Ciorbelle - Stiri si informatii despre Ciorbelle | pagina 3 Ultima actualizare: 21:56:13, 17.06.2024
06:07, 12.10.2016
Supele şi ciorbele calde, de preferat în anotimpul rece. De ce ar trebui evitat amestecul oului cu smântâna
Trecerea la anotimpul rece face ca românii să schimbe oarecum registrul gătitului. Dacă în perioada de vară predominau salatele sau supele reci, acum ciorbele sau supele calde îşi fac loc în meniul zilnic al românilor.…
10:09, 05.10.2016
O gospodină din Ardeal a dezvăluit rețeta celei mai bune ciorbe de perișoare. Nu, nu îți va fi suficientă o oală!
Ciorbele sunt o diversificare binevenită în meniul nostru, mai ales în prag de toamnă. a1.ro vă propune o reţetă ardelenească pentru ciorbă de perişoare, una gustoasă și extrem de ușor de preparat. Rezultatul va…
13:29, 18.04.2016
Lara Fabian, despre concertul de la Cluj-Napoca: "Va fi mai mult decat o data in calendarul turneului meu. Voi lega o prietenie cu publicul" (INTERVIU)
Lara Fabian, despre concertul de la Cluj-Napoca: "Va fi mai mult decât o dată în calendarul turneului meu. Voi lega o prietenie cu publicul" (INTERVIU) Cântăreața belgiană Lara Fabian își va prezenta noul album…
16:13, 02.03.2016
CUM FACI O CIORBĂ, DUPĂ REȚETA NUTRIȚIONISTULUI. Greșeala URIAȘĂ pe care toate gospodinele o fac
Ciorbele de legume, cu sau fara carne, sunt extrem de nutritive si satioase. Nu trebuie sa renuntam la mancarurile traditionale, mai ales la ciorba, ci doar sa le reinventam putin si, bineinteles, sa stim alaturi…
18:53, 29.02.2016
Un nutritionist dezvaluie reteta ideala de ciorba! Vezi ce greseala fac gospodinele
Ciorbele de legume, cu sau fara carne, sunt extrem de nutritive si satioase. Nu trebuie sa renuntam la mancarurile traditionale, mai ales la ciorba, ci doar sa le reinventam putin si, bineinteles, sa stim alaturi…
10:55, 11.02.2016
Vită, porc sau pui, chiar nu poți să te opui! Secretul ciorbelor irezistibile a fost dezvăluit!
Indiferent dacă este vorba despre o ciorbă de pui sau de porc, există un mic secret ce face preparatele mult mai gustoase. La ciorbele de legume, savoarea este dată de cantitatea de morcovi, albitură și țelină…
02:23, 18.01.2016
Borşul de tărâţe, gustosul ingredient din ciorbele româneşti care combate alcoolismul şi previne infarctul miocardic
Borşul preparat din ingrediente naturale este bogat substanţe active, printre care minerale precum (magneziu, potasiu, sodiu, sulf, siliciu, mangan, iod. Vitaminele B şi PP, dar şi enzime şi acizi favorabili…
12:05, 21.03.2015
VIDEO Ce spune un tânăr american despre mâncarea românească. Cum s-a îndrăgostit de sarmale, de ciorbele cu borş şi de prăjiturile cu esenţă de rom
Tânărul vorbeşte despre două tipuri de mâncare întâlnite în România, cele pe care ţi le poţi cumpăra de pe stradă şi cele tradiţionale româneşti. La primul capitol aminteşte shaworma şi kebap-ul, în care “pun şi…
12:50, 20.02.2015
Cum sa gatesti gustos, dar fara multe calorii
Cum sa gatesti gustos si sanatos, fara multe calorii? Iata ce trebuie sa schimbi pentru a avea o alimentatie echilibrata. 1. La ciorbe se evita folosirea oului si a rantasului Ciorbele vor fi delicioase daca…
23:00, 16.12.2014
Cum sa scapati de bila lenesa doar prin alimentatie
Bila lenesa este, probabil, cea mai intalnita afectiune a acestui organ important in digestie. Cele mai bune alimente pe care trebuie sa le consume persoanele care au probleme cu fierea sunt preparatele usoare,…
16:36, 16.06.2014
Dr. Menci avertizează: Ciorbele făcute în casă ne îmbolnăvesc
Nici apa de băut nu mai este sănătoasă. Din păcate, aceasta poate provoca probleme de sănătate, potrivit prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. Conform acestuia, apa de la robinet are o calitate variabilă, însă clorinarea…
23:03, 07.04.2014
De ce trebuie să introducem CIORBELE în alimentanţia zilnică. Beneficiile preparatelor tradiţionale
Ati racit? Atunci o supa calduta este alimentul ideal care poate stimula vindecarea. Dar si o ciorba cu mult bors are un efect excelent pentru sistemul imunitar. Legume din belsug, apa, bors si condimente - iata…
09:03, 05.11.2013
Supa, cel mai bun aliat în dieta de slăbire
Supele si ciorbele au un rol important în alimentaţia sanatoasa si echilibrata. Sunt gustoase, saţioase si au un aport caloric relativ mic. De aceea, sunt recomandate atât celor care doresc sa îsi menţina greutatea…
07:18, 29.10.2013
Cat de sanatoase sunt supele si ciorbele
Supele si ciorbele sunt preparate traditionale ale bucatariei romanesti, folosite ca si fel principal sau doar ca simplu aperitiv inaintea acestuia.Din punct de vedere al tolerantei digestive, sunt preparate foarte…
09:58, 17.05.2013
Nu se lasa cu niciun pret! Constantin Iosef si-a redeschis fast-food-ul de la Obor, chiar daca afacerea e una in pierdere!
Dupa despartirea de Teo Trandafir, Constantin Iosef a incercat sa faca afaceri, in asa fel incat nu numai sa poata sa isi asigure traiul, ci sa dea lovitura pe plan financiar. Numai ca socoteala din targ nu se…
03:00, 18.12.2012
Sarmalele conduc in topul vanzarilor din restaurante
In clasamentul celor mai solicitate mancaruri in restaurante urmeaza tochitura, snitelele si ciorbele. Sarmalele conduc de peste zece ani in topul preferintelor romanilor care mananca la restaurant, urmate…
14:28, 25.06.2012
Ce MENIU va avea la puscarie ADRIAN NASTASE – Foto
La Rahova, se fac deja pregătiri pentru primirea fostului premier. Adrian Năstase va avea propria lui cameră la spitalul din incinta închisorii. Surse din cadrul penitenciarului au declarat, în exclusivitate pentru…
19:26, 10.04.2012
Rouge, duşmanca ciorbelor, ”fana” Paştelui
Adriana Alexandru, Rouge pe numele său de scenă, recunoaşte că nu petrece prea mult timp în bucătărie dat fiind faptul că timpul nu-i permite, motiv pentru care a-şi angaja o manajeră care să-i gătească. Cu toate…
22:40, 05.01.2012
Cum întreţinem aparatele electrocasnice.
Ciorbele, sosurile, fripturile, cam tot ce ati gatit se va 'observa" pe aragazul sau in cuptorul dumneavoastra. De aceea, va recomandam ca dupa fiecare utilizare a acestor aparate electrocasnice sa le curatati…