Eugenia Cheng - Stiri si informatii despre Eugenia Cheng | prima pagina Ultima actualizare: 08:31:22, 03.05.2024
11:15, 15.12.2014
Credeai că nu există aşa ceva? Te înşeli! O profă de matematică a descoperit formula magică pentru gogoaşa perfectă
După săptămâni întregi de cercetări, o profesoară de matematică a reuşit să afle care este formula pentru o gogoaşă perfectă, aşa cum îşi doreşte toată lumea. Eugenia Cheng a descoperit că gogoaşa…
09:55, 13.12.2014
S-a descoperit formula pentru gogoaşa perfectă
O formulă matematică, descoperită de profesoara Eugenia Cheng, arată că gogoaşa perfectă are diametrul găurii din mijloc de doar 11 milimetri, ceea ce îi conferă raportul ideal dintre coaja crocantă şi interiorul…
18:24, 21.10.2013
S-a inventat formula unei pizza perfecte
Eugenia Cheng, matematiciană la Universitatea Sheffield, Marea Britanie, a pus la punct formula matematică pentru realizarea unei pizza perfecte. Ea a trebuit să ia în calcul raportul dintre blat și garnitură dar…
12:30, 20.10.2013
Stiinta in business: Un matematician a inventat formula unei pizza perfecte, la solicitarea unei companii de livrari
Formula unei pizza "perfect proportionate", luand in calcul factori precum grosimea aluatului si distribuirea ingredientelor, pentru a se obtine un maximum de savoare, a fost descoperita de matematicianul american…
10:30, 20.10.2013
O matematiciană a inventat formula unei pizza perfecte
Eugenia Cheng, matematiciană la Universitatea Sheffield (Marea Britanie), a pus la punct formula ştiinţifică a unei pizza perfecte, luând în calcul raportul dintre blat şi garnitură şi timpul optim…
21:12, 19.10.2013
INVENTIE - O matematiciana britanica a inventat formula unei pizza perfecte
Eugenia Cheng, matematiciana la Universitatea Sheffield (Marea Britanie), a pus la punct formula stiintifica a unei pizza perfecte, luand in calcul raportul dintre blat si garnitura si timpul optim de coacere.…
13:39, 19.10.2013
Care este formula pentru pizza perfectă
Formula unei pizza "perfect proporţionate", luând în calcul factori precum grosimea aluatului şi distribuirea ingredientelor, pentru a se obţine un maximum de savoare, a fost descoperită de matematicianul american…
13:27, 19.10.2013
Marea Britanie: O matematiciană a inventat formula unei pizza perfecte
Eugenia Cheng, matematiciană la Universitatea Sheffield (Marea Britanie), a pus la punct formula ştiinţifică a unei pizza perfecte, luând în calcul raportul dintre blat şi garnitură şi timpul optim de coacere.…
12:42, 19.10.2013
O formula matematica ne spune ce sa mancam: asa trebuie sa arate o pizza perfecta
Formula unei pizza "perfect proportionate", luand in calcul factori precum grosimea aluatului si distribuirea ingredientelor, pentru a se obtine un maximum de savoare, a fost descoperita de matematicianul american…
23:48, 18.10.2013
Vreţi o pizza perfectă? Aflaţi care este formula ei matematică
Eugenia Cheng, matematician la universităţile din Sheffield (Marea Britanie) şi Chicago (SUA), a ajuns la concluzia că o pizza de dimensiuni mai reduse are o cantitate mai mare de ingrediente, pe când pe o pizza…
19:27, 18.10.2013
Un matematician a descoperit formula pizzei perfecte
Formula unei pizza "perfect proporţionate", luând în calcul factori precum grosimea aluatului şi distribuirea ingredientelor, pentru a se obţine un maximum de savoare, a fost descoperită de matematicianul american…
19:06, 18.10.2013
Formula matematică a unei pizza perfecte!
Formula unei pizza "perfect proporţionate", luând în calcul factori precum grosimea aluatului, distribuirea ingredientelor şi timpul optim de coacere, pentru a se obţine un maximum de savoare, a fost descoperită…
17:36, 18.10.2013
Incredibil, dar adevărat! O americancă a descoperit formula matematică a pizzei perfecte
Eugenia Cheng, matematician la universităţile din Sheffield (Marea Britanie) şi Chicago (SUA), a ajuns la concluzia că o pizza de dimensiuni mai reduse are o cantitate mai mare de ingrediente, pe când pe o pizza…
17:00, 18.10.2013
A fost descoperita formula matematica a pizzei perfecte
Formula unei pizza "perfect proporţionate", luând în calcul factori precum grosimea aluatului şi distribuirea ingredientelor, pentru a se obţine un maximum de savoare, a fost descoperită de matematicianul american…