Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:48, 05.03.2014

Consumul ridicat de carne şi brânzeturi la vârsta mijlocie este „la fel de periculos ca şi fumatul”

    Un consum ridicat de carne şi brânzeturi la vârsta mijlocie este „la fel de periculos ca şi fumatul”, sporind riscul de apariţie a cancerului şi de deces, spun autorii unui studiu ştiinţific care a stârnit…




10:18, 13.10.2013

Cele mai puternice substante impotriva ingrasarii se afla in organismul nostru

Oamenii de stiinta spun ca au gasit o noua solutie pentru cei care vor sa arda mai repede grasimea din corp, fara a renunta la mancare.Cheia ar sta in doi importanti neurotransmitatori, serotonina si adrenalina.…




20:06, 04.10.2013

Ingredientul-minune al vinului, bun pentru sanatate

vin rosu Vinul rosu contine o substanta chimica numita resveratrol, care are proprietati anti-imbatranire. Desi unii specialisti afirmau contrariul, resveratrolul aduce multe beneficii corpului nostru.O noua cercetare…




17:02, 06.02.2013

Încerci să slăbești dar nu poți? Iată aici motivul explicat de cercetători

Oamenii de știință au reușit să deslușească misterul din cauza căruia unele persoane obeze nu pot să slăbească nici măcar cu ajutorul curelor de slăbire.Cercetătorii de la Garvan Institute of Medical Research din…




14:28, 28.12.2012

Reuşită EPOCALĂ a chinezilor. Descoperirea care ar putea schimba lumea

Descoperirea a fost publicată în numărul din decembrie al publicației Cell Metabolism și a pornit de la o cercetare începută în 2005 pe îmbătrînirea prematură, progeria, o boală rară care afectează unul din patru…




21:28, 03.08.2011

Dietele ne fac canibali

Când suntem chinuiţi de foame, celulele creierului încep "să se mănânce" între ele. Cercetătorii americani spun că este vorba despre aşa-zisul fenomen de "autofagie", când celulele…