Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:18, 12.10.2015

Zacuscă și cârnați din Sălaj, la Bruxelles

Zacuscă și cârnați din Sălaj, la Bruxelles Astăzi, 14:57 Comentează de Adrian Lungu, Sălaj Mai multe produse tradiţionale din Sălaj au fost prezentate la Bruxelles, într-un eveniment culinar organizat de Ambasada…




13:15, 26.06.2014

Fermierul sălăjean și caprele alpine franceze

A abandonat viața liniștită de la oraș pentru a munci de dimineața până seara la ferma de capre pe care, alături de tatăl și fratele său, a înființat-o într-un mic sat din Sălaj. Vreme de 10 ani s-a zbătut să pună…




12:06, 26.06.2014

Fermierul român și caprele alpine franceze

A abandonat viața liniștită de la oraș pentru a munci de dimineața până seara la ferma de capre pe care, alături de tatăl și fratele său, a înființat-o într-un mic sat din Sălaj. Vreme de 10 ani s-a zbătut să pună…




00:03, 04.06.2014

Botanistul prinţului Charles, impresionat de mâncărurile tradiţionale pregătite de Mircea Groza

Alexandru Moldovan Zămucă de ied cu jintiţă, agreşe, măcriş şi păsat şi tocană de ied cu cimbrişor, salvie, şovârv şi linte sunt mâncărurile cu care bucătarul sălăjean Mircea Groza a impresionat, la finalul săptămânii…




08:21, 01.06.2014

REPORTAJ. Fermierul român care a adus caprele alpine franceze în Sălaj

A abandonat viaţa liniştită de la oraş pentru a munci de dimineaţa până seara la ferma de capre pe care, alături de tatăl şi fratele său, a înfiinţat-o într-un mic sat din Sălaj. Vreme de 10 ani s-a zbătut să pună…