Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

21:14, 11.05.2017

Începând de astăzi și până duminică „Street Food-ul” pune stăpânire pe Cetatea „Alba Carolina” din Alba Iulia

Astăzi, 11 mai 2017, s-a dat start la cel mai delicios eveniment al anului la Alba Iulia, Alba Carolina Food Fest, aflat la cea de-a doua ediție, iar timp de patru zile, Latura de Vest a Cetății va fi invadată…




19:32, 11.05.2017

Parfum comestibil, lansat în cadrul unui festival gastronomic de un chef din Alba Iulia

Un parfum comestibil, cu miros de lavandă și mentă sălbatică, a fost lansat joi în cadrul unui festival gastronomic, Alba Carolina Food Fest, desfășurat la Alba Iulia, de către chef Cosmin Toma, un bucătar cunoscut…




09:29, 10.05.2017

În perioada 11-14 mai, street food-ul pune stăpânire pe Cetatea din Alba Iulia. Sunteți poftiți la cea de-a doua ediție a Alba Carolina Food Fest

În perioada 11-14 mai 2017, street food-ul pune stăpânire pe Cetatea din Alba Iulia. Cel mai delicios eveniment al anului, Alba Carolina Food Fest, își va desfășura cea de-a doua ediție, iar timp de patru zile,…




22:54, 09.05.2017

Între 11 și 14 mai 2017, street food-ul va pune stăpânire pe Cetatea Alba Carolina, din Alba Iulia

Cel mai delicios eveniment al anului, Alba Carolina Food Fest, își va desfășura cea de-a doua ediție, timp de patru zile, între 11 și 14 mai 2017, iar Latura de Vest a Cetății va fi invadată de o sumedenie de miresme…




00:08, 04.05.2017

FOTO: Un chef albaiulian lansează parfumul comestibil, atât pentru mâncăruri cât și pentru corp. ”Vert de Toma” va fi lansat la ”Alba Carolina Food Fest…

Albaiulianul chef Cosmin Toma surprinde cu o nouă invenție inedită. Bucătarul a creat un parfum comestibil, folosit pentru mâncărurile dulci, dar și pentru corp, despre care acesta spune că este unic în lume. Parfumul…




17:05, 01.05.2017

Demonstrație culinară în încheierea celei de-a V-a ediții a Festivalului Roman Apulum, de la Alba Iulia

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Roman Apulum s-a încheiat astăzi, 1 mai 2017, în Cetatea Alba Carolina cu o demonstrație culinară de excepție. Apicius, întruchipat de Cosmin Toma, a pregătit în încheierea festivalului…




15:44, 01.05.2017

FOTO/VIDEO: Demonstrație culinară în încheierea Festivalului Roman Apulum. Preparat la ceaun după rețeta faimosului bucătar Apicius

Festivalul Roman Apulum s-a încheiat luni, în Cetatea Alba Carolina cu o demonstrație culinară de excepție. Apicius, întruchipat de Cosmin Toma, a pregătit în încheierea festivalului de anul acesta, un preparat…




15:12, 19.04.2017

A fost inventat parfumul comestibil. L-a creat un bucătar român și e folosit la mâncăruri, dar şi pentru corp

A fost inventat parfumul comestibil. L-a creat un bucătar român și e folosit la mâncăruri, dar şi pentru corp. Un celebru bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, pe care îl foloseşte pentru mâncărurile…




11:04, 19.04.2017

Un român a inventat parfumul comestibil. Ce arome are și la ce poate fi folosit – FOTO

Un bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, cu arome de lavandă, fenicul şi mentă sălbatică, pe care îl foloseşte pentru mâncărurile dulci, dar şi pentru corp. Esenţa este unică în România şi este…




19:03, 18.04.2017

FOTO: ”Vert de Toma”, parfumul comestibil pentru mâncare dar și pentru corp, creat de un bucătar albaiulian. Va fi lansat la ”Alba Carolina Food Fest…

