Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:00, 29.04.2022

Dealul cu pivnițe, locul unde duminică se prepară aproape 300 de litri de bogrács

Dacă vremea va fi frumoasă, doritorii de distracție, dar și de preparate culinare locale sunt așteptați în dealul cu pivnițe de lângă localitatea sălăjeană Vârșolț. Aici va avea loc sărbătoarea câmpenească „Majális”,…




20:30, 05.04.2022

Eveniment caritabil pentru careienii afectați de explozia din 27 februarie

Duminică, 27 februarie 2022, la ora 7,30, a avut loc o explozie la  unul din blocurile cu 4 etaje din Piața Avram Iancu din centrul orașului. În urma deflagrației au rămas fără locuințe 16 familii. Au decedat 3…




08:05, 06.09.2021

Festivalul prunelor la Crasna: silvoiță, zboruri de agrement și mult bogracsos!

Demonstrații culinare, multe preparate la ceaun, zboruri de agrement, prezentarea tehnicilor de obținere a pălincii și silvoiței, concerte, dar și competiții sportive, de toate acestea au avut parte de vineri până…




07:18, 22.02.2019

Sărbătorește românește de Dragobete, la WERK!

Pentru că „Dragostea trece prin stomac”, de Dragobete te așteptam cu un Bufet tradițional, marca chef Zamfira Mihai și muzică de petrecere cu Taraful Mariana Risipitu. Anunț pentru GURMANZI! Duminică,…




15:57, 19.09.2016

Maghiarii din Sălaj au sărbătorit cu muzică, dansuri şi concursuri gastronomice

Timp de patru zile, mai exact în intervalul 15-18 septembrie, maghiarii din Sălaj au sărbătorit cu prilejul „Festivalului minorităţilor naţionale şi al gastronomiei maghiare”. Manifestarea a debutat cu un concert…




10:37, 14.09.2016

Maghiarii sălăjeni, aşteptaţi să petreacă de ziua lor

Comunitatea maghiarilor din Sălaj va petrece la finalul acestei săptămâni, cu prilejul „Zilelor Maghiarilor din Sălaj – Festivalul minorităţilor naţionale şi a gastronomiei maghiare”. Manifestarea este organizată…




11:18, 07.10.2015

Au luat „Bograciul de aur”

Echipa din Sălacea a fost premiată şi pentru cea mai bună servire la Festivalul cărnii de vită de la Hortobagy. Un nou succes gastronomic marca Valea Ierului. Al III-lea premiu pentru bucătarii din Otomani şi Sălacea,…




00:40, 29.01.2015

Serbările Galante ale AJVPS Vâlcea – 2015

A devenit o tradiţie respectată cu sfinţenie ca în a doua lună a noului an, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi să organizeze în incinta Complexului Metropolitan (din Ostroveni) „Balul Vânătorilor…




17:05, 16.01.2015

Concurs de bogracs, bal caritabil și „Ziua Florilor” pentru îmbunătățirea imaginii Spitalului Județean

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare dorește schimbarea imaginii instituției prin organizarea de manifestări care să aducă venituri suplimentare. Despre proiectele ce urmează a fi organizate în... ----




14:57, 05.10.2014

Demonstraţie de gătit la ceaun în Zalău

Demonstraţie de gătit la ceaun în Zalău Astăzi, 14:47 Comentează de Adrian Lungu, Sălaj Evenimentul îşi propune să determine populaţia să consume mai multe alimente gătite în casă, fiind mult mai sănătoase decât…




09:00, 25.09.2013

Întâlnire între generaţii la Liceul German sătmărean

 Vineri ,27 septembrie, incepând cu ora 12,00, organizatia Gutenberg vă invită la Liceul German „Johann Ettinger”din Satu Mare  să descoperiti adevăratele povesti ale „vietii de după liceu” spuse de către generatile…




10:45, 20.09.2013

Maghiarii din Sălaj se întrec duminică în vinuri şi bogrács

Sărbătoarea începe de la ora 12.00, cu spectacolul formaţiilor de dansuri populare din judeţ. În paralel, de la ora 14.00 va avea loc o paradă a producătorilor de struguri şi vin, în timp ce la corturile ce vor…




10:39, 20.09.2013

Maghiarii din Sălaj se între duminică în vinuri şi bogrács

Sărbătoarea începe de la ora 12.00, cu spectacolul formaţiilor de dansuri populare din judeţ. În paralel, de la ora 14.00 va avea loc o paradă a producătorilor de struguri şi vin, în timp ce la corturile ce vor…




10:56, 10.06.2013

“MasterChef”: Ce fac acum concurenţii din sezonul al doilea

In marea finala Aida si Alex, castigatorii primelor doua locuri, au primit si cate un curs de sase zile la Academia Barilla din Italia, astfel ca amandoi abia asteapta sa descopere secretele acestei bucatarii.…




15:36, 09.06.2013

Ce mai fac concurenţii de la „MasterChef“

În marea finală, Aida Parascan a primit 50.000 de euro şi, la fel ca şi Alexandru Hora care s-a clasat pe locul secund, a fost recompensată cu un curs de şase zile la Academia Barilla din Italia. A doua câştigătoare…




12:44, 09.06.2013

Vezi ce fac ACUM CONCURENŢII de la MasterChef! FOTO

Fie că s-au apucat de cursuri de bucătari, că s-au angajat în restaurant sau că merg la evenimente culinare, toţi concurenţii trăiesc încă pe pielea lor schimbarea adusă de "MasterChef". Aida Parascan…