Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

08:10, 02.02.2015

Top 5 vitamine care protejeaza impotriva cancerului

Cea mai buna cale de a infrange in mod natural cancerul este de a adopta un stil de viata care sa il previna. Hrana sanatoasa, bogata in nutrienti, este o parte esentiala a oricarui plan anticancer. Aici sunt top…




14:25, 03.01.2015

Sanatate: Proprietatile sucului de morcovi

Cele mai importante componente ale morcovilor sunt vitamina A si betacarotenul, care ajuta la mentinerea vederii si la sustinerea tesutului epitelial. Betacarotenul este un bun agent antioxidant impotriva radicalilor…




14:40, 23.12.2014

MIRACOLUL 100% natural din pahar: regleaza GLICEMIA, scade riscul de CANCER, curata SANGELE

MIRACOLUL 100% natural din pahar: reglează GLICEMIA, scade riscul de CANCER, curăţă SÂNGELE Nu este doar o băutură delicioasă, ci şi una extrem de sănătoasă. Se ştie că morcovii îmbunătăţesc vederea, însă…




00:30, 04.12.2014

Ceaiul de gălbenele, remediu pentru gripă și gâtul inflamat

Ceaiul de gălbenele este un remediu binecunoscut părinților și bunicilor noștri! Fiind o plantă deosebit de puternică și versatila, acesta a fost folosită ca remediu naturist timp de sute de ani. Gălbenelele, pe…




19:25, 01.12.2014

LEGUMA care combate mai multe tipuri de CANCER

Cercetătorii au descoperit că această legumă gătită la cuptor ucid până la 65% din celule canceroase. Dar beneficiile pentru sănătate ale cartofilor dulci nu se limitează la studiile de laborator. Potrivit…




10:40, 25.11.2014

Ananasul, recomandat in perioadele de suprasolicitare

Un fruct la indemana oricui, ananasul poate fi consumat in orice anotimp al anului. Usor de digerat, contine fibre, apa, complexul de vitamine B, mangan, potasiu, magneziu, betacaroten. Datorita continutului de…




11:40, 05.11.2014

Rosiile mentin sanatatea oaselor

Cultivate in Europa de sute de ani, rosiile sunt gustoase si au numeroase beneficii asupra sanatatii. Scazute in calorii si bogate in vitamine, reprezinta o buna alegere pentru o mai buna functionare a organismului.…




21:36, 12.10.2014

Este super-leguma toamnei: De ce e bine să consumăm varză

- Sursă de fibre. Tratează constipaţia şi reglează digestia. - Sucul de varză tratează ulcerul şi protejează mucoasa stomacului. - Acidul folic din varză este excelent pentru femeile însărcinate. - Femeile care…




09:03, 30.09.2014

FRESH-REFRESH. Beneficiile ascunse ale pătrunjelului

Pătrunjelul e iarba care nu lipseşte niciodată din mâncărurile romanilor. Şi pe bună dreptate! Nu doar că firele de pătrunjel dau o aromă plăcută dar au şi numeroase beneficii asupra sănătăţii. Cu toţii avem în…




18:00, 12.09.2014

Secretul unui BRONZ perfect: o LEGUMĂ banală te ajută să-ţi menţii trupul ciocolatiu mai mult timp

Daca iti doresti sa te bucuri de o piele ciocolatie, trebuie sa incepi un ritual specific de ingrijire care sa-ti protejeze pielea de efectele nocive ale razelor solare si, in acelasi timp, sa te ajute sa obtii…




22:06, 28.08.2014

SĂNĂTATEA TA: Cătina, planta care ţine bolile la distanţă

Atât cătina albă, cât şi cea roşie sunt tonice, combat forme diferite de anemie şi contribuie, prin conţinutul crescut de vitamina C, la detoxifierea organismului. Betacarotenul, necesar ochilor, se găseşte în…




21:03, 08.08.2014

Morcovul, sanatate curata! Iata argumente ca sa te convingi!

Morcovii sunt o sursa importanta de fibre, vitamina B1, B2, B6, vitamina C, vitamina K, biotina, potasiu si tiamina. Cel mai important element continut de morcovi este betacarotenul, un antioxidant ce-i confera…




07:00, 08.08.2014

Cinci motive pentru a consuma zilnic morcovi

Morcovii sunt o sursă importantă de fibre, vitamina B1, B2, B6, vitamina C, vitamina K, biotină, potasiu şi tiamină. Cel mai important element conţinut de morcovi este betacarotenul, un antioxidant ce-i conferă…




12:30, 03.08.2014

Beneficiile mai puțin cunoscute ale nectarinelor

Despre nectarine, fructe savuroase și aromate de vară, se spune că au fost atât de apreciate încât numele lor se trage de la “nectarul zeilor”. Nectarinele (Prunus persica), din familia Rosaceae, sunt cunoscute…




17:06, 31.07.2014

NU ȘTIAI! Un fruct consumat vara face MINUNI: vindecă numeroase BOLI și protejează de CANCER

Nectarinele au numeroase beneficii și e indicat să le consumi mai ales vara, pentru că protejează împotriva razelor dăunătoare și suplinesc pierderile de minerale cauzate de transpirație. Nectarine au pulpa roșie,…




16:51, 28.07.2014

Vrei un bronz perfect? Iată ce trebuie să mănânci

Alimentele bogate betacaroten şi vitamina E, cum sunt morcovii, cresc producţia de melanină, pigmentul care dă culoarea pielii. De asemenea, pentru a obţine repede o culoare aurie, indicate sunt legumele de culoarea…




16:03, 27.07.2014

Previne atacurile cerebrale si are proprietati anticancerigene - iata care este fructul cu aceste beneficii!