Albaiulianul chef Cosmin Toma surprinde cu o nouă invenție inedită. Bucătarul a creat un parfum comestibil, folosit pentru mâncărurile dulci, dar și pentru corp, despre care acesta spune că este unic în lume. Parfumul…




09:19, 12.04.2017

Se dorește un nou record la Alba Iulia. Cel mai mare salam de biscuiți, de 10 metri lungime, la Alba Carolina Food Fest 2017

Albaiulianul chef Cosmin Toma, care anul trecut a lansat cea mai mare carte de rețete din România în cadrul festivalului ”Alba Carolina Food Fest”, și-a propus un nou record pentru ediția din acest an, care se…




00:14, 23.02.2017

”Mocănița în povestea iernii” Mocanița de pe valea Vaserului, aşa cum nu s-a vazut până acum ! Sunt scene care vă taie răsuflarea VIDEO+FOTO

”Mocănița în povestea iernii” Mocanița de pe valea Vaserului, aşa cum nu s-a vazut până acum ! Sunt scene care vă taie răsuflarea VIDEO+FOTO Frumusețea locurilor atrage mii de turiști în Maramureș , indiferent…




12:33, 21.12.2016

Tânăr lăsat fără un testicul, în urma unei operaţii. Medicul care a efectuat operaţia a fost băgat în anchetă

În urma complicaţiei, tânărul a fost din nou operat şi i s-a extirpat un testicul.  Medicul acuzat spune ca este nevinovat, dar cazul a evoluat intr-un mod nefericit, independent de operatia facuta de el.…




15:00, 01.12.2016

VIDEO: Mâncare gătită în cel mai mare ceaun din România

Alba Iulia a devenit pentru o zi capitala gurmanzilor. Zeci de bucătari veniți din România și Moldova au gătit pentru cei care au trecut astăzi prin Alba Iulia.     Pentru aceștia au fost pregătite 8.000 de porții…




13:09, 27.11.2016

”Parfumul comestibil”, mireasma care dă savoare preparatelor, creat de bucătarul Cosmin Toma din Alba Iulia

Despre parfumuri se pot spune multe, poate şi pentru că fiecare are propria istorie. Mai mult fiecare pulverizare poate fi inceputul unei poveşti pentru cel care-l foloseşte. În ultimii ani, industria parfumurilor…




13:08, 19.11.2016

Două tone de fasole și una de cârnați, pentru masa populară de 1 Decembrie

Zeci de bucătari cunoscuți vor prepara, de Ziua Națională, la Alba Iulia, în 'cel mai mare ceaun', 8.000 de porții de fasole cu cârnați, cărora li se vor adăuga chifle coapte la fața locului în…




20:19, 02.10.2016

Carte de bucate inalta de trei metri, cu retete inedite precum ”trandafiri murati” sau ”ciorba de burta sub forma de piramida”, lansata la Alba - GALERIE…

O carte de bucate de trei metri înălţime şi patru metri lăţime, dar fără file, care conţine reţete inedite precum ”trandafiri muraţi” şi ”ciorbă de burtă sub formă de piramidă”, a fost lansată, duminică, la Alba…




19:28, 02.10.2016

VIDEO: Show culinar cu chef Cosmin Toma, albaiulianul care și-a lansat cea mai mare carte de rețete din România, la Alba Carolina Food Fast. Tagliatelle…

Cei care au vizitat duminică ”Alba Carolina Food Fast” au putut urmări și un „spectacol” gastronomic oferit de chef Cosmin Toma, albaiulianul care a lansat în cadrul festivalului cea mai mare carte de rețete din…




18:53, 02.10.2016

Cea mai mare carte de bucate din România, lansată de chef Cosmin Toma

Lansarea a avut loc în cadrul unui festival gastronomic desfășurat la Alba Iulia. Cosmin Toma nu se află la prima performanță de acest gen, în urmă cu doi ani acesta prezentând publicului o carte de bucate de un…




17:17, 02.10.2016

FOTO: Show culinar cu Cosmin Toma la Alba Carolina Food Fest. Tagliatelle cu sos de ciocolată, îngheţată cu bacon şi cea mai mare carte de reţete din…

