Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:18, 08.07.2016

Cum repari o banană care s-a înnegrit

Se știe că bananele se strică repede și din momentul în care coaja lor devine neagră, nu mai sunt bune de consum. Unii cercetători afirmă că bananele foarte coapte au efecte pozitive asupra sistemului nostru imunitar.…




23:58, 04.07.2016

Cât de sănătoase sunt bananele bine coapte? De ce nu trebuie să ne ferim de punctele negre de pe coajă

Banana este una dintre cele mai populare fructe din lume. Statisticile arată că peste 90% din populația Europei cumpără banane cel puțin o dată pe lună. Unde mai pui că sunt indicate întotdeuana...




12:13, 14.06.2016

Negresă cu nectarine

Ingrediente (1 tavă) 170 g ciocolată neagră 85 g unt 25 g pudră de cacao 105 g făină 2 g praf de copt 1 praf de sare 2 ouă 200 g zahăr 60 ml cafeaPentru ornat frişcă de 32% grăsime 5 nectarine bine coapteIngrediente…




10:19, 13.06.2016

Uriaşa minciună a roşiilor româneşti coapte prea devreme, cu Ethrel!

Consumatorii au o singură metodă de a descoperi cu ochiul liber dacă leguma pe care o cumpără este sau nu coaptă mai repede decât normal. Astfel, tomatele, deşi sunt roşii pe dinafară, în general sunt...




16:17, 07.06.2016

NEBUNIE în Columbia! Participanţii unui festival s-au împroşcat cu roşii coapte (VIDEO)

Columbienii din Sutamarchan au celebrat sărbatoarea Tomatina.   Sute de localnici şi turişti au ieşit astăzi pe străzi şi s-au aventurat într-o bătălie plină de culoare.   Oameni au alergat cu zâmbetul pe buze…




13:43, 05.06.2016

REŢETA ZILEI: DUMINICĂ - Conopida coaptă, preparatul care te va încorona regele bucătăriei!

Pentru mulţi, duminica e ziua de răsfăţ! Unde e vorba de răsfăţ culinar, tot ce trebuie să faci este să-ţi pui şorţul şi să treci la treabă. Ziua de duminică vine cu o reţetă de-a dreptul delicioasă: conopida coaptă.…




12:32, 02.06.2016

Mâncare cu ouă coapte şi pastramă afumată

Mâncare cu ouă coapte şi pastramă afumată – Ingrediente (4 porţii) 8 ouă 1 lingură unt 2 linguri ulei 3 linguri făină 250 ml lapte 100 ml frişcă de gătit 33% grăsime sare piper negru 150 g pastramă afumată 1 crenguţă…




23:43, 28.05.2016

Cum stai cu ouăle? Dacă ai destule în frigider, încearcă reţetele pe care ţi le propunem

Coapte, cu şuncă Ingrediente: 6 ouă (de găină sau de prepeliţă), 6 felii de şuncă, 100 g brânză Cheddar, 6 felii de pâine, 6 roşii cherry, sare, piper. Preparare: se rumeneşte puţin şunca şi apoi se pune la răcit…




16:24, 19.05.2016

Pomi „toaletați” fără milă pe Calea Șagului: crengi cu cireșe coapte sub drujba muncitorilor de la Rogera. Ce spun angajații firmei FOTO

Muncitorii de la Rogera, firmă cu care Primăria Timișoara a semnat un contract pentru întreținerea spațiilor verzi, toaletează, de două zile, copacii Articolul Pomi „toaletați” fără milă pe Calea Șagului: crengi…




15:59, 12.05.2016

Mere coapte în sos de vanilie

Ai nevoie de: 4 mere 100 g marțipan 2 linguri de afine 4 bețe de scorțișoară ¾ l lapte 1 praf cremă de vanilie Zahăr și apă Cum pregătești: Scobești merele de semințe și le umpli cu marțipan și afine. În foecare…




09:38, 06.05.2016

LauraAdamache.ro: Cornulete cu crema de ciocolata

Sunt foarte fragede, iar crema de ciocolata, speciala pentru dulciurile coapte, le da un gust absolut minunat. Crema se poate folosi pentru orice desert copt tarte, biscuiti, cornuri dospite, cozonac etc. .Cornulete…




09:03, 29.04.2016

Mănânci bananele cu coaja maro pentru că sunt ”coapte”? Ce trebuie să știi despre ele

Preferi să mănânci bananele verzi sau atunci când sunt galbene și le eviți pe cât posibil pe cele cu coaja maronie pentru că sunt prea coapte pentru gustul tău? A venit vremea să te gândești…




12:44, 18.04.2016

Multi nu le mananca, desi COMBAT CANCERUL si LUPTA CU RADICALII LIBERI! Voi le consumati?

