Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

22:16, 20.12.2023

Mâncați săptămânal morcovi și scădeți riscul de cancer!

Un recent studiu indică faptul că morcovii ajută la reducerea riscului de cancer. Este principala concluzie a studiului publicat în revista Critical Reviews in Food Science and Nutrition, transmite The Sun. Mai…




00:11, 16.02.2023

Alimentele bogate în seleniu ar putea fi folosite în tratamentul persoanelor cu Alzheimer

Cercetătorii chinezi au prezentat recent dovezi care arată că un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave de Alzheimer, potrivit unui…




05:31, 15.02.2023

Alimentele bogate în seleniu ar putea fi folosite în tratamentul persoanelor cu Alzheimer

Cercetătorii chinezi au prezentat recent dovezi care arată că un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave de Alzheimer, potrivit unui…




22:35, 14.02.2023

Alimentele bogate în seleniu îmbunătățesc starea pacienților cu Alzheimer. Care sunt acestea

Alimentele bogate în seleniu îmbunătățesc starea pacienților cu Alzheimer. Care sunt acestea Un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave…




13:26, 14.02.2023

STUDIU Ce alimente ar putea fi folosite în tratamentul persoanelor cu Alzheimer?

Cercetătorii chinezi au prezentat recent dovezi care arată că un consum de alimente şi ingrediente bogate în seleniu ar putea să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanelor bolnave de Alzheimer, potrivit unui…




22:01, 17.10.2021

STUDIU Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie. Conform studiului realizat la Universitatea din Alabama, publicat în revista Critical Reviews, o dietă vegetariană…




16:51, 14.09.2021

Nivelul vitaminei D din organism determină riscul dezvoltării unui cancer colorectal (studiu)

Persoanele care au un nivel normal sau înalt de vitamina D în sânge, în special femeile, au un risc mai scăzut de a dezvolta un cancer colorectal, decât cele care au un nivel scăzut al acestei vitamine, potrivit…




23:42, 02.10.2017

Condimentul-minune care previne şi tratează cancerul. Foloseşte-l zilnic

Studiul "Candida Albicans si Canerul", publicat in revista "Critical Reviews in Microbiology", a scos la iveala faptul ca aceasta ciuperca nu doar ca stimuleaza aparitia cancerului, dar si contribuie la dezvoltarea…