Cherhanaua Ancora - Stiri si informatii despre Cherhanaua Ancora | prima pagina Ultima actualizare: 08:21:03, 04.05.2024
14:30, 15.10.2021
Ce prețuri sunt la Cherhanaua Ancora, restaurantul lui Marius Tucă. E ireal cât costă o ciorbă și un tiramisu
De câțiva ani de zile, Marius Tucă a dat lovitura în domeniul afacerilor de când și-a deschis restaurantul de pe malul lacului Herăstrău din Capitală. Ce prețuri cere vedeta în localul său pentru o ciorbă sau o…
07:10, 18.01.2015
Cele mai bune “bucatarii” din restaurantele bucurestene au fost premiate. Unde se mananca cel mai bine in Capitala
Publicatia online Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, dupa specificul lor, titlul "Restaurantul anului 2014 in Bucuresti" fiind adjudecat de Zexe, pentru ca "s-a…
12:05, 17.01.2015
Care sunt cele mai bune "bucătării" din restaurantele bucureştene în 2014
Titlul "Restaurantul anului 2014 în Bucureşti" i-a revenit restaurantului Zexe, pentru că "s-a evidenţiat cu ceva mai mult decât cea mai bună mâncare din bucătăria sa". În ceea ce priveşte premiile pentru…
07:15, 05.01.2015
Ce face Marius Tuca in prezent, dupa ce a renuntat la TV
Marius Tuca era in anii 90 cel mai cunoscut jurnalist de televiziune, moderand propriul talk-show la Antena 1, productie care se bucura de mare succes. In anii 2000, a decis sa renunte la cariera in televiziune…
10:50, 15.12.2014
Poveștile Ancorei. Fericirea vine Luni
15 decembrie 2014Va fi intuneric afara cat sa inceapa povestea. Focul va arde in semineu, vei furisa privirea prin ferestrele mari catre lac si padure. Nici nu vei crede ca te afli in mijloc de Bucuresti, ci intr-un…
13:05, 01.11.2014
Poveștile Ancorei. De la știucă umplută la malasolcă...
Prima săptămână a lui Brumar stă sub semnul... știucii. Al „știucii umplute”, îndeosebi, căci ea este vedeta de necontestat a Sărbătorilor Ancorei. După crap și caras (veri de-al doilea într-ale vietăților acvatice),…
13:21, 01.08.2014
Campania "România, tare de tot" a Intact Media Group, un nou eveniment extraordinar
Cherhanaua Ancora a fost locul ales de Intact Media Group pentru a desfăşura unul dintre evenimentele campaniei “România, tare de tot”. Oaspeţii, prieteni şi colaboratori ai Grupului de presă, au primit o...
13:36, 18.05.2014
Poveștile Ancorei. O carafă de floare frizantă...
Greu s-a mai dezmorțit și primăvara asta! De parcă soarele se înrudește cu-o familie de raci, dintr-aceia de prins în sac în lunile fără „rrrrr” și de-adus la masă, cu scordolea. Când făcea timpul cel bun un pas…
14:12, 12.04.2014
Poveștile Ancorei: Sălcii de Florii și-o ciorbă iute cu midii și rapane
O după amiază la țărmul Herăstrăului, ale cărui perdele de sălcii și zadă se tot îndesesc, o dată cu primăvara ce înaintează în vârstă, redeșteaptă amintirea Floriilor din copilărie… În drumul spre biserică, opream…
10:45, 16.02.2014
Poveștile Ancorei. Peștele pescarului de oameni
O dată ajuns pe cupola Catedralei Sfântului Petru din Vatican - deh!, ca turistul care-n Roma gurmandă nu vrea să rateze nici una dintre etapele care hrănesc şi sufletul (cel de care prea adesea uităm), foamea…
13:21, 27.01.2014
POVEŞTILE ANCOREI: Un calcan și o “turbotieră”
În bucătăria micului “studio” închiriat preț de-o vacanță, la Nisa, stau de povești (culinare, cum altfel?) cu Annie Papa, gazda mea, pe sfert grecoaică, pe trei-sferturi provensală și pe de-a-ntregul artistă.…
15:42, 25.11.2013
Dintre restaurantele mari ale Herastraului
Cherhanaua Ancora e in Parcul Herastrau, si cei de acolo insista sa folosim ambele cuvinte in nume, deoarece mai e un restaurant Ancora in Bucuresti si nu vor sa ii confunde lumea cu ei. Asadar, daca te-ai lua…
12:51, 25.11.2013
Poveştile Ancorei. Trei legende şi-un zargan
Dacǎ nu mi-aş lua în serios rolul de cronicar al orelor de masǎ (de potolire a poftelor gurmet-gurmande cu fel de fel de bucate), m-aş face... povestaş. Sǎ-nşir mǎrgǎritare şi legende pe firul subţire al serilor…
21:27, 08.11.2013
Poveştile Ancorei. Nǎvodul cu peştii cei mici
Cât încǎ nu au început sǎ batǎ vântoasele iernii peste Mediterana, sǎ ne mai aventurǎm o datǎ în mǎrile Sudului, lǎsându-i în seama Zeului Thor pe vikingi. Ne-aşteaptǎ urmaşii lui Odiseu, rǎspândiţi pe toate insulele…
08:30, 01.11.2013
Poveştile Ancorei. Gravlax: istoria somonului îngropat în nisip
Dupǎ ce am fǎcut escalǎ într-un port „din Sud”, sǎptǎmâna asta vom cǎlǎtori cât mai aproape de Cercul Polar. Tot mai aproape. (Şi nu neapǎrat în întâmpinarea iernii ce va veni). Plecarea – pe-un drakkar viking…
07:30, 01.11.2013
Poveştile Ancorei. Istoria somonului îngropat în nisip
Dupǎ ce am fǎcut escalǎ într-un port „din Sud”, sǎptǎmâna asta vom cǎlǎtori cât mai aproape de Cercul Polar. Tot mai aproape. (Şi nu neapǎrat în întâmpinarea iernii ce va veni). Plecarea – pe-un drakkar viking…
17:09, 24.10.2013
Poveştile Ancorei. Supa de peşte, de la Archestratos din Gela la... chef Florin
Toamna târzie şi iarna – şi nu vara cea asaltată de turişti – sunt cele mai bune anotimpuri pentru o supă de peşte pregătită “à la grecque”. Însă câţi români se-aventurează în insulele Eladei, când vântul începe…