Aromatul - Stiri si informatii despre Aromatul | pagina 3 Ultima actualizare: 01:06:15, 02.06.2024
10:41, 28.10.2023
„Semințe cu suflet”, un proiect din dragoste pentru soiurile românești
Soiurile de legume, fructe și plante aromatice autohtone sunt gustoase, chiar sublime, dar cam lipsesc din piețele românești. Câțiva oameni inimoși au înființat grupul „Semințe cu suflet” pentru a salva soiurile…
18:05, 27.10.2023
Ingredientele care trebuie adăugate în apă când fierbi pieptul de pui. Așa va avea un gust aromat
Pieptul de pui este comod de preparat, economic, versatil și cu un conținut scăzut de grăsimi. Este popular printre cei care caută să mănânce ușor sau sunt la dietă, însă, de multe ori, absența grăsimilor îl face…
10:00, 27.10.2023
Rețetă de pulpe de pui aromate la cuptor. Un preparat care te va ajuta să-i surprinzi pe cei dragi
Weekend-ul se apropie cu pași repezi și ne-am gândit să-ți prezentăm o rețetă cu care vei reuși să-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Pentru zilele următoare poți găti pulpe de pui aromate la cuptor.…
16:25, 26.10.2023
Ruladă de pui cu kaiser. Cum o prepari ca să fie suculentă și aromată
Rulada de pui cu kaiser – Ingrediente 2 bucăți piet de pui fără os 8 felii de kaiser 10 ciuperci tăiată feliuțe subțiri 2-3 căței de usturoi sare și piper Ruladă de pui cu kaiser – Mod de preparare Se încălzește…
19:10, 23.10.2023
Secretul unei pâini pufoase și aerate: Cum obții rulouri dulci moi și aromate
Pentru obținerea unei pâini pufoase, aerate și un gust plăcut de unt este nevoie să cunoști un secret special. Este vorba despre o rețetă foarte simplă care presupune adăugarea în aluat a unui ingredient ce produce…
12:21, 23.10.2023
Trucurile imbatabile prin care poți să păstrezi pătrunjelul gustos și aromat LUNI DE ZILE
Pătrunjelul este unul dintre cele mai populare condimente din bucătăria noastră. În plus față de gustul său unic și aromele puternice, pătrunjelul este și o sursă bogată de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina…
11:05, 23.10.2023
Trucurile imbatabile prin care poți să păstrezi pătrunjelul gustos și aromat LUNI DE ZILE
Pătrunjelul este unul dintre cele mai populare condimente din bucătăria noastră. În plus față de gustul său unic și aromele puternice, pătrunjelul este și o sursă bogată de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina…
09:55, 19.10.2023
Rețetă de prăjitură de casă cu cremă de iaurt și fructe. Ingredientul secret din compoziție care o face aromată
Ne apropiem de weekend, iar în cazul în care ai două zile libere, te poți ocupa de prepararea unui desert cu adevărat delicios. Pe cei ce vor veni la tine în vizită îi vei impresiona categoric. Nu ai nevoie de…
15:45, 18.10.2023
Cum să faci focaccia cu ierburi aromatice
Focaccia cu ierburi aromatice se coace în cuptor și se prepară dintr-un aluat simplu din făină, ulei și apă. Rețeta noastră este săracă în grăsimi și este perfectă pentru o alimentație echilibrată.Rețetă focaccia…
12:50, 17.10.2023
Rețetă sos Hollandaise
Este timpul sparanghelului! Și ce se potrivește mai bine cu acestă legumă delicioasă decât un sos Hollandaise rafinat? Vă arătăm cum să pregătiți rapid acest sos de unt bătut. Sosul olandez se prepară doar în 15…
10:30, 16.10.2023
Rețetă de plăcintă americană cu mere și scorțișoară. Cel mai aromat desert al acestei toamne
Plăcinta americană cu mere și scorțișoară este unul dintre cele mai potrivite deserturi în perioada sezonului răcoros. Gospodinele au șansa să găsească cele mai delicioase și potrivite mere pentru plăcinta lor…
22:00, 14.10.2023
Ce să pui în fiecare cotor de varză murată înainte de a o aşeza în butoi. Aşa va fi aromată şi va rezista până după Crăciun
Dacă vrei și tu să pui varză la murat în această toamnă, este important să te asiguri că ai toate ingredientele necesare pentru ca aceasta să iasă gustoasă și crocantă, dar să respecți și toți pașii necesari. Află…
16:45, 14.10.2023
Rețeta care garantează un desert fraged și aromat. Ce pui în plăcinta cu mere ca să iasă perfectă
Desert ușor de preparat și delicios, plăcinta cu mere iese perfectă după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Preparatul care se topește în gură se gătește după mai mulți pași, care trebuie respectați…
15:05, 13.10.2023
Cum se fac gogoșile umplute cu gem. Trucuri ca să iasă pufoase și aromate. Rețeta cu care nu vei da greș
Gogoșile au fost și încă sunt un desert foarte bun, mai ales dacă adăugăm gemul preferat. Cu toții ne amintim de gogoșile făcute de bunici, acelea erau cele mai bune. Aflați în rândurile următoare cum se fac gogoșile…
19:35, 12.10.2023
Rețeta lui chef Sorin Bontea pentru cei mai gustoși ardei umpluți. Ce să pui în carne ca să iasă aromați
