Critical Reviews - Stiri si informatii despre Critical Reviews | prima pagina Ultima actualizare: 23:41:20, 05.05.2024
22:16, 20.12.2023
Mâncați săptămânal morcovi și scădeți riscul de cancer!
Un recent studiu indică faptul că morcovii ajută la reducerea riscului de cancer. Este principala concluzie a studiului publicat în revista Critical Reviews in Food Science and Nutrition, transmite The Sun. Mai…
00:11, 16.02.2023
Alimentele bogate în seleniu ar putea fi folosite în tratamentul persoanelor cu Alzheimer
Cercetătorii chinezi au prezentat recent dovezi care arată că un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave de Alzheimer, potrivit unui…
05:31, 15.02.2023
Alimentele bogate în seleniu ar putea fi folosite în tratamentul persoanelor cu Alzheimer
Cercetătorii chinezi au prezentat recent dovezi care arată că un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave de Alzheimer, potrivit unui…
22:35, 14.02.2023
Alimentele bogate în seleniu îmbunătățesc starea pacienților cu Alzheimer. Care sunt acestea
Alimentele bogate în seleniu îmbunătățesc starea pacienților cu Alzheimer. Care sunt acestea Un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave…
13:26, 14.02.2023
STUDIU Ce alimente ar putea fi folosite în tratamentul persoanelor cu Alzheimer?
Cercetătorii chinezi au prezentat recent dovezi care arată că un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave de Alzheimer, potrivit unui…
22:01, 17.10.2021
STUDIU Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie
Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie. Conform studiului realizat la Universitatea din Alabama, publicat în revista Critical Reviews, o dietă vegetariană…
16:51, 14.09.2021
Nivelul vitaminei D din organism determină riscul dezvoltării unui cancer colorectal (studiu)
Persoanele care au un nivel normal sau înalt de vitamina D în sânge, în special femeile, au un risc mai scăzut de a dezvolta un cancer colorectal, decât cele care au un nivel scăzut al acestei vitamine, potrivit…
23:42, 02.10.2017
Condimentul-minune care previne şi tratează cancerul. Foloseşte-l zilnic
Studiul "Candida Albicans si Canerul", publicat in revista "Critical Reviews in Microbiology", a scos la iveala faptul ca aceasta ciuperca nu doar ca stimuleaza aparitia cancerului, dar si contribuie la dezvoltarea…