Mulţi nu le mănâncă, deşi COMBAT CANCERUL şi LUPTĂ CU RADICALII LIBERI! Voi le consumaţi? În timp ce unii le adoră, alţii le aruncă, deşi nu ar trebui excluse din alimentaţie, întrucât conţin unele substanţe extrem…




22:52, 30.03.2016

Varzari, placinte cu varza

Durata pregatire: 30 minuteDurata gatit: 40 minuteTotal: 1 ora si 10 minutePortii: 20 Varzari, placinte cu varza, sunt atat de gustoase Se fac din aluat dospit, pufos si umplutura de varza proaspata sau murata,…




00:04, 28.03.2016

Beneficiile consumului de banane coapte

Persoanele care prefera o bautura naturala la micul dejun sau cele care inlocuiesc sandvisul de la masa de pranz cu un fruct sanatos, stiu care sunt beneficiile bananelor pentru sanatatea organismului. Cu toate…




19:32, 16.03.2016

Mâncarea de post poate fi un adevărat DELICIU! Ofertele unor restaurante din Capitală

Şi mâncarea de post poate fi delicioasă. Restaurantele din Capitală şi-au adaptat meniurile pentru această perioadă în care creştinii se abţin de la produse de origine animală. Bucătarii se întrec în sugestii care…




15:44, 14.03.2016

Adevărul despre cartofii păstrați la congelator. Ce trebuie să ştii despre acest mod de depozitoarea

Congelarea este o modalitate foarte bună de a păstra proaspeți cartofii tăiați pentru a-i prăji sau pentru a-i prepara la cuptor. Însă trebuie să știi că acest mod de depozitare poate fi periculos pentru sănătate,…




22:45, 03.03.2016

Coapte sau verzi? Ce spun specialiștii despre consumul de banane

Cei mai mulți dintre noi credem că momentul cel mai bun pentru a mânca o banană este atunci când este coaptă. Specialiștii din domeniu susțin, însă, că există avantaje și dezavantaje indiferent dacă banana este…




23:24, 25.02.2016

Sanatate: Maslinele si beneficiile lor uimitoare pentru organism

Originar din Asia, maslinul este cultivat in prezent in sudul Europei. Maslinele verzi sunt culese inainte de a se coace, astfel incat contin o substanta cu gust usor amarui, oleuropein. Maslinele negre insa sunt…




13:18, 25.02.2016

Desertul PERFECT pentru o zi de final de februarie! Mere în pijamale, o prăjitură coaptă în... tigaie

 Ce poate fi mai bun decât o prăjitură cu mere? Vlădutz de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" a pregătit un desert foarte simplu de preparat, dar care îi dă pe spate pe cei dragi Ingrediente:…




14:29, 12.02.2016

Chiftele Nirvana, coapte la cuptor

Aceste chiftele coapte la cuptor sunt o combinaţie între mai multe reţete, motiv pentru care au primit şi numele de Chiftele Nirvana. Garnitura cu care se manâncă este la libera alegere a fiecăruia, de la piure…




02:37, 25.01.2016

Cum se preparau chisăliţa şi pohârla, minunile din băcătăria moldovenească. Câte feluri se făceau din poamele coapte

Poamele, prunele şi corcoduşele erau des folosite şi considerate produse de bază pentru mai multe tipuri de mâncare.    „Poamele sînt o mîncare gata pentru sătean. Cu mămăligă prăjită şi poame coapte,…




18:39, 14.01.2016

EXCLUSIV – Polițist teribilist, accident la Căpușu Mare! Gonea cu o autospecială „coaptă” și a intrat într-o altă mașină. Se lasă cu SCANDAL la IPJ Cluj

Polițistul din localitatea clujeană Căpușu Mare, Edveș Bogdan Lung, a fost implicat într-un grav accident rutier, petrecut chiar în localitate. Martorii spun că agentul gonea cu viteză, deși nu avea girofarurile…




15:43, 12.01.2016

Greșeala pe care o face toți când alegem bananele

V-aţi întrebat vreodată ce tip de banană ţi se potriveşte organismului tău? Te-ai gândit vreodată ce banană îţi ajută sistemul digestiv şi sănătatea în general?  Cercetătorii japonezi…




08:23, 07.01.2016

O plăcintă imensă cu umplutură tradițională de iarnă va fi coaptă și va putea fi degustată de Crăciunul pe stil vechi la Moscova

O plăcintă imensă va fi coaptă joi, 7 ianuarie, cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, și va putea fi degustată de vizitatorii festivalului "Călătorie spre Crăciun" organizat în Piața Manej din Moscova.…




07:03, 26.12.2015

Ghicește care banană este mai bună – Crudă sau coaptă?

Știati că proprietățile nutriționale ale bananelor se schimbă cu cât se coc mai mult? Cu cât sunt mai coapte, bananele sunt mai dulci. De ce? Pentru că, în banane se găsesc niște enzime care descompun amidonul…




17:28, 22.12.2015

Pere coapte cu migdale

Motto: „Mâncarea este simbolul dragostei atunci când cuvintele nu sunt adecvate” (Alan D. Wolfelt) Perele coapte – un desert rapid, simplu de pregătit și la îndemâna oricui. Ingrediente: 2 pere, 1 linguriță zahăr,…




02:18, 19.12.2015

Bananele, fructele care aduc fericirea: cum alungă depresia, de ce trebuie consumate bine coapte şi cine nu ar trebui să le mănânce

Pentru a fi siguri că beneficiem de toate substanţele nutritive pe care le conţine cel mai consumat fruct din lume, trebuie să fim atenţi atunci când le cumpărăm. Medicii spun că fructele proaspete şi coapte bine…




15:23, 09.12.2015

Coloacul împletit şi pâinea rotundă coaptă pe vatră, faima unei brutăriei maramureşene

Colacii împletiţi simbolizând cununa soarelui şi pâinea rotundă coaptă pe vatră aşa cum se întâmpla odinioară în satele transilvane au fost transformate într-o afacere de familie în urmă cu 20 de ani, când vechile…




11:03, 03.12.2015

Tuncilik rapid (de post)

Este o versiune rapidă, cu ingredinte semipreparate, a delicioasei salate turcești din legume coapte. Chiar dacă nu avem timp să coacem vinete, ardei și roșii o zi întreagă, ne putem bucura de gustul său cuceritor.Avem…