Pepenele rosu este fructul cu care trebuie sa ne rasfatam intreaga vara daca vrem sa ne hidratam corpul pe vreme caniculara. Iata cate beneficii are acest fruct, potrivit clicksanatate.ro: "Spala" rinichii Pepenele…




10:12, 20.07.2014

Sucul de legume care INTINERESTE

Sucul de legume care INTINERESTE morcov + rosii + lamaie Betacarotenul din morcov da o culoare placuta pielii si este un antioxidant important in prevenirea imbatranirii celulelor. Asocierea morcovilor cu rosiile…




12:36, 17.07.2014

Ce sa faci ca sa te tina bronzul mai mult

Pentru un bronz de durata, unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont este hidratarea. Aceasta ajuta la regenerarea celulelor cutanate, implicit la pastrarea supletei pielii, prin urmare,…




10:27, 17.07.2014

Ce trebuie sa faci daca vrei sa-ti creasca parul mai repede

Masajul stimuleaza fluxul sangvin de la nivelul scalpului si astfel nutrientii ajung mai usor in foliculul parului. Maseaza-ti scalpul in fiecare zi, timp de cinci minute, cu varful degetelor, pe parul uscat sau…




03:12, 07.07.2014

Uleiul de morcovi, secretul tenului bronzat

Cu siguranţă ai auzit  cât de plin de vitamine este morcovul şi cât de bun pentru pielea ta. Şii însă că te ajută să te bronzezi mai repede şi mai intens? Poţi ave aun ten frumops bronzat fără să cheltuieşti prea…




15:21, 27.06.2014

5 motive pentru a consuma cat mai multe visine!

Aceste fructe delicioase sunt o reala comoara! Gustul acrisor al visinelor este mult mai accesibil in compoturi si tarte, dar trebuie sa intelegem ca cel mai indicat este sa le consumam in stare naturala, intructa…




11:03, 27.06.2014

Mănâncă zilnic 4-5 caise! Uite ce efect vor avea asupra organismului tău

Patru, cinci caise zilnic - iata ce va recomanda medicii sa mancati, vara. Au un continut inalt in betacaroten, asadar aveti un aliat impotriva razelor ultraviolete. Totodata, contribuie si la prevenirea bolilor…




23:33, 17.06.2014

CIREŞELE, izvor de sănătate! Uite DE CE ESTE BINE SĂ LE MĂNÂNCI

Cireşele conţin peste 75% apă, trăsătură care le face ideale în curele de slăbire, deoarece au puţine calorii (63 calorii la 100 grame), previn deshidratarea, conferă senzaţia de saţietate, graţie fibrelor solubile…




13:48, 03.06.2014

Rosiile, o buna alegere pentru organism

Rosiile, scazute in calorii si bogate in vitamine, reprezinta o alegere benefica pentru o buna functionare a organismului. Rosiile contin numeroase vitamine, precum vitamina A, care ajuta la imbunatatirea vederii,…




21:00, 27.05.2014

Se apropie vremea caiselor! La ce sunt bune!

caise Bogate in betacaroten, vitaminele B3, C si E, in fibre si zaharuri simple, dar si in oligoelemente precum: magneziu, potasiu, fosfor, fier, calciu, fluor, brom ori cobalt, caisele furnizeaza energie organismului…




21:30, 28.04.2014

Betacarotenul si efectele sale miraculoase pentru sanatate

Morcovi Majoritatea fructelor si legumelor de culoare verde-galben-portocaliu sunt surse bogate in betacaroten, insa cele mai mari concentratii se regasesc in: Per 100 gr – varza kale, morcovi, broccoli,…




10:36, 26.04.2014

Busuiocul, o planta care face minuni

Previne cancerul Busuioscul este cunoscut și pentru proprietățile sale antioxidante, care protejează organismul de radicalii liberi, acele molecule ce pot declanșa boli grave, precum cancerul. In plus, busuiocul…




13:36, 21.04.2014

De ce este sanatos sa mananci varza

Varza este bogata in substante ce ne ajuta sa luptam impotriva multor boli, printre care se numara si temutul cancer, astfel ca poate fi usor considerata un aliment miraculos! Vezi si: Slabeste…




20:51, 18.04.2014

Gustari care lupta cu kilogramele in plus si cu timpul

Sa invatam sa renuntam la gustarile nesanatoase si sa le inlocuim cu alimente benefice, atat pentru silueta, cat si pentru sanatatea noastra. Sa nu mai intram in magazine, ci sa luam cu noi, la birou, in caserole…