă din sânge de animale, brevetată la Universitatea 'Dunărea de Jos' din Galați
Folie biodgradabilă din sânge de animale a fost brevetată la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondială ce permite realizarea de ambalaje diverse în industria alimentară. Universitatea…
Pâinea cu gust de carne, invenția uimitoare a Universității Dunărea de Jos Galați. Cum ar putea salva buzunarele și sănătatea românilor
Procedeul de obținere a acestei pâini echilibrate din punct de vedere nutritional, care se concentrează în special pe conținutul optim de proteine, reprezintă un pas important către atingerea recomandărilor Organizației…
Pâine cu gust şi proprietăţi de carne, ultima invenţie brevetată la Galați
Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a acordat Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi brevet de invenţie pentru o pâine proteică, cu gust şi proprietăţi de carne, proiect la care a lucrat un colectiv…
Pâinea cu gust de carne, invenția uimitoare a Universității Dunărea de Jos Galați. Cum ar putea salva buzunarele și sănătatea românilor
Procedeul de obținere a acestei pâini echilibrate din punct de vedere nutritional, care se concentrează în special pe conținutul optim de proteine, reprezintă un pas important către atingerea recomandărilor Organizației…
15:30, 12.03.2024
Pâine cu gust şi proprietăţi de carne inventată la Universitatea Dunărea de Jos: „Este ca şi cum ai mânca pâine cu friptură”
O pâine proteică, cu gust şi proprietăţi de carne, a fost inventată de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi a obţinut…
Galaţi: Pâine cu gust şi proprietăţi de carne – invenţie brevetată la Universitatea ‘Dunărea de Jos’
Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a acordat Universităţii ‘Dunărea de Jos’ din Galaţi brevet de invenţie pentru o pâine proteică, cu gust şi proprietăţi de carne, proiect la care a lucrat un colectiv…