Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

08:03, 18.02.2014

Cum are loc otravirea ta lenta prin alimentatie

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitate mare la amestecurile de condimente si mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care contin pana la 15% glutamat…




16:24, 17.02.2014

Glutamatul - otrăvirea lentă a omenirii prin alimentație

Codex Alimentarius îşi arata din nou colții, când vine vorba despre “exterminarea lentă” a populației prin mâncare. O altă substanță nocivă, aprobată de Codex, este glutamatul de sodiu. Într-un raport prezentat…




13:36, 17.02.2014

ATENŢIE la alimentele care conţin (mono)glutamat de monosodiu (E 621). “De ce mâncăm fără să ne mai putem opri, până ajungem obezi?”

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conţin până la 15% glutamat…




08:48, 25.10.2013

Delikatessen, o nouă colecţie semnată 109

Brand-ul românesc 109 a lansat noua colecţie intitulată sugestiv “Delikatessen”. Pornind de la viaţa subacvatică şi bogăţia de culori a acesteia, Marina Moldovan, designer-ul brand-ului a creat o colecţie cu elemente…




00:50, 04.03.2013

Au furat compot, bulion şi delikat din cămările gospodinelor

Trei minori şi un bărbat în toată firea au fost trimişi în judecată de procurori, fiind acuzaţi că pe parcursul anului 2012 au furat de prin gospodăriile unor vecini cam tot ce le-a ieşit în cale.




10:48, 08.02.2013

REŢETE: Chiftele cu morcovi şi sos

►500 g carne tocată mixtă ► 1 ceapă ► 1 chiflă ► 2 linguri boia de ardei dulce ► 1 lingură muştar ► sare, piper ► 2 linguri unt ► 1 ou ► 2 linguri pătrunjel tocat ► 1 lingură ulei În plus: ► 800 g morcovi Sos:…




18:40, 04.01.2013

Reţete de la cititori: Ciorbă de potroace-Clementina Cojan

Ingrediente: 750 g măruntaie de găină, 3 morcovi, 2 cepe, 2 ardei, 3 cartofi, 6 roşii, 1 l de zeamă de varză, verdeaţă, 2 linguri Delikat Gust de Găină. Mod de preparare: Speli măruntaiele şi le pui la fiert în…




23:18, 02.01.2013

Somon umplut pe pat de legume

PORŢII: 4 PREPARARE: 30 min coacere: 60-80 MIN Ingrediente: ►8-10 bucăți filé de somon ►2 legături ceapă verde ►o legătură usturoi ►2 ouă ►200 g brânză brie ►350 g sparanghel ►pesmet alb ►cimbru și busuioc verde…




17:42, 01.08.2012

Macrou cu ceapă roșie la cuptor

PORŢII: 4PREPARARE: 30 mincoacere: 60 MINIngrediente:►4 bucăți macrou ►4 cepe roșii medii►1-2 foi de dafin ►2 linguriţe Delikat Legume ►piper negru boabe și măcinat ►200 ml vin alb dulce ►8 linguri ulei de măsline…




08:54, 26.03.2012

Piept de pasare cu ardei umpluti

Ingrediente:5 buc. piept de pasăre, 4 ardei, 1 ceapă,1 dovlecel, 1 vânătă,1 castravete, 4 roșii,  4 linguri ulei de măsline, sare, piper 4 crengute rozmarin1 lingurita Delikat Gust de Gaina




08:58, 09.02.2012

Mancare de marar cu pui

Ingrediente:5 legaturi de marar,2 aripi,1 legatura de ceapa,Delikat Gust de Gaina,sarePregatesti asa:Tai ceapa marunt, o calesti usor, pui si aripile si le calesti impreuna.Acoperi cu apa, pui Delikat Gust de Gaina…




22:40, 16.01.2012

Supă de ardei umpluţi - Cojan Clementina

Ingrediente: 500 g carne tocată (pasăre, amestec porc şi vită), 1 kg ardei, 100 g orez, 2 cepe, bulion de casă, 2 morcovi, 1 ţelină mică, puţin ulei, 2-3 linguri făină, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se curăţă,…