Chef Florin Bontea a spus care este rețeta lui preferată de ardei umpluți. Își delectează mereu familia cu acest preparat foarte gustos. Vezi mai jos ce secrete ascunde această rețetă. Rețeta lui chef Sorin Bontea…
09:11, 12.10.2023
Rețete de piure de mazăre – cum faci piure cremos și aromat de mazăre
Piureul este una dintre cele mai consumate garnituri. Se poate alătura aproape oricărui preparat culinar, are un gust aromat, o textură fină și este îndrăgit de toți membrii familiei. Iată mai jos câteva idei de…
13:15, 10.10.2023
Ingredientul secret pe care să îl pui peste cartofii înăbuşiţi. Aşa vor ieşi aromaţi, vei fi lăudat pentru reţetă
În mai puțin de o jumătate de oră, poți pune pe masă pentru familie și prieteni un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Cu un simplu truc, vei transforma o mâncare banală într-un deliciu. Află, din rândurile…
12:30, 06.10.2023
Trucul genial prin care peștele nu se va mai lipi de tigaie. Va fi aromat și crocant
Dacă îți place să mănânci pește, însă nu știi cum să îl gătești acasă, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți explică ce truc să pui în aplicare pentru a nu se mai lipi de tigaie. Dacă vei proceda astfel,…
13:40, 05.10.2023
Desertul aromat cu care nu dai greș. Cum faci cea mai bună plăcintă de dovleac, prăjitura care se topește în gură
Spre deosebire de dovleacul de vară, cel de toamnă are textura fină și catifelată și un plus de dulceață. Este perfect pentru plăcintă. Pașii gătirii desertului delicios care se topește în gură o regăsim la regretatul…
11:15, 05.10.2023
Cartofi aromați la tigaie - Care este cel mai folosit truc pentru prepararea lor
Cartofi aromați la tigaie - Ingrediente 600 g cartofi3-4 linguri de ulei1/2 linguriță usturoi praf1/2 linguriță boia dulcesare și piperpătrunjel ***Cantitățile date sunt pentru două porții generoase. Cartofi aromați…
08:16, 04.10.2023
Când trebuie să adaugi zahărul pentru cel mai bun gust al cafelei. Așa va ieși mult mai aromată
Cafeaua la ibric este o băutură aromată, care are un loc special în inimile iubitorilor de cafea din întreaga lume. Cu toate acestea, pregătirea cafelei la ibric nu se rezumă doar la așezarea cafelei și a apei…
20:25, 30.09.2023
Ingredientul de aur pe care îl adaugă turcii în sarmale. Așa ies aromate și mult mai gustoase, care este secretul
Dacă vrem să ne surprindem apropiații putem opta pentru realizare unor sarmale turcești. Bucătarii experimentați vin cu câteva sfaturi și trucuri pentru gospodine. Iată ce ar trebui să pui în sarmalele turceșeti…
14:45, 22.09.2023
Cum se prepară cel mai bun gem de prune. Ce fructe trebuie să alegi pentru ca rezultatul să fie aromat
Gemul de prune este nelipsit din casele românilor. Are un gust aromat și poate fi folosit pentru prepararea numeroaselor rețele, în special deserturi. Pentru a te bucura de un rezultat delicios, trebuie să știi…
21:51, 11.09.2023
Dovleac copt cu umplutură aromată - Ingredientele folosite de celebrul chef Adi Hădean
Dovleacul copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative, spune celebrul chef Adi Hădean.Dovleac…
16:46, 11.09.2023
Dovleac copt cu umplutură aromată - Ingredientele folosite de celebrul chef Adi Hădean
Dovleacul copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative, spune celebrul chef Adi Hădean.Dovleac…
16:45, 11.09.2023
Dovleac copt cu umplutură aromată
Dovleacul copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative, spune celebrul chef Adi Hădean.…
15:30, 11.09.2023
Nu mai fierbe gogoșarii pentru la iarnă. Pont de la Gina Bradea să-i faci fără multă muncă, ies aromați și crocanți
A venit toamna, astfel că românii au început să se aprovizioneze pentru iarnă, respctiv să pună unele dintre murături. Astăzi vă prezentăm o rețetă de gogoșari în oțet, la rece. Nu mai fierbe gogoșarii pentru la…
18:00, 04.09.2023
Rețetă de prune marinate cu usturoi. Preparatul perfect pentru acest sezon
Nu ai ce să gătești în această perioadă? În cazul în care vrei să prepari ceva deosebit pentru familia ta, rețeta de prune marinate cu usturoi reprezintă un aperitiv special. Aromate, suculente și ușor picante,…
14:55, 04.09.2023
Dovleceii murați, gustoși și aromați cu o singură rețetă - Cele 2 ingrediente care îi fac delicioși și crocanți
Iubitorii murăturilor se pot bucura de delicioșii dovlecei murați, serviți la o friptură, alte garnituri. Rămân extraordinar de gustoși și aromați.Sosul pentru dovleceii murați este dulce-acrișor și ușor picant…
14:55, 04.09.2023
Dovleceii murați, gustoși și aromați cu o singură rețetă
Iubitorii murăturilor se pot bucura de delicioșii dovlecei murați, serviți la o friptură, alte garnituri. Rămân extraordinar de gustoși și aromați. Sosul pentru dovleceii murați este dulce-acrișor și ușor picant…