În ultima zi de la Alba Carolina Food Fest, chef Cosmin Toma a făcut demonstraţie de gătit. A prezentat „live” cum se pregătesc mai multe feluri de mâncare, mai deosebite. Odată cu show-ul culinar de pe Latura…




20:53, 29.09.2016

Sute de participanți și zeci de restaurante mobile, la „Alba Carolina Food Fest”, de la Alba Iulia

Sute de persoane au participat, în această seară, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, la „Alba Carolina Food Fest”, unde zeci de administratori de restaurante, sub diferite forme, așteaptă clienții cu cele…




14:03, 29.09.2016

Alba Carolina Food Fest - festival cu specialităţi culinare în Cetatea Alba Iulia

Fiecare restaurant va avea propiul meniu, astfel încât locuitorii oraşului şi turiştii vor putea regăsi specialităţi precum tacos, burritos, quesadilla, burgeri, costiţe sau clătite. Evenimentul se desfăşoară în…




20:03, 26.09.2016

Cea mai mare carte de rețete din România, lansată de un bucătar albaiulian. Euphoria are trei metri înălţime

Cea mai mare carte de rețete  din România este a unui bucătar din Alba Iulia și va fi lansată în 2 octombrie, la Food Fest. Euphoria este o carte de 3 metri înălțime și cuprinde patru rețete realizate de Cosmin…




13:18, 12.04.2016

Desteptarea:Workshop „ICT for Sustainable Development” organizat în cadrul proiectului BLISS la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a găzduit, luni, 11 aprilie 2016, Workshop-ul intitulat „ICT for Sustainable Development. Supporting the United Nations Sustainable Development Goals”, în cadrul proiectului…




13:44, 20.10.2015

Rețetă a la chef: Trandafiri murați

Pentru ''Rose de Toma'', așa cum și-a denumit rețeta autorul, este nevoie de mai mulți trandafiri cu petale, de preferat boboci, 300 ml. apă, trei linguri de zahăr, oțet, 2-3 foi de dafin, piper roșu și negru,…




13:24, 20.10.2015

DESTINAȚII CU GUST Alba: Trandafiri murați, o rețetă inedită de sezon

Murăturile, fie că sunt castraveți, varză, gogoșari sau gogonele, sunt nelipsite din cămara oricărui român, însă chef Cosmin Toma, cunoscut pentru inventivitatea și modul în care reinterpretează rețete clasice,…




14:37, 13.08.2015

FOTO: Medalia de aur pentru chef Cosmin Toma din Alba Iulia la prima competiție cu tematica „Bucătăria vegetariană”, desfășurată la Brașov

Unul dintre cei mai cunoscuți chefi din Transilvania, Cosmin Toma, din Alba Iulia, și-a demonstrat recent creativitatea și inventivitatea la prima competiție culinară din România cu tematica „bucătăria vegetariană”,…




11:34, 13.08.2015

DESTINAȚII CU GUST/ Chef din Alba Iulia, medalia de aur la prima competiție cu tematica 'Bucătăria vegetariană'

Unul din cei mai cunoscuți chefi din Transilvania, Cosmin Toma, din Alba Iulia, și-a demonstrat recent creativitatea și inventivitatea la prima competiție culinară din România cu tematica Bucătăria vegetariană,…




13:20, 17.07.2015

DESTINAȚII CU GUST Alba: Mămăliga, ingredient de bază pentru topșă, miezurei și mămăligani

Mămăliga este "ingredientul" de bază pentru mai multe feluri tradiționale de mâncare din județul Alba, cum ar fi topșa, miezurei și mămăligani, pentru care se mai folosesc produse pe care, în mod normal,…




11:11, 04.06.2015

Rețetă de chef: cei mai buni papanași

Un desert extrem de gustos, papanaşii preparaţi de chef Cosmin Toma te duc cu gândul, de ce nu, la sistemul solar după cum sunt „expuşi” în farfurie. Cunoscut ca un chef căruia îi place să reinterpreteze atât reţetele,…