Cafestolul - Stiri si informatii despre Cafestolul | prima pagina Ultima actualizare: 07:16:36, 23.05.2024
06:46, 11.09.2022
(BINE DE ȘTIUT) Cafeaua la filtru este mai sănătoasă decât cea pregătită la ibric
Boabele de cafea conţin diterpene, substanţe organice din care principalele sunt cafestolul şi kahweolul. Unele studii au arătat că aceste substanţe duc la creşterea uşoară a colesterolului rău (LDL) din sânge.…
11:03, 26.02.2016
Bei CAFEA LA IBRIC? Faci mare greseala! Ce spun specialistii despre asta
Specialistii au dat verdictul. Cafeaua facuta la ibric nu este recomandata! Consiliul olandez pentru sanatate a facut public un studiu conform caruia cafeaua la filtru este mai sanatoasa. Boabele de cafea contin…
14:54, 04.02.2016
Bei CAFEA LA IBRIC? Cea mai mare greşeală! Ce spun experţii în sănătate
Specialiştii au dat verdictul. Cafeaua făcută la ibric nu este recomandată! Consiliul olandez pentru sănătate a făcut public un studiu conform căruia cafeaua la filtru este mai sănătoasă Boabele de cafea conţin…
09:03, 29.01.2016
Consiliul olandez pentru sanatate: Cafeaua la filtru este mai sanatoasa decat cea pregatita la ibric
Cafeaua preparata la filtru este mai sanatoasa decat cea pregatita la ibric, evidentiaza Consiliul olandez pentru sanatate intr-o noua directiva care vizeaza o alimentatie sanatoasa. In aceasta directiva, Consiliul…
16:54, 28.01.2016
Cafeaua la filtru este mai sănătoasă decât cea pregătită la ibric
Cafeaua preparată la filtru este mai sănătoasă decât cea pregătită la ibric, evidențiază Consiliul olandez pentru sănătate într-o nouă directivă care vizează o alimentație sănătoasă. În această directivă, Consiliul…
15:02, 28.01.2016
Orice persoană trebuie să știe asta: Cafeaua la filtru sau la ibric? S-a aflat care este cea dăunătoare pentru sănătate
Cafeaua preparată la filtru este mai sănătoasă decât cea pregătită la ibric, evidențiază Consiliul olandez pentru sănătate într-o nouă directivă care vizează o alimentație sănătoasă. Potrivit Agerpres,…
12:57, 28.01.2016
Consiliul olandez pentru sănătate: Cafeaua la filtru, mai sănătoasă decât cea la ibric
Boabele de cafea conțin diterpene, substanțe organice din care principalele sunt cafestolul și kahweolul. Unele studii au arătat că aceste substanțe duc la creșterea ușoară a colesterolului rău (LDL) din sânge.…